![]() |
Hala uyumuş değilim dün o yazıyı yazdığımdan beri bir günü dolu dolu yaşamış bulundum yani...Kalan gün 35... Ayrılık vakti yaklaşıyor uykusuzlar... |
Gecenın bu saatınde flash yapıyorum baya duygulu ya sizde yarın gorceksınız bunu bi turlu uykum yok |
bende uyumuyorum ama yatıcam sabah erken kalkıcam çünkü..keyfim yok :) gerçi alıştım ya neyse.. Öylesine çoğaldı ki yalnızlığımda kimsesizliğim... Kendi kalabalığımda boğuluyorum şimdi de ellerim havada... Teslim bayrağını çektim artık, ne umudum kaldı, ne de sevda... böle bişey iştee durumum :( |
Benim uykum geldi uyumaya gidiyorum... İyi bakın kendinize uykusuzlar... |
Gecenin belkide en ıssız saatleri bunlar...Günlerdir doğru dürüst uyuyamıyorum. Verdiğim kararlar hep bekliyor nedense ben yine burdayım... |
Yine ben ve yine uykum yok...Bendemi sorun yoksa başka bişimi var uyku ile aramda...Bunların cevabını hep bilmek istiyorum ama bulamıyorum bana yardım edin uykusuz arkadaşlar... |
UYKUM YOK UYUYAMIYOORUM |
:( Benim çok uykum var ama uyuyamıyorum.. Çok kötü bigün geçirdim..Umarım geçicek.. |
Ben dayanamıycam uyumadıkça daha kötü oLuyorum..Herkese iyi geceLer.. |
Gecenin içinde attığım çığlıklar hep kendime çok derin uykuya dalmış içimdeki bir parça uyanmalı artıkk ama bu normal uykumuda kaçırıyor. Gene uykusuzum işte :( Ne zaman kendime gelip aldırmazlıklarımı farkedeceğim... |
| Saat: 00:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık