![]() |
Alıntı:
|
yardımlarınız için teşekkurler ben win mesenger kullanıyorum vee msn i kitle komutu verdim şu anda açamıyorum nassıl eski haline getirebilirim |
Merhaba, bana kafayı yedirten bir sorunum var. Live Messenger Yardım sayfasındaki her olasılığı denediğim halde çözemedim. Sorunum şu : Paylaşım Klasörleriyle ilgili herhangi bir işlem yapamıyorum. Her defasında Bilgisayarınız Paylaşım Klasörleri'ni desteklemiyor uyarısı çıkıyor. Aşağıda bilgisayarın özelliklerini, MSN eklentilerini ve bazı özellikleri yazıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Celeron 1.1 Ghz işlemci, 128 MB SDRam, MSN Live Plus ve Winamp Plug-In kurulu, Güvenlik Duvarı açık (Özel Durumlarda MSN Live ve MSN Live (phone) işaretli değil), Avast 4.7 Home Edition anti-virüs (erişimde koruma aktif) kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler. Alıntı:
|
Alıntı:
Merhabalar arkadaşım, yardımların için çok çok teşekkür ederim. Ancak benim hotmailim Türkçe, gerçi İngilizce biliyorum, ama ilgili yerlere tıklayınca Account Summary yani Hesap Özeti anlamında bir link bulamadım. Hesap bilgileri linki var ona da baktım diğer tüm linklere de baktım, ama kayıt tarihini bir türlü bulamadım Tam olarak nerde acaba. Bir screenshot koyabilirsen, çok sevinirim. Bulabilirsem çok memnun olucam. Tekrar teşekkür ederim. |
Alıntı:
http://img224.imageshack.us/img224/4766/2qn5.jpg http://img224.imageshack.us/img224/4198/1al3.jpg |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar messengerda nick yerini genişletmek mümkün mü yani daha fazla şey yazmak ??? yardımlarınız için şimdiden tşk |
benim sorunum şu şekilde iki gün öncesine kadar herşey normal çalışıyodu şimdi ise sorun var.xp kullanıyorum msn live 8 son sürüm +plus+dicovery bu sistemle şu an oturum açamıyorum.81000306 hatası veriyo sorun gider dediğimde ise sistem dosya hatası veriyo.ama dicovery'yi kaldırdığım zaman hiç bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyo.bu problemi neden kaynaklanır acaba? |
Alıntı:
MSN Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:
|
Alıntı:
bunların hepsini denedim malesef sorun çözülmedi. zaten sorun sadece discovery'i kurduğumda oturum açılmıyo discovery'i kaldırdığımda bir sorun yok normal çalışıyo. |
| Saat: 22:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık