![]() |
Sevgisizsiiz Ben, İyi olmak istiyorum... Aklım kalbim çok karışık olsa da İyi olmak istiyorum.... Sevgim, Öksüz yetim ağlıyor olsa da Bedenimde asılı kalmış ruhumda İyi olmak istiyorum... Ne yaparım bilemiyorum.. İlaçlarımı alıyorum çünkü zor tutuyorum kendimi.. Dünyayı ateşe vermemek için.. Bunca haksızlıklara tahammül edemiyorum Çalıntı sevgiler uğruna.. Yıllarca sevgi arayıp da Buldum deyip İçine edip, çalan, kaçan Hırsızlardan bıktım, usandım artık...... Yalanların ardına saklanmayıp Sunsunlar bana olduğu gibi yüreklerini.. Benim sevgi sunan yüreğimi mutlaka görecekler, yüreklerinde hissedecekler... İNSAFLAR KOL GEZİYOR BEYNİMİN HÜCRELERİNDE NE DENİRSE TIP DİLİNDE... Sevgi bu kadar alçak değil, alçakça düşünülen oyunlara peşkeş çekilecek duygu hiç değil.... Ben, Bende değilim, Olmak da istemiyorum... Bende olmadığıma göre.. Ben, Benden de sorumlu değilim.. İşte bu yüzden hapsettim beni.. Yedi bilinmez yerle gök ortasında bir yere.... Orda şarkılar ağlıyor sevgime, Sevgimin içinde tıkanan nağmelere. Ben heryerdeyim bundan böyle.... Havada Suda Toprakta Uçan kuş kanatlarında.. Yerlerde sürünürken ruhum, dünyalık bedenimin içinde... Anlatmaz mı beni Ağaçlar ve gölgeleri peşinde.. Konan kuşlar, yürüyen böcekler.. Üzerinde açmaz mı her çiçek İster bahar ister kış içinde.. Cemreler içinde cemrelerde Yeşeren otlar ve çiçeklerde... Anlatmaz mı benim sevgimi ona.... Sormaz mı benden, Dağdaki karaca su içerken derede? Almaz mı ahımı yüze gülüp, arkadan delik deşik planlar yapmış kurtla kuzu masalını... Çakallar parçalamaz mı sırtlanlar sırıtmaz mı benim yüzümle yüzsüz yüzlere..... Gece gündüz, gündüz gece, Sabah akşam, akşam sabah İnletmez mi solunan her havada Alınan nefes Ardı sıra çekilen Her sigaramda bittiğimde ben...? ? ? Sesim de duyulmaz olur, Çıkmaz bir gün.. Yırtınırsam hiç doğmamış Şeytan müsvettesine... Ben buysam eğer, Onu da anasından doğmamış yapmazsam Namerdim namertttttt... Gözlerim görmez beni, Çünkü, Çok görmek istedim Göstermedi bizi bize... Dağıldım işte.... Ne kadar iğrençmiş meğer gözlerimin ötesi..... Sundu bana içinin bilinmez hiçliklerini, Hiçliğin ittir ettiğine Ben sevgim dedim... Benim sevgim....... Ağzım dilim burnum, Dedim ki Herşeyim.... Herşeyim olanım... Sevgi bilemedim ben, Sevgi beni hiç bilmesin......... O doğmadan öldü... Ben daha doğmadım ki... Sevgi, Sevgi bu kadar hiç değil.. Doğmadan buldum, sevdim, artık sevmiyorum diyebileceğim ezelden..... Sen, senin bataklığından uzaklaştıkça sıçradın, Sıçrattın Batırdın Nuh'dan aldığın gemiyi.. Bu dünyalık karaya vurdun, oturdun oğlum.... Kimseden Sevgi adına el uzatmamı bekleme..! Elimi verdim... Kendimi derdim yine..... Uzat şu kıymetli Kendinde yüzünü, Öyle bir tüküreyim ki İçinde yüzsün gemin.... Ve yüzün gömülsün Alacağın son abdest sularında..... Yazıklar olsun sana... Yazıklar olsun...... Sevgi nerede diyen! ? SEVGİYE TUZAK '' KURAN '' HER VİCDANSIZA..... SEV Gİ SİZ Sİ NİZ İŞTE! Sevgisizsiniz işte, Sevgisizsini Sevgisizsin Sevgisizsi Sevgisizs Sevgisiz Sevgisi Sevgis Sevgi Sevg Sev Se S S Se Sev Sevg Sevgi Sevgis Sevgisi Sevgisiz Sevgisizs Sevgisizsi Sevgisizsin Sevgisizsini Sevgisizsiniz İşte! SEVGİ SİZSİNİZ! MELEKLER YÜREĞİNİZDEN ÖPSÜN.. :) ;) |
İçinin yankısı içimin çağlayanına karıştı Dudağımın kenarındaki tebessümde mi sahte Aynadan bana bakan bu hüzünlü gözler kimin Acıyan yüreğim tek gerçeğim Kaldım yalnızlığımla hasretse daim Dostluktur bambaşka bakışımlıdır bu ortak Kıvılcım paylaşılır eksiksiz hüznü bile Pırıl pırıldır sevinci duyulur kiraz dallarında Rüzgar nasıl duyulursa Aşktır akar masayla iskemle arasında Yapayalnız kalırya bu bahçede Baştan çıkarır bir hüzün bir ezgi Keten elbi,seleriyle çekip gitmeleri de Adını şile yaza kanatları aşka benzer Unutulmuş bir umuda benzer Mutluluk mudur yoksa hüzün mü İçine yerleşir güle benzer. |
Bazı akşamlar... Öyle hissedersin ya bazı akşamlar... Oturursun bir köşeye, Bir kitap alırsın eline, Bakarsın birkaç sayfa, Fırlatır atarsın masaya... Düşünmek hüzünlendirir adamı Açarsın bir şişe kırmızı şarap İçtikçe hüzün Hüzünlendikçe hüzün, İçtikçe içesin gelir.. Konuşacak birilerini ararsın, Bakışırsın telefonla, Çevirirsin, Alo der bir erkek sesi, Susarsın... Kafanda yankılanır, tok “alo” lar, Alo Alo Kaparsın... Hisleri güçlüdür kadının. Bilirsin, Aradığını hissettiğini Umursamazsın... Cesaretini toplar, ararsın bir kez daha Başka bir numara, Başka bir numara daha, Açan yoktur, Bilirsin, Artık sen de yoksun... Başkasıyladır, sinemada, lokantada... Sunuyordur, öptüğün dudakları, aşkına... Hatta sevişiyorlardır onunla, Senin seviştiğin o yatakta... Kıvranırsın... Bir şans daha Bir numara daha, “Aradığınıza ulaşılamıyor” der Bir kadın sesi, Buz gibi... Anlarsın, Kaparsın... Denemezsin bir kez daha Alırsın bir yudum şişeden, Gülümsersin... İçinde bir acı, Beraber geçen zamanları anarsın, Ağlarsın................. |
Bir yastığa baş koymanın Bir arada yaşamanın Adı sevgi değil gülüm Dört duvarı paylaşmanın. İçsesimi duymuyorsan Gizli yaşım görmüyorsan Adı sevgi değil gülüm Ne haldeyim bilmiyorsan. Can demekle can olmuyor Yâr deyişin sırıtıyor Adı sevgi değil gülüm İki gönül bir olmuyor. |
Madem ki içinde o ateş söndü Bir daha yakmadan gidebilirsin Aklımda kalmasın bu son bakışlar Yüzüme bakmadan gidebilirsin Yıllardır verdiğin kederi görme Üstüme yıktığın kaderi görme Ömrümden çaldığın günleri görme Beni de görmeden gidebilirsin Sen düşün yaranı kimler saracak Sen düşün gönlünü kim avutacak Bir an önce kaybol oldu olacak Bir veda etmeden gidebilirsin Demek ben suçluyum bir tek sen haklı Ben zalim bir düşman sense zavallı En güzeli alıp beni asmalı Beni affetmeden gidebilirsin Zorlama kendini veda etmeye Zorlama gözünden yaşlar dökmeye Mecbur da değilsin birşey demeye Hiç bir şey demeden gidebilirsin.. |
İki Damla Rüzgar Kadife saçlarını savurunca yel vurunca hayalin gözlerime üşüyünce nergiz gülünce gül çağlayınca nehir gel gel yudum yudum, yürek yürek gel konuş benimle bu uzak dünyada sevdamı çizip mavi bulutlara her gece iki büklüm her gece iki damla gözyaşı iki damla hasret çiçeği ile bekledim seni gelmedin kardelenim, kelebeğim, meleğim öyle kırılgan, öyle titrek, öyle ince seni beklerim her gece su ve şiir rengi akar sol yanım eririm senin için hece hece sen ki, iki damla yağmur, iki damla çiy İki damla gözyaşı, iki damla sevinç olur düşersin yüreğime gizlice sen ki, iki damla rüzgar iki damla kor, iki damla öfke olur tutuşturursun bedenimi her gece ey hayatımın kaynağı güzel hikayem ölümsüzlüğün adı aşkım nerdesin gel gel ey saçlarıma düşen kar hayatıma esen rüzgar yüreğime saplanan hançer gel artık ne olursun yoksan varsın dal yetim kalsın solsun gül bülbül figan etsin hazan rüzgarları essin dört mevsim yoksan üryan düşsün ağaçlar dal kırılsın hicran döksün gül hüzün yağmurları yağsın dört mevsim Ey elif gözlerin ışığı, gönül mihrabım gel gel de şiirler oku bana masallar anlat mutlu, mavi çiçekler açan |
Ve gözlerin aklıma gelir Ve sözlerin Gidişin gitmiyor gözümün önünden Ve izleri derin İlk değilsin bu senin bildiğin Ve yine biliyorsun sen en son sevdiğim Şimdi uzaklardasın Ben çamlar arasında bir hastane odasında Ciğerimde bir ince hastalık İçimde kapanmak bilmeyen bir yara Ve elimde sanki inadına bir sigara Biliyorum dönmeyeceksin Hatta arkana bile bakmaksızın Gün gelir belki bir yuva kurarsın Oğlun olursa benim adımı koyar mısın? Gittin Dağ gibi sevdamı devirip ardında Gittin Allahaısmarladık bile demedin Sazlar çalınır Çamlıca'nın bahçelerinde O şarkıyı bir daha hiç söyleyemedim Şimdi elimde bir bardak çay Ve dudağımda buruk tebessüm Kendi kendimi üzmemeye söz verdim Ve ben seni hayatımın bir musalla taşının en yakın yerinde sevdim |
Sen miydin o yalnizligim miydi yoksa Kor karanlikta acardik pasli gozlerimizi Dilimizde aksamdan kalma bir kufur Salonlar piyasalar sanat sevicileri Derdim gunum insan arasina cikarmakti seni Yakanda bir amonyak cicegi Yalnizligim benim sidikli kontesim Ne kadar rezil olursak o kadar iyi Kumkapi meyhanelerine dadandik Onumuzde Altinbas, Altin Zincir, fasulye pilakisi Ardimizda gorevliler, ekipler, Hizir Pasalar Sabahlari aciklarda bulurlardi lesimi Oyle sicakti ki copculerin elleri Copculerin elleriyle oksardim seni Yalnizligim benim supurge saclim Ne kadar kotu kokarsak o kadar iyi Baktim gokte bir kirmizi bir ucak Bol celik bol yildiz bol insan Bir gece Sevgi Duvarini astik Dustugum yer oyle acik secik ki Basucumda bi sen varsin bi de evren Saymiyorum olup olup dirilttiklerimi Yalnizligim benim cogul turkulerim Ne kadar yalansiz yasarsak o kadar iyi |
yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm nasıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri dönsen de sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın sen de vicdansız çıktın adın batsın zaman ola devran döne sen de çekesin yitiresin umudunu heder olasın aşka düşe kahrolasın candan bıkasın ömrün boyu bir kez olsun gülmeyesin sen ki beni rezil ettin yedi cihanda yalan oldum talan oldum senin sayende sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın sen de vicdansız çıktın adın batsın beni özleyince bir nehir yatağını bulsun kor düşsün dağlarına, ceylanlar suya insin sesime bakıpta ağlıyorum sanma seni özleyince böyle olsun birazda ayrılıversin yaprak dalından insan sevdiğinden ayrılıversin kan damarımdan can pazarından adam baharından ayrılıversin dağda dört mevsim erimeyen kar varya yokluğum öyle erimesin sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın sen de vicdansız çıktın ADIN BATSIN... İbrahim SADRi |
Masum bir mehtaba karşı İçilen bir sigara Ve derinden çekilen bir ‘offf’ Umutların iradesiz kaldığı Sevincin yerini hüzne bıraktığı Bambaşka bir boşluk Ve bu boşluğun içinde Kaybolmak üzere olan ben Bir kıvılcım bekleyen Kor gibiyim Ya da içten yanan Simsiyah bir kömür İşte gel Kıvılcım sen ol Baharım sevincim sen Sakın, sakın bırakma Koyma beni bir başıma İsmini yazdım yazdım gözyaşıma Gözümden düşen her parça Sana olan sevgimin ifadesi Göz yaşlarım deniz oldu Ne olur anal artık beni İşte, işte seviyorum seni!!!!!! |
| Saat: 11:47 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık