![]() |
Hasret yüklü bir kervan say beni yoluma düsme! Incinirsin diye dokunamam ümitlerine! Sevda dedigin bir onbesindemi yasanir sence? Yorgunum gülüm, daha cok cok yorma ! Ah be bi`tanem ne olur anla ! Kimbilir bu kacinci hediyem sana uykularimdan? Bu kacinci gece sabahlara kadar seni bekledigim? Bir onbesindemi firtinalar yasanir sence? Yorgunum gülüm daha cok yorma ! Ah be bi`tanem ne olur anla ! Bir varmis bir yokmus diye baslar bütün masallar, Hayatimda kal yüregimin efsanesi ol. Sinirlara ve yillara mahkum etme sevdami ! Yorgunum gülüm daha cok yorma ! Ah be bi`tanem ne olur anla ! Koparmaya kiyamadigim sevda cicegim olursun. Kalirsan umutlarimi alir girerim hayatina. Bu hazan mevsimi seni benden koparip gitme ! Yorgumun gülüm daha cok yorma ! Ah be bi`tanem ne olur anla ! |
AH BU GÖNÜL ne hataların acısı ne ayrılığın sancısı bu sabah mutlu uyandım bitti artık kendimle aşkın kavgası bedeli ödenmiş sevdamın acısı yamanmış dünyanın yinede gelince aklıma yağmurlarda bakışların ah bu gönül seni deli sevdi güzelim seni hep sevdi yağmurlarda solan yüzüne tutuşur bulutlu gözlerine |
Yağmur suları yıkarken ruhumu Ceylan yürekli atışlarıma sevda damlalarını düşüren Gün be-gün içimdeki umutla büyüttüğüm Avuçlarımda biriktirip umutlarımı tohumuna verdiğim Sevda çiçeğimsin sen yalnızlığın çölünde açan Gözbebeklerimin ıslaklığıyla bezediğim Kalbimdeki nefesimle yeşerttik baharlardan kıskandığım Yalnızlığın ayazında Tomurcuklarındaki sevda ateşiyle ısındığım Sevda çiçeğimsin sen mutluluklarıma serpilen Çaresizliğin ruhumda dalga dalga büyüyüp Umutsuzluk fırtınasına dönüştüğünde Benliğimdeki mutluluklarımla sevdana kaçtığın Renk renk çiçeklerin sevda motifi gibi İşlenmiş kalbine sığındığım Sevda çiçeğimsin yaprağında Cenneti hayal ettiren Sevda çiçeğimsin sen sevgiye dair Karakışların dört mevsim soğuğunda Senin sevginde hep ilkbaharı yasadığım Canımda her nefesini geleceğime umut bildiğim Kalbimde hiç solmayacak sevda çiçeğimsin sen.. |
Akşam Çöker Bu istanbul meyhanesinde Udlar çalar, ney üflenir Bir kadın şarkı söyler Bir tren içimden geçer Bir deniz aklımdan Gelmek isterim sana Akşam çöker, gün kaybolur . . . ıhlamur kokuları iner şehre Beşiktaşta bir kadın Zamanı işlerken gergefine Sokakta bir çocuk vurulur Sahipsiz bir köpek ulur Gelmek isterim sana Akşam çöker, yol kaybolur . . . |
kumsala ayak izlerimi dalgalara saçımın tellerini bırakıyorum hoşçakal...gidiyorum! cebimde kırık bir midye genzimde yosun kokusu gözlerim nemli saçlarım tuzlu hoşçakal...gidiyorum! teknemi açıklara yüreğimi sana demirledim ağlarım rıhtımda aklım sende kaldı ancak hoşçakal...gidiyorum! http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
Buluta yükledim özlemlerimi Yağmur olsun yağsın avuçlarına Hasretim, dön bana gül yüzlerini Sevda sesi dolsun kulaklarına Bir şiir yaz gönder, zarfın gül olsun Kalemin dalından, boyan al olsun Yaz ki, okudukça dilim lal olsun Sevda izi dolsun, hecelerine İnan boşluktayım, yoksun diye sen Hayatım, canımsın, nefesimsin sen Aşk masalı uçur, uzaklardan sen Sevda kuşları dolsun, ufuklarıma |
Akıl Gözü Seni bulmaktan önce aramak isterim. Seni sevmekten önce anlamak isterim Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, Sana hep hep yeniden başlamak isterim |
Bir ömrüm seni beklemekle geçti Hasretlerin beni ezdi de geçti Bu garip gönlüm bir tek seni seçti Yalnızlığım beni ezipte geçti Sevda dolu yüreğim seni özler Unutuldu gitti verilen sözler Yaşlarla doldu ah bu narin gözler Tutulmadı neden verilen sözler Hicranın bağrımda bir kor gibi yanar Gönlüm tatlı sözlerine hep kanar Gözlerim yine uzaklara dalar Ruhum güzel gözlerine hep kanar Artık hiç umudum kalmadı senden Ne istedin de almadın sen benden Vurup da gittin beni en derinden Ne istedin de almadın gönlümden. |
Akşam Ürperen denize kavuşan akşam Ne çok yalnız adam çiziyor ufka Ne çok yalnız adam ne çok kadın ne Yitmiş umutlar gibi bir günü noktalayan Hiç sevinçler göğermez mi bahçelerinde Acı ve hüzün taşıyorlar durmadan Nerde çiçekleri ellerinde nerde inançları Birden geceye bulanıyor saçları Hâlâ gülüşlerini arıyorlar aynalarda Hep ölüm hep karanlık hep korku hep Hep kahır renginde çiziliyor resimleri Yarınsız tedirgin ve yorgun kimileri Şehrin gözlerine yağmurlar doluyor Mor hareli sevecen gözleri ıslak Yılgın bir çocuk ağlıyor için için Sevgi kirleniyor hızla ve küçük özlemler Hiç sevişmeye durmaz mı dal uçları Her şey terk edilmiş bir çölü başlatıyor Hiç baharları patlamaz mı şafakta Tekil delik deşik bir akşam sokakta |
Eyy yaralı gönlüm, ayağa kalk ! Bir vefasızın önünde diz çökmeyi, Boyun bükmeyi ne zaman yakıştırdın kendine ? " Güzel ben sana n'eyledim? Ateşlerde yandırırsın. Acı bir söz mü söyledim? Kötü haber gönderirsin. Hüsam'ım, sevda düşkünü Saklama benden aşkını Gönlümün ali köşkünü, Harabeye döndürürsün. |
| Saat: 02:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık