![]() |
Sen ölümün eşiğinde olsan Seni iyileştirip ölüme ben giderim Sorarsalar son arzun ne diye Son bir defa seni görmek isterim! Sen cehennem ateşinde olsan Seni oradan alır ateşe ben girerim Eğer seni oradan kurtaramazsam Seninle beraber yanmak isterim! Sen cennet bahcesinde olsan Senin yanına gelmeyi isterim Eğer yanına varamazsam canım Aşkını ver aşkınla olmak isterim BEN SENİ BİR ÖMÜR DEĞİL! BİN ÖMÜR GECSE YİNE SEVERİM! ...... onur şevik |
Senin İçin Burdayım İçimde bir ümit var onun için burdayım, Belki gelirsin diye senin için burdayım Vakit çok geç olsa da gönlüm mahzun kalsa da, Yine aynı masada senin için burdayım Burada izlerin var Islanmış gözlerin var Verdiğin sözlerin var Onun için buradayım İnan ki sensiz canım mutluluğa düşmanım, Affet beni pişmanım demek için buradayım Elini elime alıp öylece bir an kalıp, Sana son kez sarılıp öpmek için buradayım Burada izlerin var... Ahmet Selçuk İlkan |
Git be zalim, sende git Götür, hatıralarınıda götür Bir resim bile bırakma bana Sen olmadanda bu hayat yürür. Git, git ama geri gelme Başkalarını sev ama beni sevme, Ne olur beni daha fazla üzme Git artık güzelim git geri gelme. Eğer istersen canımıda vereyim,al senin olsun Kırdığın kalbimide al bir hatıra olsun Sana gülmek yakışır be güzelim Al mutluluklarımın hepsi senin olsun. Bir daha karşıma sakın cıkma Adımı unut gitsin bir daha anma Yaptığın bu ihaneti sakın unutma Git artık güzelim git geri gelme. Bak, ben seni unuttum bile Senin boşuğunu başkasıyla doldurdum bile Sen benim hic aklıma gelmiyorsun artık Senin mektuplarını sobada yaktım bile. Artık sana son sözümü söylüyorum Bu yolun dönüşü yok bunu biliyorum Sana ben ömür boyu mutluluklar diliyorum Gir artık güzelim git geri gelme Geri gelipte hayatımı perişan etme! onur şevik |
Herşeyi Bitirdik Herşeyi bitirdik bir yalan gibi Bu aşkı yarına götüremedik Ne günler yaşadık bir roman gibi Ne yazıkki sonunu getiremedik Önce evet dedik bu hayır neden Biz aşkla başladık bu gurur neden Ümitler sendedir arzular benden Ne yazık sonunu getiremedik Şimdi sen yolcusun meçhul yollara Şimdi ben yolcuyum başka kollara Ne desek boş artık geçen yollara Ne yazık bu aşkın sonunu getiremedik Bu aşkı yarına götüremedik... Ahmet Selçuk İlkan |
Seviyorum seni canımdan öte Seviyorum seni ben gibi Özlemin yüreğimde diken gibi Canımın çekirdeğinde aşkın Ruhumda yokluğunun acısı saklı Aşka ilk ihanetin değil bu senin Şımarık sevgi bilmez yüreğin Dilinden yüreğine inmedi sevgin Hani nerde sevgin Nerde yüreğin Hani neredesin Yalancı yarim Sevmeyi bir türlü öğrenemedin serap yeşil |
HİÇ KİMSE Hiç kimse bir aşkı Onarmaya kalkmasın Kaybedilmeye değer En güzel anında Bitirilmişse eğer Ahmet Telli |
Yıllar yılı Hep delice aradım Acı çektim Kaderime kahrettim Bulamıyorum diye Bir gün Sordum kendime Dedim say ki buldun Ya onun aradığı Sen değilsen diye Korktum Vazgeçtim aramaktan Kaderimi zorlamaktan Artık Varsa beni de bir arayan Bulsun diye Bekliyorum Aramanın ne çile olduğunu İyi biliyorum Seni arıyordum buldum Diyen olursa bir gün bana Seveceğim ölesiye Benimde aradığım Sendin diyeceğim ona necdet yağan |
AŞKLAR MI? Aşklar mı diyordun Anladım Senin incindiğin, Benimse Yollara düştüğümdür yeniden (Çocuksun Sen) Ahmet Telli |
Pusarık İkilemi.... Darmadağın bir düş kıvranırken yatağında Geceye düşüyor kırışıklığı… Siyah bir esneme boğarken geceyi Soluğuma sıkışmış inlemeyle yırtılıyor Çığlığım dayanmıyor azalanlara Özlem buluta gebe yağıyor arsızca Susmuyor damlalar, bir daha bir daha Uzun uzun düşüyor göğüs çadırıma. Usulca sabaha bağdaş kuruyor Yüzümde ne kalmışsa geceden Islak saçının kırılgan yanıyla Güneşe kurumaya bırakıyorum Ağır bir nem genzime yapışık Bize karışıp tutsaklığımın şarkısı dilleniyor Susmadan durmadan yorulmadan senleşen Dizeler nakarat Acı soğuk bir ustura Her şey sensizlikle bileniyor artarak. Kaçınılmaz kalıyor arsız düşler Sanrı bir büyü hızlanıyor usuma Hurda bir rüzgâr sandalımı sallıyor Denizlerim bakiyesiz bir hesap dalgası Takatsiz kalıyor dizlerimde zaman Sana koşmalarım bu yüzden hesapsız Çıkma bir uzantı sevmişliğim Kendini eskiden yeniye donatan Duygun bir sır gibi yeniliyorum kendime Ne çok sevmişlik var yaşam kemendinde Ortak ne varsa geçmiş masalından Yenilmeden yenileşiyor gözümde Duru bir göl çağrısı menevişli halim Durdukça hareleşen yanımsa nilüfer Beyaza dönük umutlarım kurbağa sesi Durmadan bağırır esrik ve deli… Sere serpe düşüyor sözler Seni ben zannedip uyuyorum her gece Ellerin yastığıma bağlı kurdele Demir alıyor uykularım Çalakalem bir şiir düşüyor aklıma Seni düşününce. Sayısız bir özlem yığını ekleniyor Eteklerime topluyorum düşürmeden hepsini Ayak seslerin geliyor hayal gibi Hemen saçımı tarayıp geliyorum Her yanım deli divane Hasret yanılsama Bu kaçıncı uyku… Silip gözlerimi uyanıyorum Rüya bu hayra yormalı… Sunu: Tersine çıkarmış rüyalar, susup dilimde anlatmıyorum kimselere… Özlem damarlarımı zorlayan kırmızı bir leke durmadan akıyor şiirlere... Pusarık: Puslu, puslanmış, sisli. IIgım, yalgın, °serap, Nesli YAZICILAR... |
İYİ GECELER GÜLÜM ! Haziran bulutları olsun yatağın, Aşka düşsün yolun düşünde. Bir dere kenarında, söğüt gölgesine sığınsın başın Ayakların suda -Aslında su senin ayaklarında gülüm- Elinde Bursa işi bir çakı sabaha kadar umutlarını yont! Bir de beni düşün düşünde. Yokluğunda nasıl da haziran bulutuyum, Söğüt dalıyım, Akan, akmayan suyum, Ama illâ ki; yonttuğun umudum... İyi geceler gülüm, İyi bir gün olsun yarın... Nevzat TEKİN |
| Saat: 01:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık