![]() |
Alıntı:
çıldırmak üzereyim!!... başka ne yapabilirim??*-) |
Alıntı:
1.Kontrol Panel>Program Ekle&Kaldir Messenger'inizi silin 2.Bilgisayarim > C: > Program Files altinda bulunan MSN Messenger klasorunu silin. 3.Baslat>Calistir cikan bolume regedit yazin tamam'a basin, Windows Registry Editor acilacaktir ve sirasiyla soldaki menuyu kullanarak (ve + lara basarak) su bolume ulasin; HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft altinda bulunan MSN Messenger'i silin. 4. Yine Windows Registry Editor'de iken su bolume gelin; HKEY_LOCAL_USER > SOFTWARE > Microsoft altindaki MSN Messenger'i da silin. Bu islemlerden sonra bilgisayarinizi yeniden baslatin ve Messenger'in en son surumunu yukleyin.Sorunun cozulmus olmasi gerekiyor.Eger bu yol da basarisizlikla sonuclanirsa; ve update'ler de ise yaramadiysa, sistemde bulunan ve update edilemeyen bir dosyayi sildiniz demektir.Windows XP'i silip yeniden yuklemekten baska bir careniz yok. |
Alıntı:
|
REVOLUTION Kardes... Benim MSN'de söyle bir Problem veriyor: 80072eff Ve Proxy veya Güvenlik Duvarini kontrol edin felan yaziyor... Yardimci olursan,sevinirim! |
Alıntı:
.NET service status Eger genel olarak MSN'de bir problem varsa, size bunu yukarida verdigim link'de belirtir.Problem cozumu icin beklemeniz gerekir.Problem cozumunu beklerken, Messenger'a gecici olarak Web Messenger'dan girebilirsiniz.Fakat butun sistemler normal (All systems are stable and running) uyarisi alirsaniz sorun sizdedir ve size 3 secenek sunabilirim; 1.MSN Messenger Araclar > Secenekler > Baglanti (sol menude) ve altta gorulen Gelismis Ayarlar bolumune girin. Eger ki herhangi bir proxy ayariniz var ise, orada bir takim numaralar goreceksiniz, hepsini silin OK'leyin ve messenger'i kapatip acip tekrar baglanmayi deneyin. 2.Bir guvenlik programi (firewall, antivirus vb.) kullaniyorsaniz, onlari kapatip messenger'a baglanmayi deneyin.Eger basarili olursaniz, bu programlar messenger'i engelliyor demektir ve baglanti icin gerek ayarlari programlar icinde yapmaniz gerekir. 3.Herhangi bir network agi icindemisiniz? Ornegin; Messenger'a is yerinizden girmeye calisiyorsaniz, genelde is yerleri kendisine ozel bir network agi kullanir.Tabi ki messenger baglantisi icin de proxy ayarlarini yapmaniz gerekir.Bu ayarlari ogrenmek icin firmanizdaki teknik destek bolumune basvurun. |
benm msn im acıldıgında hata raporu weriyo bi türlü anlayamadım :S yardımcı olursanız cok memnun olurum ;) AppName:msnmsgr.exe AppVer:8.0.812.0 AppStamp: 44cc1896 ModName:unknown ModVer: 0.0.0.0 ModStamp: 00000000 fDebug:0 Offset: 00000000 Hata raporunun içeriği Exception Information Code: 0xc0000005 Flags: 0x00000000 Record: 0x0000000000000000 Address: 0x0000000000000000 System Information Windows NT 5.1 Build: 2600 CPU Vendor Code: 68747541 - 69746E65 - 444D4163 CPU Version: 00020FC2 CPU Feature Code: 078BFBFF CPU AMD Feature Code: E3D3FBFF Module 1 msnmsgr.exe Image Base:0x00400000 Image Size: 0x00000000 Checksum: 0x0051b/b3 Time Stamp: 0x44cc1896 Version Information böle bişiler işte yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
Msn plus ve msn discovery Arkadaşlar bayağı bir baktım ama bulamadım. Eğer aynı konuya benzer bi konu varsa afedersiniz. Ben msn 7.5 kullanıyorum. Msn live sürümü hoşuma gitmiyor. Benim sorum şu : Msn plus yüklü ama ben karşı tarafın pencere açtığını görmek istiyorum ama plus tan da vazgeçmek istemiyorum. Msn discovery yi yüklesem plus la msn 7.5 ta çakışma yapar mı veya bana önerebileceğiniz bi program var mı. Şimdiden teşekkürler...*-) |
Alıntı:
Onun haricinde; sadece karsi tarafta kim pencere acmis gormek istiyorsaniz, size sitede bulunan kucuk bir programi onerebilirim.Sahsen test ettim sorunsuz calisiyor.Asagidaki linke bir gozatin lutfen; Kim Size Konusma Penceresi Acmis? Alıntı:
|
arkadaşlar msn todayi nasıl yüklüycem bir türlü bulamadım |
SORUM ŞU; Bir kişinin önce "çevridışı olup" sonra "oturum kapatığını" görebilirmiyiz..Bu uyarıları peşpeşe aldığım durumlar oluyor..Ben bundan şöyle bir akıl yürütmede bulunabilirmiyim??.Çevrimdışı uyarısı alıyorsam engellenmiş oluyorum ..Oturum kapatılıyorsa eğer kişi gerçekten msnyi kapatmış mı olur.. cevap veren arkadaşa şimdiden teşekkürler |
| Saat: 22:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık