![]() |
yatağınıza girmeden önce bir düşünün.. bugün sevdiğiniz insan için ne yaptınız? ve hiçbir zaman unutmayın dünyanızı aydınlatan insanları asla karartmayın... |
Uyuyup büyücem, kocaman adam olcam. Sizlere iyi geceler, bana tatlı rüyalar.. Yarın yine burda.... |
canım sıkıldııııı beaaaaaa yatayım bariiii kimseler yok zzzzzzzzzz |
(F) ....Uyuyanlara iyi uykular tatlı rüyalar....(F) |
Ayaktakilere Bol sohbetler.... :)) |
Cevapları Soru İle Aramanız Gerekmektedir. Öncelikle Boğaza İpi Geçirip Sonra İpini Çekmek Gerekir Belki Kurşun Geçirmeyen Yeleğiniz Olabilir Genede Zehir İçirebilirim... Gece Sohbetiniz Bol Olsun. http://img104.imageshack.us/img104/4148/baby20devilpi0.gif |
Evet Canım arkadaşım napıosun bakimm :)) |
ben geldim siz gitmişsinizz ama böle olmazki yalnız bırakılmazki :) neyse size iyiuykular bu gece iyi değilim genee içim huzursuz:( |
Nerede bu gençler?Biz gençken 03.00 'de kahvaltı yapardık.Şimdiki gençler uyuyor yaww :) |
Uzun zamandır seni cok yanlız bırakmış herkes...Sıkma canını bak bir uykusuzun geldi senin işte...Hemde tüm uykulu haliyle :) Öylesine uyumak istiyorum ki hiç kalkmamacasına ama bir o kadar da uyumak istemiyorum hiç durmadan koşarcasına... hmmm acaba hangisini yapsam ? :P |
Derin olan herşey maskeyi sever... Her derin ruhun bir maskeye gereksinimi vardır. Dahası, her derin ruhun etrafında sözlerinin, yöntemlerinin çoğu kez yanlış, yani yavan olan yorumu yüzünden, sürekli olarak bir maske oluşur. Bu yaşamın ortaya çıktığı ufak bir niteliktir. ^o) Mutlak yalnızlık bana gittikçe temel bir formül gibi, asıl tutkummuş gibi geliyor. Yani yapıtların en güzellerini yarattığımız anları yalnızlığa borçluyuz. Pek çok şeyi yalnızlık uğruna feda etmeyi bilmek gerekir. Nietzsche:smiley32: iyi geceler msx ve arkadaşlar... |
Gece gündüz birbirine karışmış biçare.. |
ben bittim artık kalmadım nasıl olacak ne olacak anlamadım sabır sabır yaaaaaaa sabırrr... |
Acıları aklınıza mutluluklarınızı kağıtlara yazınki yorulan beyinlerimiz acıları unutsun.kağıtlara baktıkça mutluluklarımızı hatırlayıp gülümseyelim... |
kimse yok muuu:*( yalnız kaldım koca sitede:*( |
bizler varız yaw neyse hergece olduğu gibi düşüncelerle boğuşuyorum ne olacak diye beklemedeyim ...sabrın sonu selamet mi görücem bakalım......gözler yavaş yavaş gidiyo uykuya iyigeceler |
İnsanlar, insanlar, insanlar. Konuşmalar, toplantılar, karşılaşmalar, sohbetler, sorular, sorunlar, istekler, alaylar, itiraflar, bastırılanlar, suskunluklar, yalanlar, saklananlar' Ve maskeler... Neden Maskesini Çıkarmıyor ? |
Uykusuz Her Gece die bi şarkı vardı kimindi hatırlayamadım :) Uykusuzlar Nabıyonuz Nassınızzz |
Kalbim sifira indi icimdeki marti komaya girdi. Musait biyerde ... cikartabilir miyim tripleri. (U) (U) (U) İyi sabahlar ...(ci) |
Yine Bir Gece Bitti Yine Ben Ayaktayım Yine Gözümden Uyku Akıyor Ama Değdimi Evet :) |
akşam en koyusuyla asıldı gökyüzüne bu akşam gelmez sevdiğim karanlık korkusuyla bense bekleyemiyorum sabahları ya bir daha uyanamazsam diye. Enfal Törün.İzmir.11.08.2006 herkese iyi geceler.. |
gecenin bi yarısı gene ve ben yine şarkılarla duygularıma yenik düşüyorum ne olacak bilemiyorum kafam okadar çok karışıkki yine ...iyi geceler arkadaşlar size neyse.. |
Al benden de o kadar |
kendimi okadar şanslı hissediyorum ki gecenin bu saatinde bukadar insan benimle birlikte buradalar:)))YANLIZ DEGİLİM:P |
evt hep beraberiz ne güzel ...allah bozmasın :)) |
amin amin. |
allahım bune mutluluktur yaaaaa AGLAMAK İSTİYORUMMM:))) |
Birazdan gece nöbeti başlıyor... Allah'ım sabır ver... İyi geceler. |
Tak Tak Takırdamaaa Uyumayın Heyyyy =) |
ne uyumasi daha ck erken :( yarinda okul var :*( |
Okul Mu :S Yazıqq :) |
Saat 2:24 Gece Oldu Ya Bi Tek Benmi Kaldım Uyumayan :) |
nöbeti devralıyorum:) |
:turkiye: .....selamlar ben ako_hox.sydney australyada yasiyorum,siz avrupada ve turkiyede yasiyan arkadaslarim uyurken ,benimde gunduz saatlerim oldugu icin,pc,basindasizlerin yazilarini okumaya calisiyorum.Ben uyurkende sizler ayni seyi yapiyorsunuz,gerci 24/7 online olanlarda oluyor.simdi kahvalti saatim,kendime biraz kesinti vereyim.......Hosca kaliniz. |
offff geceler cok uzun bitmek bilmiyor |
GeceLer Uzun Doğru :( oFF oFF Kimse Beni AnLamıyor Çok Seviorum Onu haLa Ama Artık Bitti... Onu Unutana kadar Bitmicek Bu geceLer ..... |
"Hayatin en derin yaşandığı vakit Çünkü gece Düşler, hayaller, şiirler, hayatlar doğuyor Asklar bile doğuyor geceleri Gece böyle iste gizemli, tutsak ve umut dolu..." |
ya ben de uykusuzum ama gece nete giremiyorum sabahlara kadar bos bos dısarlarda geziniyorum zaman gecmek bilmiyor bazen ise nasıl sabah oluyor ben bile anlamıyorum;) |
offff geceler gunduzlerın ıntıkamını alır gıbı; gunduz gezıp eglenmenın ardından geceler ona ınat her seyı aklımıza sokuyo belkıde gecenın gunahını alıyorum bunu yapan gunduz,ya da ayrılıkların cogunlukla yasandıgı bu vakıtlerın loşlugu var felan fılan |
Canım sıkkın... Kazanmak zor da, kaybetmek çok kolay Kırıp geçmek kolay da, tamiri çok zor Susmak kolay da, konuşmak çok zor Eleştirmek kolay da, benzerini yapabilmek çok zor..... Söylemek kolay da, göstermek zor!!!!!! Kapıları kapatıp birşey olmamamış gibi davranmak kolay da, kapıyı aralayıp çözüm bulmak çok zor Neden hep kolay olanı seçiyorsun?Oysa zor olan daha mutlu edicekti SENİ ve SEVDİKLERİNİ.. Saçmaladım belki ama bugünkü ruh halim işte bunları yazdırdı bana. İçimden geleni yazdım.Birilerine kızgınım, kırgınım, canım sıkkın... |
ii geceler arkadaşlar kimse var mııı?? |
off canım sıkılıyor bende saydım suan 32 onlıne uye var ama bırı gorunmezlık moduna gırmış, dedım onu arıyım buldum dreamteam ,bu saatte baska yapacak bişey bulamadım |
evet burda birileri var...:) |
Ruyasız Uykular Beni Bekler.Nasıl Olsa Hergün Güneş Doğar; Yeterki Açık Olsun Perdeler ((: ;) |
uykum yıne zerre kadar yok,güneş dogana kadar gece modundan cıkamıyorum ben ... |
UYKUSUZLUKTAN GÖZLERİM KIPKIRMIZI KORKUYORUM BİR AN UYKUYA DALACAGIM DİYE ASLINDA UYKU GÜZEL BİŞİ AMA UYKU UYUYANLAR İÇİN YA UYUYAMAYANLAR İÇİN|-) |-) |
hiç uykum yok, forumda oynamadığım oyun kalmadı, çok sıkılıorumm, yok mu kimsee???:( :( |
ee hade devam ben yazdım oyunlara cevap sen yaz ben de cavaplıyım hehe hiç uykum yok |
ii dewam edlim o zaman.. |
başla |
| Saat: 13:01 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık