![]() |
Aşk Sebep Yalnızca... Binlerce gözden sonra varsam, Binlerce bakışsa göz bebeklerin Bir seslenişten binlerce ses oluyorsan Her denizin damlasıysam yüreğinde Binlerce sevgiyi bir gözle sunuyorsan bana.. Tüm zamanı gömmüşsün ben saatinde... İçimdeki hüzün boyuna,sen mesafesinde Her gün her sefer çoğalıyorsan ufkumdan Binlerce ışık bakışla bakarsan ışın olup Sana bakarken ateşi çıkıyorsa gözlerimin Aşktan başka bir sebebi kalmamıştır kalbimin |
Sessiz Bir Dua! her kasımda kopuş! sessizliğim armağan artık yazı oyalamalarından… saçımın telinde kara bırakmayan, acımasız bedeli midir nefesin! oysa pür makyaj ve pür hayat varken yersiz yurtsuz, duygu yordamı, yürek feri kayıplara karışmam ki! elbet bir töreni olacak ölüm denen sebebin koyu ayda tutuşan gecenin koynunda… sesini seyretmemin sevgiyse, en yücesi ölümse, en âlâsından hece hece gelmesi, yudumlanan içimin! elimin yalnızlığı kesmesi al! veresiye biten sesin bir dua gibi peşin! ..kopan sessizliğim! |
Sensizlik-- Sensizlik bitirdi beni Göz yaşlarım çare olmuyor hasretine Gel sil artık göz yaşlarımı yüzüme güldüren olmasada Sevildiğimi bilmek Tesellim olmuyor hayatıma Her akşam düşlerine al beni Sen benden uzakta olsanda düşlerimdesin Seni seviyorum hayalde olsa Aşkını biliyorum. Sensizlik ümitlerimi bitirdi Rüyalarımda teselli olmuyorum hayata |
Gideceğim artık sensiz oluşa Hayatım benzeyecek belki de kışa Sevgini yazdığım bu garip başa Bak neler oldu sevda bakışlım Senin için yazdığım tüm satırlarda Kendimi bulmuştum sanki baharda Beni sensizliğe ittiğin anda Bak neler oldu sevda bakışlım Nasıl yok olursun unutmak için, Sevdayı bırakıp yok olmak için, Sevgimsiz kalınca bak için için, Bir hayat bitiyor sevda bakışlım |
BİTANEM EĞER BOŞALMIŞSA MASAMDA ŞİŞELER KIRILIP DÖKÜLMÜŞSE AVCUMDA KADEHLER VE BEN YIĞILIP KALMIŞSAM BİR KÖŞEDE BİLKİ SENİ DÜŞÜNÜYORUM BİTANEM EĞER DURUYORSA ÖNÜMDE BURUŞUK BİR KAĞIT YAZILMIŞSA ÜSTÜNE HASRETLE ÖZLEMLE İLGİLİ BİR AĞIT VE SÜZÜLÜYORSA YANAĞIMDAN GÖZYAŞIM BİLKİ SENİ DÜŞÜNÜYORUM BİTANEM EĞER EĞİLMİŞSE BAŞIM ÖNÜME PERİŞAN DOLAŞIP ZEHİR KATIYORSAM GÜNÜME VE GÖZYAŞIMLA SULUYORSAM GEÇTİĞİM YERLERİ BİLKİ SENİ DÜŞÜNÜYORUM BİTANEM BAHAR GELİP KIRDA AÇMIŞSA GÜLLER CIVIL CIVIL ÖTÜP KUŞLAR UÇUŞUYORSA KELEBEKLER MUTLULUKLAR İÇİN HERŞEY MÜSAİT BEN HÜZÜNLÜ İSEM BİLKİ SENİ DÜŞÜNÜYORUM BİTANEM.... ellere kelepçe vurulur ayaklara pranga ama yüreklere asla.......................... |
El ele gezdiğim ıssız sokaklar Bir içli sevdanın sırrını saklar Uzanır ellerin usulca okşar Sevgimi incinen nazlı yerinde Duvarda incecik nakışın kalmış Sularda hülyalı bakışın kalmış Sevda bir çiçekmiş gönül bağında Koparıp göğsüme takışın kalmış Geçip gitti günler hicranla gamla Bazen nehir gibi, bazen bir damla Kahrolmakda varmış, bir gün acınla Ömrümün karanlık gecelerinde Baktığın her dalda bir izin kalmış Her köşe başında bir gizin kalmış Süsenin sünbülün nergizin kalmış Gönlümün har düşmüş bahçelerinde Has bahçede karanfilsin destesin Gül kokardı buram buram nefesin Şimdi hangi diyar, acep nerdesin Arar mısın sende Can’ı düşlerinde |
mağer... Seni sevmek! Çok aptalmışım ben, Suçlunun, günahkârın, vicdansızın biriymişim ben. Kıymışım sevdiğime, Acı çektirmişim gözbebeğime… Oysa aldanmış, inanmış, sevmiştim sadece, Kanmış, kandırılmış, kullanılmıştım birde… Çok yazıkmış, değmezmiş sana En kötü günlerimde bile seni savunuyordum hala… Oysa sen oysa sen, Neler düşünmüşsün hakkımda… Yazık çok yazık sana verdiğim yıllara Senin için akıttığım gözyaşına… Seni her saniyemde düşünmek aptallıksa, Şaşkınların şaşkınıyım ben. Seni sevmekle günah işliyorsam ben, Sen değil, ilahi adalet karar versin buna… |
Bilmiyorum Nerdeyim Ne Haldeyim Ben Kimim Bilmiyorum nerdeyim ne haldeyim ben kimim Ayrılırken kimliğim adresim sende kalmış Tebessümü çok görüyor yüzüme matemim Güldüğümü gösteren tek resim sen de kalmış Akların kaybolduğu rengin ahenk bulduğu Toprağın kadehine ab-ı hayat dolduğu Bir gül için bülbülün saçlarını yolduğu Aşkın harman olduğu o mevsim sende kalmış Nerede o çocuksu o şımarık hallerim Saçlarına hasreti tanımayan ellerim Rengarenk rüyalarım toz pembe hayallerim Tekmil neşem sevinsim hevesim sende kalmış Ayıplama kınama kahveye gidiyorsam Avunabilmek için bir tavla atıyorsam Garson çay uzatırken ben 'aklımda' diyorsam Sende kalmış demektir ladesim sende kalmış Dostlarda muhabbeti kestiler,lüzumda yok Zaten senden ziyade sohbetim sözüm de yok Sen dönmeden kimseye bakacak yüzüm de yok Aynalarda kendimi göresim sen de kalmış Allahım düşmanımı düşürmesin bu za'fa Sanki her noksanımı mecburum itirafa Hangi şarkıya girsem notalar do re mi fa Sol! diyorum sana sol! sesim sende kalmış Sende kalmış umudum saadet çağım sende Sende kalmış huzurum tüten ocağım sende Sende hayat kaynağım duygu membağım sende Can diyorum sana,can kafesim senden kalmış Gel Tanrıya borcunu teslim etsin bu yürek Tez gel ki enkazımı kapatsın kazma kürek Kelime-i şehadet getirmem için gerek Son diyorum sana son nefesim sende kalmış Cemal Safi |
Ölümü huzur sayarım Olacaksa dizlerinde sonum Bir sevda çığlığı olmalı Senin kollarında ölüm Son nefesimde son kelimem SEN olmalısın Acı acı yaksa da yüreğimi ayrılık Kollarında ölüm bile güzel Son veda buseni kondur dudağıma Ben cenneti senden ibaret bilirim Gitsem de kalsam da yüreğim bir Tenim , Ellerim bir Mevlam bilir nasıl sevdim Nasıl yandım o bilir Ölümüm sevda çığlığımdır Bitişim değil sana başlangıcımdır... |
ACI Ve bir kadın, "Bize acıdan bahset" dedi. Ve o cevap verdi: "Acınız, anlayışınızı saklayan kabuğun kırılışıdır. Nasıl bir meyvenin çekirdeği, kalbi Güneş'i görebilsin diye kabuğunu kırmak zorundaysa, siz de acıyı bilmelisiniz. Ve eğer kalbinizi, yaşamınızın günlük mucizelerini hayranlıkla izlemek üzere açarsanız,acınızın, neşenizden hiç de daha az harikulade olmadığını göreceksiniz; Ve kırlarınızın üstünden mevsimlerin geçişini kabul ettiğiniz gibi, aynı doğallıkla, kalbinizin mevsimlerini de onaylıyacaksınız. Ve kederinizin kışını da, pencerenizden huzur içinde seyredeceksiniz. Acılarınızın çoğu sizin tarafından seçilmiştir. Acınız, aslında içinizdeki doktorun, hasta yanınızı iyileştirmek için sunduğu "acı" ilaçtır. Doktorunuza güvenin ve verdiği ilacı sessizce ve sakince için; Çünkü size sert ve haşin de gelse, onun elleri "Görülmeyen"in şefkatli elleri tarafından yönlendirilir. Ve size ilacı sunduğu kadeh dudaklarınızı yaksa da, O'nun kutsal gözyaşlarıyla ıslanmış kilden yapılmıştır." |
| Saat: 09:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık