![]() |
AĞLAMAK İÇİN GÖZDEN YAŞMI AKMALI? Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? Hırsızlık; para, mal mı çalmaktır? Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı? Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mi olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş kurşun olamaz mı? |
BİTANEMSİN Hep seni düşünürüm düşünmeye değersin Senin için yaşarım sen gönlümde erirsin Bak çırpınır yüreğim karşımdan sen gelirsin Ben senden ayrılamam sen benim birtanemsin. Sen elimden tutunca ateş basar içimi Gözlerinin içinde görürüm ben kendimi Senin sevdanla coşar dağıtırım bendimi Ben senden ayrılamam sen benim birtanemsin. Pırıltılı gözlere isterim yaş değmesin O güzel dudaklardan tebessüm eksilmesin Kalbime kazıdığım adın hiç silinmesin Ben senden ayrılamam sen benim birtanemsin. Hep sevdanı çekerim kanım kaynar kanına Sevgim sonsuzdur sana eza etme canına Sona erecek hasret döneceğim yanına Ben senden ayrılamam sen benim birtanemsin. |
GÖNÜL HIRSIZI GÖNÜL HIRSIZIMA Bu güne dek tanıdığım ilk hırsız değilsin,bilmelisin... Ama anladım ki en büyük, en usta hırsız SENsin! Büyüleyen gözlerinle,etkileyen sözlerinle Bir bakışınla kalbimi ustalıkla çaldın,bağladın kendine Bir anda hayata bağlandığımı hisettim ben seninle İstanbul'u seninle sevdim,eşsiz güzellikleri seninle farkettim! Zaman ne de çabuk geçmişti senin yanında... Ayrıldığımız ilk dakikada seni özlemeye başladım! Havva, Adem için yaratılmışsa Bende senin için yaratılmışım diye düşündüm Denizin mavisinde, en güzel şarkılarda buldum seni Gece olup da, yatağıma uzandığımda aklım sana kaçmıştı çoktan... Öyle iyi,öyle temiz kalpliydin ki melekler bile kıskanmıştı seni!... Uyku girmedi gözüme,sonra kalktım yatağımdan Buğulanmış camlara ismini yazdım defalarca... Yıldızları seyrettim,en parlağı ise sendin... Gözümü alamıyordum senden ve Kalbim sana firar etmişti çoktan,durduramamıştım!!! İkimizin resmini çizdim gökyüzüne... Sana ne kadar yakın olduğumu hissettim. Üşüdüm sonra pamuklu battaniyeme sarıldım, Ne senin sıcaklığını verdi bana, ne de teninin yumuşaklığını... Elimi kalbime koydum, işte oracıkta buldum seni! O an ısındım ve hayaline sımsıkı sarıldım! Ne olur kızma bana ve ellerimi sakın bırakma Çünkü ben kendimi sende buldum! Zaman acımasızca geçerken, yokluğun acı veriyor şimdi! Bil ki ben sana çok yakınım;ama bir o kadar da uzak! Önümde dağlar kadar engellerim var Bense sana ulaşmaya niyetliyim... Gecemin en kuytu,en karanlık yerine gömdüm dertlerimi, Senin için yaşamaya,mutlu olmaya karar verdim!... Bir tutam renk oldun sen bende! Senden kalan tek hatıra bir paket sigaram İçmeye kıyamadım,sakladım onu! Işığım oldun sen karanlık gecemde... Her sigarada duman duman içime çektim seni... Şimdi biliyorumki ciğerlerimde de sen varsın! Hayatımın her anında senden izler taşıyacağımı unutma! Söylenecek ne çok söz var bir bilsen... En önemlisi, en değerlisi ve en güzelini söylüyorum şimdi sana!... SENİ SEVİYORUM!... |
Uzaksın Bana Sahipsiz gönlümü almak istemezmisin. Hissetmek istemez misin sevgimi Yazmışım seni her parçama Sigaramın her nefesinde Aldığım her nefeste Kokladığım her çiçekte Bütün hayalimde sen varsın Sanki her zaman benimlesin Ne olur hep yanımda olsan Sevginden birazcık tatsam Rüzgar getiriyordu kokunu bana Kuşlardan alıyordum haberini Uzak kalma benden Diz çökmüş bekliyorum seni Zamanın içinde kaybolmuş gibisin sanki Yıldızlara sordum, ağaçlara sordum Taslara sordum ve kuşlara sordum Dediler ki o gelmez sana Sormaz olaydım. Bütün umutlarım yıkıldı bir anda Gecelerin karanlığında kayboldum. Artik aydınlatmıyordu yıldızlar yolumu Bulamıyordum kaybettiğim umutlarımı Sevginle büyüttüğüm çiçekler Soldular birer birer. Susamışlardı onlar da sana En az benim susadığım kadar |
AKLIMDA BİR SEN ATIŞTIRAN YAĞMUR ALTINDA YÜRÜYORUM YÜRÜYORUM AMA BİLMİYORUM NEREYE GİDİYORUM DÜŞÜNDÜĞÜM TEK ŞEY VAR ODA SEN AKLIMDA BİR SEN VE SANA OLAN SEVGİM SOĞUK KALDIRIMLARDAYIM BİLİNMEZLER İÇİNDE SIRIL SIKLAM AŞIĞIM DESEM YERİNDE SANA OLAN SEVGİME ŞAHİT OLSUNLAR KALDIRIMLAR AKLIMDA BİR SEN VE SANA OLAN SEVGİM |
SENİ ÖZLEMENİN KİTABINI YAZABİLİRİM... Seni özlemenin Ne demek olduğunu sor bana, Yetmiş iki dilde anlatabilirim Kitabını yazabilirim sayfalarca. Yalnızlığın rezilliğini Kokuşmuşluğunu Ve çıplaklığını da. Ama hiç kimse Kavuşmanın güzelliğini Sormasın bana / anlatamam. Ben sana hiç kavuşmadım ki! Bilmiyorum Dudakların nasıldır. Sıcak mı ateş topu kadar, Yoksa soğuk mu Buza kesmiş bir bardak su gibi? Kıvrımlarına, Kırmızı karanfiller mi tutunmuş, Küle gizlenmiş kor mu var? Tenime değdiğinde dudakların Cemre mi düşer bedenime, Mızrap değen bir saz teli gibi Titrer mi yüreğim bilmiyorum. Ben hiç dudaklarına dokunmadım ki! Bir kadını sardığında kolların, Ürkek ceylânlar Nasıl kurtulur tuzağından? Dolu yemiş yaprak gibi Nasıl titrer bir yürek? Ellerin nasıl okşar bir bedeni, Goncalar Nasıl güle döner sıcaklığınla / bilmiyorum. Hiç sana sarılıp yatmadım ki! Kısacası: Tatmadım kavuşmayı / anlatamam. Ama, Seni özlemenin kitabını yazabilirim. Anlatabilirim daldaki kuşa / topraktaki solucana. Yokluğunda yıllardır Özlemine dayanmayı öğrendim Yokluğuna katlanmayı Aşağılık avunmayı öğrendim nasılsa Ustası oldum beklemenin Tükenmek pahasına. Ama hiç kimse / kavuşmayı, İki derenin birbirine karışıp Sarmaş dolaş aktığı yatağın yorgunluğunu Sormasın bana ,anlatamam. Çünkü seninle ben, Ayrı kaynaktan doğmuş Sularında hasretleri taşıyan Başka denizlere koşan iki ırmağız. Birbirimize uzak topraklarda tüketirken yılları Aynamızda ayrı gökleri yansıtırız. İşte onun için İki dere nasıl karışır birbirine Nasıl sığar iki nehir bir yatağa /bilmiyorum. Seninle Hiç aynı yatakta coşmadım ki! Sen bana /yalnızca Ve sadece ***** sensizliği sor Rezil beklemeyi , özlemeyi sor. Tanrı şahidimdir Kurda kuşa Dağa taşa bile anlatabilirim. Demem o ki uzaktaki yakınım: Vuslatlara yabancıyım, Ama, Seni özlemenin kitabını yazabilirim. |
Seviyorum Seni Seni seviyorum canım; Emin ol ki sen bir ömür boy senin kalbinde bekleyecegim Razıyım oysa uzaklardan bir kez tatlı tatlı gülümsemene Armagandır bana seni severken acı ölüm Yasamak istiyorum senin kalbinde ve seni delice sevmek istiyorum Sevdalara kapalıydı kahverengi gözlerim Emanetciydi umuda acılan duygularım senden önceleri Rahat uyuyamıyordum , kabuslara uyanıyordum cıplak ve karanlık gecelerde Ama sen cıkageldin kalbime misafir degildin ; beni sevmeye gelen bir yar Ne cok özlemisim sevda yagmurlarında ıslanırken seni sevdigimi sölemeyi Artik iki kisiyim tek bir yürekte ; nefesimde iki sevda coskusu var Yarınları senin icin senin sevgin icin bekliyorum.. Aç kalbimi , bak ; Günes kadar sıcaktır.. Dokun gözyaslarımı ; Gözbebeklerin kadar nazenin ve ıslaktır. Canımdaki can olmaya geldigini biliyorum Sen, Sende her zaman sevecegimi haykırıyorum tüm gökyüzündeki yıldızlara Ve hayalin olsa da gecemde ben seni kollarına sarılarak uyuyorum |
SANA OLAN SEVDAM Kölelik degil sana olan tutsakligim, Cünki yoktur kölelikte Ne Ask nede Mutluluk. Özgürlük gibi sana olan tutsakligim, Seviyorum Seni Özgürlügüme tutsakligim kadar. Gökyüzüne tirnaklarimla kazirken seni, Hasretinle törpüledim acilari Ve okurken seni yildizlar arasindan Özleminle büyüttüm sevgimi. Acilar ac bir cocuk gibi beslerken ayriligi, Anilardan caldigim mutluluklarla yasadim seni, Hasretle dökülen bir damla göz yasiydi geceyi aydinlatan, Umut harfleriyle yazilan sözcüklerdi gökyüzündeki bulutlar Ve gecenin ardinda sen vardin Cirilciplak günes gibi Seni Seviyorum Ve biliyorumki Sana tek ihanetim Ölüm olacak... |
Ben Değilmiyim Yeni yeni konuşuyorum Her şeye inat kısa cümleler kuruyorum Yalnızlığı hayat arkadaşı kılmıyorum bildiklerime Susmuyorum senin gibi Tamam unutmadım da sözümü Sadığım hala hepsine Ancak anlatmak istiyorum Aşık etmek istiyorum yeniden Kendimi sana Söyle sana aşık olan Ben değilmiyim ? Susmuş, konuşmayı unutmuş, lâl olmuşsa dilim Kalmamışsa kıymeti bildiklerimin Alt üst olmuşsa herşey Anlamını, değerini yitirmişse eşya Zaman silememişse benden izlerini Aklım almıyorsa başkasını sevme ihtimalini Kalbim affetmiyorsa Unutmamışsam seni Hatırlayınca ateşler basıyorsa bedenimi Hala adın aşkı çağrıştılıyorsa Bekliyorsam burada Sendendir Söyle sana aşık olan Ben değilmiyim ? Konuşuyorum artık Bir kaç kelime olsada Duyan çok az Anlayansa bir kaç kişi Gözler benimdir inanırım onlara Aynalar yalan söylüyor heralde Bakınca bulamıyorum, görmüyorum Gözbebeklerindeki alevi Kaybetmiş olmalı heyecanını Manasızca bakıyorlar hayata Göremiyorum karşımda olması gereken kişiyi Ama aynanın suçu yokki Çatlatırcasına zorluyorum beynimi Almıyor yinede Olmasa birde kalbim İnanmayacağım yaşadığıma Söyle sana aşık olan Ben değilmiyim ? Yanımda ol Ne bir adım önde nede geride Sağa çevirince başımı Gözlerin olmalı ilk gördüğüm sonra Mutluluk ve tebessüm okumalıyım yüzünde Bak akıp giden zaman Kimilerinde tortu, kiminde inciler bırakır Sen yıldızlar bırakmalısın Gözyaşı kadar sıcak Dua kadar büyük Çocuk kadar saf, masum ve güzel Gel hayat arkadaşım ol benim Birlikte geçelim bu yerlerden Toplasın zaman arkamızdan yıldızları incileri Söyle sana aşık olan Ben değilmiyim ? |
(L) YALNIZ KADIN http://www.cashtr.com/images/smilies/heart.gif Gün ışığından güzel kadın renklerin koynunda çiçeklenmiş duruyorsun terasta, kızıl saçlarını sallıyor çapkın bakışların Hırsız gözleri yakalayan karanlık sana sessizce dokunuyor çitle çevirdiğin bahçende, Adonis bu yıllardır beklediğin ışık yitik sandığın ülke ve ezberlediğin koku, aryalarla parlayan ay çıplaklığına vuruyor leke. Bir yudum daha al kadehinden alevlensin kanın papatyalar gibi bir aklaşsın bir sararsın yüzün sar bırak sar bırak avuçların ıslanarak, kasıklarındaki yükü koparıp at gece yorulsun koşturmaktan uyku gözlerinden aksın, Büyük Sahranın kumlarına baksın sevişmelerini saymak isteyen boşalıyor teninden Erosun sunduğu kadınlığın. |
| Saat: 13:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık