![]() |
Derdimi Dökersem Derin Dereye Derdimi dökersem derin dereye Doldurur dereyi düz olur gider Irakipler geldi girdi araya Korkarım yar benden yoz olur gider Ilgıt ılgıt yeller eser seherde Yar beni düşürdü onulmaz derde Yar ile buluşsak bir tenha yerde Duyar düşmanlarım söz olur gider Pervane ateşten sakınmaz canı Uğruna koymuşum başı bedeni Doldur tüfengini hedef al beni Yaram doksan dokuz yüz olur gider Veysel der çıkayım bir yüce dağa Ağaçlar bezenmiş yeşil yaprağa Bir gün olur tenim düşer toprağa Karışır toprağa toz olur gider |
Unutursun (Mihribanım) "Unutmak kolay mı?" deme, Unutursun Mihriban'ım Oğlun kızın olsun hele, Unutursun Mihriban'ım. Zaman erir kelep kelep. Meyve dalında kalmaz hep Unutturur bir çok sebep, Unutursun Mihriban'ım. Yıllar sineye yaslanır; Hatıraların paslanır, Bu deli gönlün uslanır Unutursun Mihriban'ım. Süt emerdin gündüz-gece, Unuttun ya, büyüyünce.. Ha işte tıpkı öylece Unutursun Mihriban'ım. Gün geçer, azalır sevgi; Değişir her şeyin rengi Bugün değil, yarın belki, Unutursun Mihriban'ım Düzen böyle bu gemide; Eskiler yiter yenide Beni değil, sen seni de Unutursun Mihriban'ım. |
Kara Toprak Dost Dost Diye Nicesine Sarıldım Benim Sadık Yarim Kara Topraktır Beyhude Dolandım Boşa Yoruldum Benim Sadık Yarim Kara Topraktır Nice Güzellere Bağlandım Kaldım Ne Bir Vefa Gördüm Ne Faydalandım Her Turlu İsteğim Topraktan Aldım Benim Sadık Yarim Kara Topraktır Koyun Verdi Kuzu Verdi Sut Verdi Yemek Verdi Ekmek Verdi Et Verdi Kazma İle Dövmeyince Kıt Verdi Benim Sadık Yarim Kara Topraktır Ademden Bu Deme Neslim Getirdi Bana Turlu Turlu Meyva Yetirdi Her gün Beni Tepesinde Götürdü Benim Sadık Yarim Kara Topraktır Karnin Yardim Kazma İle Bel İle Yüzün Yırttım Tırnak İle El İle Yine Beni Karşıladı Gül İle Benim Sadık Yarim Kara Topraktır İşkence Yaptıkça Bana Gülerdi Bunda Yalan Yoktur Herkesler Gördü Bir Çekirdek Verdim Dört Bostan Verdi Benim Sadık Yarim Kara Topraktır Havaya Bakarsam Hava Alırım Toprağa Bakarsam Dua Alırım Topraktan Ayrılsam Nerde Kalırım Benim Sadık Yarim Kara Topraktır Dileğin Varsa İste Allah'tan Almak İçin Uzak Gitme Topraktan Cömertlik Toprağa Verilmiş Haktan Benim Sadık Yarim Kara Topraktır Hakikat Ararsan Açık Bir Nokta Allah Kula Yakın Kul Da Allah'a Hakkin Gizli Hazinesi Kara Toprakta Benim Sadık Yarim Kara Topraktır Bütün Kusurlarımı Toprak Gizliyor Merhem Calip Yaralarımı Tuzluyor Kolun Açmış Yollarımı Gözlüyor Benim Sadık Yarim Kara Topraktır Her Kim Ki Olursa Bu Sırr-ı Mazhar Dünyaya Bırakır Ölmez Bir Eser Gün Gelir Veysel'in Bağrına Basar Benim Sadık Yarim Kara Topraktır |
KARDEŞ EY KARDEŞ YOLCUYUZ HAZIRLANSANA BU FANİ DÜNYADAN GÖCERİZ BİR GÜN ÖLUMDEN KURTULUŞ YOKTUR İNSANA OMUZLAR ÜSTUNDE GÖCERİZ BİRGÜN DUYDUNMU ECELE CARE BULAN BULANA BU DÜNYA ÜSTUNDE BAKİ KALANA HAZILA KENDİNE LAZIM OLANI ELVEDA BAYRAGINI ACARIZ BİRGÜN AZRAİL VADESİ DOLANI BİLİR DAVETSİZ KONUKTUR HER EVE GELİR DOSTUM AGLAR DÜŞMANIM SEVİNİR İYİYİ KÖTUYU SECERİZ BİR GÜN |
SENİ ARIYOR YOKLUĞUNDA GÖZLERİM Sen hep benlesin, Kalbimde, aklım da, damarlarımd, kanımda En önemlisi yanımda... Sensiz bir saniye bir dakika gecirmeye dayanamıyorum... Sen yokken, Bir hüzün cöküyor içime.. Aklıma hep gül deyişin geliyor.. İçimi bir sıcaklık kaplıyor ve Yüzümü bir gülümseme... Yokluğun ızdırap, Gidişin ölümüm... Sensizlik zulüm bana be gülüm... SENİ ARIYOR YOKLUĞUNDA GÖZLERİM... Boş kalıyor içim, Bir yanım eksik sensiz... Seni bazen havada arıyor gözlerim ... Öyle sonsuz ... Seni düşünürken; Bazen denize bakıyor gözlerim , Ayni ucsuz bucaksız.. Güneşe bakıyorum bazen , Sen gibi ısıtmıyor güneş ... Yağmur sesinde düşünüyorum seni... Dinlediğim şarkılara ekliyorum ... Herşeyde sen varsın anlaycağın Herşey sen gibi bakıyor ... Herşey sen gibi kokuyor.. Herşey sengibi gülüyor.. SENİ ARIYOR YOKLUĞUNDA GÖZLERİM... Buyüzden herşeyi sana benzetiyorum ... Yokluğunu doduruyorum berkide. Sensizlik zor be bitanem... Senziz gecen her saniyeye lanet ediyorum.. Seni göremediğim her dakikaya okuyorum beduamı.. Sesini duyamadığım her ana isyan ediyorum gülüm.. SENİ ARIYOR YOKLUĞUNDA GÖZLERİM... Kaybetmek korkusu var içimde, Her zamanki gibi... Gidişlerin korkusu, Seni kaybetmenin korkusu içimde Seviyorum seni, Kimseleri sevmediğim gibi. Özlüyorum seni Kimseleri özlemeyeceğim gibi.. Ve düşünüyorum seni Hayatta kimseyi düşünmediği gibi SENİ ARIYOR YOKLUĞUNDA GÖZLERİM... Bazen resmine ve gözelerine bakıyorum Kendimi gözlerinde kaybediyorum. Dalıp didiyorum cok uzak diyarlara ... Seslenseler duymuyorum Uyanmak istemiyorum, Senin olduğun rüyadan.. SENİ ARIYOR YOKLUĞUNDA GÖZLERİM... Kimselerin anlayamayacağı kadar, Seviyorum seni bebeğim.... Kimsenin tahmin edemeyeceği kadar, Seviyor ve düşünüyorum seni. |
Adakhttp://www.siirvakti.com/metin.gifSana şiirler okuyacağım, gitme Güneşler doğacak yalnızlığımdan Sana bir ışık getireceğim Büyük aydınlığımdan Sana bir dolu umut getireceğim Küçük ellerine sığmayacak Sana Afrika gecelerini getireceğim Sımsıcak Sana çiçekler getireceğim Bozulmuş güz bahçelerinden Sana bir serinlik getireceğim Yağmur tanelerinden Sana avuç avuç yıldız getireceğim Güneşimden başka Sana engin denizlerin maviliğini getireceğim Köpük köpük dalga dalga Sana bir rüzgar getireceğim Dağlardan, tepelerden Gitme, sana zamanı getireceğim Zamanın bittiği yerden |
Daha Yaşanacak Çok Güzellikler Var Ölümden korkma Ardında pişmanlıklar yoksa Arkanda yarım kalan işler Kırık kalpler bıraktıysan Haklısın üzülmekte ölüme Korktuğum ölüm değil asla Kapının vakitsiz çalınması Tanyeri ağaranda Güneşin batması Sevgili dost Bilirim meşgulsün Alacağın çok can var Var sen biraz daha oyalan yine de Gidecek değilim bir yerlere Buradayım Lakin Daha yaşanacak çok güzellikler var. |
DAYANAMIYORUM..!!! yoruldum artik yeter... birak beni de artik dinsin gos yaslarim... boyle yaptikca sadece daha cok aci cekiyorum GIT ARTIK DAYANAMIYORUM... unut beni.. sana donemem yaptiklarin aklimdan cikimiyor... affedemem bunu benden isteme GIT ARTIK DAYANAMIYORUM... sensiz yasamayi ogrendim ... tekrar yikalamam birak beni de artik yuzum gulsun... GIT ARTIKK YETER GIT..!!! DAYANAMIYORUM..!!! BIRAK BENI..!! |
Affetmem Seni Bir bilseydin sana ola sevgimi, Ölüm gelse bırakmazdın elimi, Şimdi bir başkası alacak yerimi, Sakın geri dönme affetmem seni. Ne kadar masumdun önceden, Kalbimde bir sızıydın incenden, Hayat artık farksız bir işkenceden, Oynadın benimle affetmem seni. Nasıl da acımadın gençliğime, Değmedin urunda acı çektiğime, Böyle mi yapar insan sevdiğine? Yıktın dünyamı affetmem seni. Hani beni kendinden çok severdin, Hani ben dünyalara değerdim, İstesen sana canımı verirdim, Kırdın gururumu affetmem seni. Gidişine sustum mutlu ol diye, İnanmıştım sendeki aşka sevgiye, Şimdi böyle ansızın ayrılmak niye, Bağrımı yaktın affetmem seni, Bir insana bu kadar zulüm yapılmaz, Kulluk isteme benden kula tapılmaz, Benim sevgim mal değil satılmaz, Allah affetse de ben affetmem seni. |
ASKTI O! Askti o! Degistiren tum gecelerimi Askti o! Beni durup durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, doludizgin gidisime dur diyen Bir bicakin keskin yuzunde kan lekesiydim Askti yine beni yikayan, aritan su Boyle ak pak olacagimi bilir miydim? Icimde acmasaydi o sevmek duygusu Ben bir tutsagim simdi sevgiye, gonullu Cozmeyin ellerimi, zincirlerim kalsin Gorsun prangalarim o dogacak gunu Ve bu dunyaya ask dolu siirlerim kalsin Seninle her yerde guzel, her zaman yeni Istemem, sensiz hatirlamasinlar beni. |
| Saat: 20:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık