![]() |
Beni de Çağır Çileyi koklayıp gül niyetine Zindana girersen beni de çağır Sabrı, kanaati bal niyetine Ekmeğe dürersen beni de çağır. Bazen iki dünya sığar içime Bazen iki güneş doğar içime Bazen gam yağmuru yağar içime Sen beni ararsan beni de çağır. Dostların var ise divanelerden Gözyaşın aktıysa minarelerden Binlerce senelik viranelerden Birşeyler sorarsan beni de çağır. Ezelin ezelden öncesi vardı Yine sonsuzluktur sonsuzun ardı Zaman yumağına bizi kim sardı Aklını yorarsan beni de çağır. Dışarda göz yanar, içerde yürek Taahhüt ehline tahammül gerek Mazlum yarasına merhem diyerek Gözyaşı sürersen beni de çağır. |
Gülüm Gül misali soldum bu gün Kor misali yandım bu gün Gözlerime baktığın gün Seni sevmiştim ya gülüm Sen seveli ben mutluyum Her gecede huzurluyum Aşk uğruna susuzluğum Bu çeşmede bitti gülüm Sen Allah’ın bir lütfusun Çok güzelsin kusursuzsun Yüreğimde sonsuzluğun Ölene dek kalır gülüm Gülüm Ağlama gülüm soldurma çiçeğini, Gülen gözlerine bahar açar, Sabret gülüm yarınlar bize koşar, Umutlar yeşerir biter kışlar. Yangında yüreğim hasretin büyütür, Yalan sevgin deme ne olur, Seninle bir dakika hasretle gidersem, Ölürüm bir tanem yaşayamam. Canım esirgemem senin uğruna, Öyle sevdim seni canın canıma, Kan çanağı gözlerim boşalır çılgınca, Sensiz ben hiçim bu dünyada. |
NE OLUR ? Ne olur sanki bu zamanlarda, Beni bu duygular sarmasa Ilık , tatlı bahar yeli gibi Hafif bir esinti Gezinmese başımda Ne olur ? Ne olur sanki bu zamanlarda, Hayat suyu koca çınarlara Yürür ya usulca Öylesine yakıcı coşkuyla Sevda yüklü damlacıklar Gezinmese damarlarımda Ne olur ? Ne olur sanki bu zamanlarda Susuz topraklar gibi çorak, Çatlak, çizik , kavruk Her zaman mahzun ve buruk Olan bu kalbim Böyle delicesine uçuk Çarpmasa ne olur ? Ne olur sanki bu zamanlarda Kışa beş kala durmuş, Bir bozuk saatin akrebine Takılıp kalsa zaman Hep sessiz ve soluk olan Düşlerin özleminde Duruverse tamamen Ne olur ? Ne olur sanki bu zamanlarda Bana yasak olan bu iklimi Bir sis bulutu gibi görsem Kaplasa tüm gerçeklerimi Gizlese benden beni Ve bir daha asla Üzerimden kalkmasa Ne olur ? |
Gülüm Özlemin acı sensizlik bir ölüm Beni sevdamla yalnız koyma be gülüm Gökyüzünde solmuş yıldızlara döndüm Beni bu karanlıklarda koyma be gülüm Gönlümün yükü ağır yalnız çekilmiyor Gel de bu yükü benle paylaş gülüm Hasret yüreğimde saplı bir hançer Bu hançeri artık söküp al be gülüm Bir dünya kurmuşum hayallerimde Hayallerimi gel benle paylaş gülüm Bu karanlık bu karamsar dünyama Bir güneş gibi doğ be gülüm. |
Günlerin hepsi aynı, Sen gittiğinden beri, Ayrılığın en zor yanı, Bilmek dönmeyeceğini geri.... Yolların hepsi aynı, Sen yoksun hiçbirinin sonunda, Yokluğunun en zor yanı, Bilmek gittiğin o karanlık yeri. |
HİÇ ÖPEMEDİM Kİ Sen benim Gülümdün Korkardım kırmaktan Güllerde, solar derdin Ben seni hiç soldurmadım ki... Sen benim Canım dın Korkardım ölmekten Ölüm, unutmaktır derdin Ben seni hiç unutmadım ki... Sen benim Aşkımdın Korkardım gitmenden Aşklar, gelip gecer derdin Ben seni hiç değişmedim ki... Sen benim Bebeğimdin Korkardım öpmekten Sevmek, dokunmaktır derdin Ben seni hiç öpmedim ki... |
Sadece Hisset Hayat yaşamaya değer aslında, Bir çocuğun gülüşü gibi, Masum bir sevgin olacak... Ağlarken gözyaşların nedensiz akacak. Resimlere bakarken içinden duygu değil, Yüzünden tebessüm akacak. Kocaman bir çocuk olmalı yüreğin, Nefreti hiç bilmemeli, Duysa da yalanları gülüp geçmeli, Görse de ihaneti aldırmamalı. Zaman su gibi akarken, Kaybettiklerini büyütmemeli. Kendini hep çocuk hissetmeli aslında, Ulaşamayacağın yerler olur o zaman, Acı, dert ve daha ötesi aşk... Ve ulaşacağın yerler vardır, Mutluluğun en büyüğü sevgi. Aslında gözlerinden akan, Sadece mutluluk olmalı... Gözlerin sadece ufuğa bakmalı, Güneşi denizden seyretmeli, Bir çocuğun ruhunda ne varsa, onu yaşamalı. Eğer çocukluğunu yaşayamadıysan, Şimdi bir çocuk ol, Ve o çocuğu hiç büyütme... |
KALPTEN DUDAĞA DUDAKTAN ŞİİRE ŞİİRDEN MISRALARA SADECE SEN VARDIN SANKİ HEP BENİMDİN VE HEP BENİM KALACAKTIN SANA ANSIZIN BAĞLANDIM BÜTÜN HAYALLERİMİ SANA ADADIM VE SENİ GÖSTERDİĞİMDE SEN ARTIK BAŞKALARINDIN NERDEN BİLİRDİM OYSA BEN KALP HİÇ YANILMAZ SANIRDIM.. |
Simdi yokluguna yazarim seni... Aklimin içindesin gözleri ceylan güzeli Böyle votka böyle sigara böyle çocuk Sensizim ... Ne yapsam paylasamam varligini Ben giderim bu sehirde birakip seni Sen unutur musun bilmem Beni ve seni özlemisliklerimi.. Ay bir garip dogar yokluguna Rüzgar bir baska eser Yagmur zaten gözlerimden asina sensizlige Dudaklarin düslerime girer Bu deniz beni hiç böyle üzgün görmedi Dilimde dualar ,düsümde dügüm.. Lakin gidiyorum bu sehre birakip seni Bir parça da benden katip bu sehre... Bu yarim ay ve bu deniz Sahittir gözlerinin rengine Vakit ne yapılsa sabaha çikmaz Alkol böylesine girmisken içime Dinletemem sözümü gözlerime Isiklari söndürür bir kandil yakarim Bu gece seni aglarim.. Sarhosum... Hem votkadan hem senden Böylesi özledigim bilmem ki neden Neden böyle dualar düsmez dilimden Bilirim daha çok çekecegim vardir gözlerinden Simdi saçlarimda parmaklarim hüngür hüngür aglarim seni Yüzüm gözüm sırıksıklam Sırılsıklam peçeteler masada Titrek kandil ışığında sana aglarim... Yokluguna dayanamam En çok yoklugunu bilirim Ama alisamam.. Gözlerinsiz ve artik dudaklarinsiz yapamam Elini isterim saçlarimda Ne kadar dokunursan o kadar yetinirim Dokunmazsan beklerim.. Sen seni bekledigimi bilir misin böyle gecelerde Kalan zamanimla seni paylasamam Kalsam göremem seni Gitsem baska yerde yapamam Bilmem sen ne kadar arasin beni.. Ben yasanmamislari özlerim sanki yasanmıs gibi Bu gün olmadı yarin,yarin olmadi ertesi Bu sehirde birakirim seni çekip giderim Aklimda gözlerin gözlerimde yaslar Kurur çatlar dudaklarim Yağmurlarda dudaklarini ararim Bu gece sana aglarim Artık dayanmaz kalem Beyhuda geçmesin isterim şu sayili vakit artik Her lahza senin olsun bundan böyle.. Böyle dizeler yazacagima yokluguna Varligina sarkilar söyleyeyim Gözleri ceylan güzelim Sana bir türlü doymaliyim Simdi böyle sarhos veya çakirkeyif Açip telefonu sana aglamaliyim Atip kendimi denize kapina yüzmeliyim... Bilsem ki yalnizsin Tutamaz beni bu çilginca dönen dünya Bu sözümü dinlemeyen vücud Bu alkole yenik, kafa bir yana Kosar, uçar, kaçar gelirim yanina Hiçbir art niyetsiz girmek için koynuna Saçlarina dayarim basimi Yüregimi ellerine veririm Kesin aglarim bilmem ki neden.. Simdi su an duyabilsem sesini Yoklugunu yalnizligima meze yaparim Böyle karanlik, böyle titrek ya bu isik Korkarim.. Bu gece sana aglarim Seni birakir giderim bir gece bu sehirde Yüregimin kösesini denizlere atarim Dalgalarda savrulurum gözlerine Duvarlarla konusurum Seni bagiririm yildizli gökyüzüne Sen kokan yastigima seni aglarim.. Bir dizeden digerine yazar dururum seni Gelsen diye bekler dururum Gözlerinden doldururum her bir kadehi Her yudumda yoklugunu içerim Senden sarhos olur bir köseye atarim bu vücudu İlk elime geçene sarilirim.. Bu gece seni aglarim... Sen bir yerinde sıkılır bırakırsın siirimi Ben içmeye devam edip gözlerini Her yerine sayfaların yine seni yazarım Kelimeler sarhos olur Sesim ölür giderayak Son gücümle gözlerinin ararım Bu gece seni aglarım Çakmagımla kibritleri yakarım. Işık batar gözlerime Gözlerimi kaparım karsımda gözlerin Gözlerin batar gözlerime Sarılırım bir yanımda sensizlik Sarılırım bir yanımda yoklugun Yüzünde parmaklarım gezinir Ellerimle yüzünün resmini çizerim yüzüne... |
Sonsuz Ol Sen git keyfine bak dert etme Git unut o elleri titreyen Bakmaya doyamayan gözleri Unut, mutlu ol bensiz ellerde Dokunmaya kıyamazdın incitirim diye Koklayamazdım, buna hakkım yok diye Ellerim titrerdi ellerinde Kokunu arıyorum gezdiğimiz yerlerde Git unut her şeyi ve maziyi Yaşananlar güzeldi mutlu etti beni Unutmak yok anmak da o günleri Dönmek istersen diye boş bırakacağım Kalbimdeki köşeni Sonsuz ol, mutlu ol, incitme kendini. |
| Saat: 15:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık