![]() |
sana Bu SÖzler Sana Bu KuŞlar Gagalarinda GÖzyaŞlarimi Kanatlarinda Kokumu Dİllerİnde Sİtemlerİm Ufacik YÜreklerİnde Dayanilmaz Acilarimi Getİrsİn Sana Bu Karlar Beyazinda SaÇlarimi Sogugunda Yalniz LiĞimi YagiŞinda Sessİzlİgİmİ Getİrsİn Sana Bu DaĞlar Sİyahinda GÖzlerİmİ Zİrvesİnde YÜregİmİ GÖlgesİnde Karanligimi Getİrsİn Sana Bu Nehİrler Sonsuzlugunda Sevgİmİ Durgunlugunda Umutlarimi HirÇinliginda Lanetİmİ Getİrsİnkİ Anlayasin Benİ |
Sensizlik öğle acı veriyor ki bana Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. Onun sadece sende olduğunu anlasana Beni sevecek bir başkası olamaz hayatımda Sensizlik çok acı veriyor inan ki bana. Bir kez daha benim yanımda olsana. *aLıntı |
Yalan Sevdiğim Çicek çiçek açıp ağaçlarımda Yaprak yaprak dalda solan sevdiğim Damla damla akıp göz uclarımda Derya derya kalbe dolan sevdiğim Bazen bir alevsin avuçlarımda Bazen bir menekşe yamaçlarımda Bazen bir rüzgarsın kır saçlarımda Tutam tatam başım yolan sevdiğim Bir zaman ömrümüz yazdı bahardı Ne bülbül ah eder ne gül ağlardı Dört mevsim kalplerde bir aşk yanardı Şimdi bir külleri kalan sevdiğim Kalmadı içimde sevgiye bir yer İşkenceye döndü saatler günler Yüreğim bir mezar sığmaz ölüler Sonsuz acılara salan sevdiğim Benimdir çileler bu ayrılıklar Dinmeyen gözyaşı bu hıçkırıklar İçimde bin özlem bin kahır var Anladım bu dünya yalan sevdiğim |
"AZERİ AŞK ŞİİRİ" Sen meni sev, men seni sevim Sen menin için yan Men seni severah yanim dutuşim Glasik eşk neyse onu yaşiyah ------------------------------ Ya da sevme haberin olmasın Men sana sevdalanıp dolaşim Platonik eşk neyse onu yaşiyah ------------------------------ Sevdada oturah, yiyah içah El ele olah, gan kusah Tombilik eşk neyse onu yaşiyah ------------------------------ İstersen sevdandan kendimi kesim Saımı solumu doğriyim biçim Psikopatik eşk neyse onu yaşiyah ------------------------------ Eyle sevah ki gara sevda olah Araplara benziyeh gapgara olah Gara eşk neyse onu yaşiyah ------------------------------ Yalan söylemiyah, hep dogru diyah Beraber oturah beraber yiyah Realist eşk neyse onu yaşiyah ------------------------------ Birbirimize türkü söyliyah, mizildiyah El ele tarlalarda, bostanlarda gezah Romantik eşk neyse onu yaşiyah ------------------------------ Kediyi, gudiği sen diye sevim Sen de horozi, guliği men diye sev Sembolik eşk neyse onu yaşiyah ------------------------------ Gel el ele tutuşip kendimizi elehtriğa verah Zangir zangir titriyah, ölmiyah Elektronik eşk neyse onu yaşiyah ------------------------------ Ahırlarda, komlarda buluşah Tezek agalahlarının dibinde oturah Otantik eşk neyse onu yaşiyah |
O durmadan kaçıyor; Sen ardından gitmiyorsan; O günün her saatinde saklanıyor, Sen yollara düşüp deli divane aramıyorsan; O sana acıların en büyüğünü tattırıyor, Sen bundan en yüce hazzı duymuyorsan; Boşuna aldatma kendini, Onu sevmiyorsun demektir. Elindeki içki kadehinde, Dudağındaki sigarada , Okuduğun kitapta, Mırıldandığın şarkıda, Söylediğin şiirde, Gördüğün rüyada Ve yaşaman icin Ciğerlerine doldurduğun havada O yoksa; Onun vazgeçilmezliğini anlamamışsan; Onu sevmiyorsun demektir. Renkler onunla değerlenmiyorsa, Örneğin; onsuz kırmızı kırmızılığının, Mavi maviliğinin farkında değilse, Beyaz yalnız o giydiği zaman Güzelliğini haykırmıyorsa, Sabahları onu görünceye kadar Güneş doğmuyorsa Ve onsuz gökyüzü geceleri Aya, yıldızlara hasret değilse Onu sevmiyorsun demektir. *aLıntı |
Adın Yağmur olsun. Ben yıllarca gelmeni bekleyim Sen hep kaç uzaklaş benden Eğer korkuyorsan. Bu korkunun zaferi olsun. Benim adım Hasret senin adın Gurbet olsun.. Yüreğim gecelerdir aç aşkına. Sende bir kerecik sev Allah Aşkına. Eğer sevmezsen. Bu yüreğimin ölümü olsun. Benim adım Makdul senin adın Katil olsun. Ben sana yazılmış bi kağıt parçasıyım. Sen o kağıdı alıp okuması gereken kişisin. Eğer okumazsan. O kağıdı ateşe korsun Benim adım Mektup senin adın Adres olsun. Ben sana şarkılar şiirler söyleyim. Sen dinle hiç birşey deme. Eğer dinlemezsen. Bütün umut çiçekleri solsun Benim adım Bülbül senin adın Gül olsun. Beni gerçekten sevdiğini bileyim. Çöllere düşeyim izini süreyim. Eğer seviyorsan Bu yüzyılın aşkı olsun. Benim adım Mecnun senin adın Leyla olsun. Yüreğim yılldardır susuz gibi kurak. Yüreğin yağmasını bilmeyen bi yağmur damlası giib ürkek Yağ artık yüreğime ne olacaksa olsun. Yüreğiim Yüreğinden gelen damlalarla hayat bulsun. Benim adım Toprak senin adın Yağmur olsun. __________________ |
Olmuyor sabahlar sensiz be gülüm Kan ağlayan gözüm sendeki özüm Yıkıldı bu dünyam görmez ki gözüm Sendeki aşkta da yalanı buldum Yaralı kalbimde suskundur gözler Sensiz yaşamayı istemez özler Yürekte kanayan yaralar sızlar Hani nerde kaldı verdiğin sözler Uzayan gecenin gelmez sabahı Çektiğim sevdanın olmaz günahı O kalbimi yakan zalimin ahtı Tertemiz duygumda arar günahı Yıkılan dünyamda bulunmaz dostlar Sevgiye hasrettir bütün baharlar Kurt postuna girip gizlenen yüzler Kıymetsiz bir aşkı nasılda gizler Osman bu yüreğin yanar dağlarda Seni satanlar yaşamaz orda Yaralı yüreğin kalsa da darda Aşkı satanlarla yaşanmaz bur da |
Aldattılar Ümitlerimi, hayallerimi Özlemleri, düşlerimi Parça parça Kopardılar! .. Sonra unutulduğuma inandım Sevdiğimden ayırdılar. |
Özlemedim Seni Hiç özlemedim seni Özlemek dostluktandır dostluğundan öte bulmalıyım seni Sıcaklığını bulmalıyım dokunuşları, kenetlenişi Terimizle sulanmalı yeryüzü güneş terimizde ışıldamalı sabah olunca Apansız fırtınalar çıkmalı sarsılmalıyım Özlemek yanında olmak isteğidir gülüşünü görmek biraz da Hiç özlemedim seni Saçlarına gül takmam bir ırmak gibi akıtırım ovaya soluğunla yanar dudaklarımın bozkırı Akkor halindeki ufuk bakır bir tel gibi eriyip gider kraterler ortasında kalırım |
Özlemlere doluyum Ağlamaklara dolu Ayrılıklara kapalı.... Yokluğuna açılacak Takati yok perdelerimin. Yeni hüzünlere Çoktan kapattım kapıları. Sayısını unuttum gitmelerinin Tekrar gitmek üzere bana dönmelerinin. Söyle! Ben şu üç günlük ömre Daha kaç ayrılık sığdırabilirim ! Söyledim ya doluyum Sattım ömrümün tüm koltuklarını Her gece kapalı gişe. Ama sen Gelmeyeceksen eğer, (Bir tek ona yerim var) Yalnız bir hüzün alabilirim. http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
| Saat: 07:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık