![]() |
Gece yazmıyorum ama en uykusuz zamanlarım üzüldüğüm anlardır,bunun haricinde çok çay içtiğim vakitlerdir, yada çok sevdiğim biri gelmiş sohbete dalmışızdır bunun haricinde problemleri çözmek zorlaşınca uyuyamam.... |
Merabalar yine bi uykusuz gecede burdayım herzamnkı gıbı bu bolumde sankı tam bana gore yapılmıs daha once yazmıyodum şimdi bi yazıyım dedim :D Herneyse şimdilik hoşçakalın:) |
Bu gecede uykusuzum... Canım hiçbirşey yapmak istemiyor ... |
boş boş otur sende o zaman...:D |
Bu gece uykusuzum ama şikayetçi değilim umarım hiç gelmez uykum. Daha sabaha çok var garip bu gece huzurluyum... :) |
slmlar herkese her gece sabahlara kadar sitelerden gezinmekten zevk alıyorum ve yine gezinirken burayla karsılastım guzel ve hoş siteye benziyor kalıcı dostluklar kurmam dileğiyle... |
Yatağınıza girmeden önce bir düşünün.. bugün sevdiğiniz insan için ne yaptınız? Ve hiçbir zaman unutmayın...! Dünyanızı aydınlatan insanları asla karartmayın... |
dünyamı aydınlatan insanlar pek az ama aradaşlar ben geceyi severim bide mavi geceye bayılıerım msn dekiler uyumak üzere bi mesajda benden olsun dedim |
uykusuz arkadaşlar nerdesiniz???? |
geldim uykusuz arkadaşım buradayım ben |
| Saat: 03:30 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık