![]() |
Tam sınırdan kaçarken vurulmak nedir bilir misin? Nöbetçiler ha gördü, ha görecek Parmaklarının ucu dikenli tellere değdi değecek... Ama... Bir adım daha atamazsın. Uzanıp tutamazsın; Göz pınarlarında donup kalır hayallerin Planların, kaçışın, kurtuluşun Ve deler sevgi dolu yüreğini Sevgi bilmeyen bir kurşun. Bir okyanusda boğulmak nedir bilir misin? Batan bir gemiye el sallayamamak, Oturup ağlayamamak, Birkaç kulaç ötedeki Bir tahta parçasını tutamamak Nedir bilir misin? Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani 'sevmek' işte. Duymak nedir bilir misin? Duymak, ama anlatamamak Çemberini kıramamak kelimelerin. Tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememek 'Seviyorum' diyememek Yani ölümü yaşamak nedir bilir misin? http://img231.imageshack.us/img231/568/forestzm1.gif |
Sessizce ağlayan yaşlı gözüme Gizliden bakıp ta gittin sevgilim Aşkınla tutuşan sensiz özüme Acı darbeleri vurdun sevgilim Sevdayla başımı yakıp gidersin Ağrısız başıma dertler dilersin Yalancı dünyada alem edersin Kaderle başımı yaktın sevgilim Muhabbet alemi olmaz rüyada Melekle şeytanlar yaşar dünyada Kalbimi yakan o kor ateşin var ya Evimi başıma yıktı sevgilim Dağlarda çiçekler açıyor bir bak Çiçekler içinde en güzel zambak Her son baharda dökülen yaprak Hüzünü bırakıp gider sevgilim Çok kara yazılmış kötü kaderim Seninle yaşamak benim emelim Şu yalan dünyadan çekip giderim Benden istediğin buysa sevgilim. |
Vakit tamam seni terkediyorum.... Bütün alışkanlıklardan öteye Yorumsuz bir hayatı seçiyorum Doymadım inan kanmadım sevgiye Korkulu geceleri sayar gibi Birdenbire bir yıldız kayar gibi Ellerim kurtulacak ellerinden Bir kuru dal agaçdan kopar gibi Aşksa bitti gül ise hiç dermedik... Bul kendine kuytudularda hadi dal Seninle bir bütün olabilirdik Hoşça kal gözümün nuru Hoşça kal Hoşça kal canımın içi Hoşça kal Vakit tamam seni terkediyorum.... Bu incecik bir veda havasıdır Parmak uçlarına değen sıcaklığı İncinen bir hayatin yarasıdır Kalacak tüm izlerin hayatımda Gözümden bir damla yaş aktığında Bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan... Kan tarlası gelincik şafağında Ölümse korktun savaşsa hep kaçtın... Vur kendini korkularda hadi al Sen bir suydun sen bir ilaçtın.. Hoşça kal canımın içi Hoşça kal Hoşça kal gözümün nuru Hoşça kal Sen bir suydun sen bir ilaçtın Hoşça kal gözümün nuru Hoşça kal Hoşça kal canımın içi Hoşça kal http://img231.imageshack.us/img231/568/forestzm1.gif |
YALNIZLIK MACERASI Öyle yalnız kaldım ki hayatımda Kimi gün öldum kimi gün ilah oldum Çok zaman annemin dizlerine hasret Koydum başımı kendi dizlerime Doya doya ağladım Paylaşırsa dost paylaşırmış İnsanın derdini sevincini Dost ümidiyle ortalığa düşmeye gör Hangi kapıyı çalsan kimseler yok Hangi omuza dokunsam yabancı çıkar Aşık mı olmadım taparcasına Bir Mecnun geçti o çöllerden bir de ben Diz mi çektirmedim alemde Kerem gibi Ferhat gibi gürz mu sallamadım dağlara Ne Leyla yar oldu bana ne Aslı ne Şirin O gün bugün sırtımı kendim sıvazlıyorum Sabahları sokağa çıkmadan evvel Cesaret şairim cesaret Kendi saçlarımı okşuyorum geceleri Sevgilimin saçları niyetine |
Seni senden çok seven yarini, Her dakika seni haykıran yüreğimi, Senin için ağlayan gözlerimi, Bir gün olur anlarsın. Dağlara duyurduğum feryatları, Senin için atan kalp atışlarımı Seni seviyorum dediğimi, Bir gün olur duyarsın. Kalbimdeki büyük yaramı, Gözlerimden akan gözyaşlarımı, Yüreğimden sızan kanı, Bir gün olur silersin. Seni yüreğine gömen yarini, Onun seni nasıl sevdiğini, Bir hiç uğruna sattığın sevgini, Bir gün olur hatırlarsın. O gün geldiğinde, Bil ki ben ben olmayacağım, Ben sen olacağım. Ve bil ki;sen bana ne yaptıysan Ben de sana onu yapacağım... |
Bir eylüldü başlayan içimde Ağaçlar dökmüştü yapraklarını Çimenler sararmıştı Rengi solmuştu tüm çiçeklerin Gökyüzünü kara bulutlar sarmıştı Katar katar gidiyordu kuşlar uzaklara Deli deli esiyordu rüzgar Dağılmıştı yazdan kalan ne varsa Yaşanmamış bir mevsim gibiydi bahar Neydi o bir zamanlar Sevmişliğim, sevilmişliğim O heyheyler, o delişmenlikler neydi Ne bu kadere boyun eğmişliğim Ne bu acıdan korlaşan yürek Ne bu kurumuş nehir; gözyaşım Önümdeki dizboyu karanlıklar da ne Ne bu ardımdaki kül yığını; elli yaşım Beni kötü yakaladın haziran Gamlı, yıkık eylül sonuma Bir ilkyaz tazeliği getirdin Masmavi göğünle Cana can katan güneşinle Pırıl pırıl engin denizinle girdin içime Çiçekler açtı dokunduğun Çimler büyüdü yürüdüğün Ve güller katmer katmer oldu güldüğün yerde Başımda senin kuşların kanat çırpıyor şimdi Oldurduğun yemişlerin ağırlığından Dallarım yere değiyor Güneşi batmadan saçlarının Bir dolunay doğuyor bakışlarından Gün boyu senden bir meltem esiyor yanan alnıma Uykusuz gecelerim seninle apaydınlık Başım dönüyor, off başım dönüyor yaşamaktan Ölebilirim artık Ölme diyorsan; gitme kal öyleyse Sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma Baksana; parmak uçlarım ateş Lavlar fışkırıyor gözbebeklerimden Hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Benimle meydan oku her çaresizliğe Benimle uyu, benimle uyan Birlikte varalım onüçüncü aylara Ben bir eylül, sen haziran. |
Sevgini kanıma kattım Damla damla kalbime attım Hep damarlarımda kalsın Ben ölene kadar Gönül defterime yazdım Silinmesin gönlümde kalsın Kalbim durana kadar O sevgi bitmeyecek Hep yeşerecek Son nefesi verene kadar Tabutumdan tut götür beni Mezara girene kadar Bu aşk dillerde kalsın Kıyamet kopana kadar. |
Öldüm ve Öldün!! Güneşi tutardım parmak uçlarımda, yanmadan Gölgeleri aydınlatırdım, karanlıklarımda O kadar güçlüydüm ki, yenilmez ordular gibi Söylenmezdi hiç bir nasihat, bir musibete düştüm Hiç ölmezdim gibi gelmişti ama ben de vuruldum Ve öldüm. Dağları taşırdım omuzlarımda, titremezdi ayaklarım Ne deprem olurdu bende, ne de hiç bir felaket Öyle fikirlere dolanırsın ki, sarsılmaz sanırsın kendini Köklü bir ağaç gibi sapasağlam ayakta ölürüm derdim Hiç düşmez sanırdım kendimi, bir yüreğin salıncağındaydım Ve düştüm. Vuruldum bir anda, kanlar içinde kaldı ruhum Binlerce orduyla savaştığım bu mahşerde Dünyalara karşı alamadılar inandığım değerleri Can pazarında değerime satmadılar beni Binlerce darbeyle ölmem gerekirdi, olmadı Ve sadece sevgilinin sözleri öldürebildi beni Uyurken başucunda, bir masalımız vardı bitmeyecek gibi Ve bitti. Ne zaman değer vermediysem birine dost oldu ardımdan Ve ne zaman sevdiysem birini, hep öldürdü beni Vuruldum yine işte, akıllanmadım geçmiş ölümlerimden Akıllandım sanmıştım oysa, düşmanın darbesi öldürmedi beni Duyun dostlar, sevdiğim vurdu beni ve kanlar içinde bıraktı Ölümümü beklemeden, hiç tanışmadığımız günlere döndü Ve öldüm. Ölümümün ardından ağıdımı kendim yaktım Kendim ağladım arş-ı alâya figanımı yolladım Dirilmez dediğim ruhumun ardından, dua okurken Küllerimden doğdum yeniden, sevgiliye inatla Ölümü görmeden gitmişti oysa, bil bunu sevgili Ben doğdum. Üç gün sürdü ölümüm, üç gün cesettim sadece Üç gün ağladım kendime, üç gün, gün boyu öldüm Hasret kaldığım yüzü de, gözü de, teni de sildim Ne senden bana sen kaldı sevgili, ne de ben Bitmişliğim vardı, kabirsiz cesettim sadece Bugün güneşin doğuşunu seyre daldım Güneş gibi doğdum sevgili Ve sen öldün. |
her zaman kırılıyor kalbim sabrediyorum ki ölmeyeyim çünkü sensiz kalırım dikkat et canım kırılmasın cam keser bacağını sakın korkma acımayacak çünkü aşkım onu saracak |
Yalnızım Gecelerimin bitmek bilmez karanlığında, ışığı kovalar ümitlerim, göz gözü görmez yüreğimin karanlığında, umudu kovalar yürekteki seslenişlerim, sözler bıçak olur kapanmaz yaralar açar, bir çare arar, tabip arar buruk duygular, sözler incitir olmuş yarını bilinmez dünyada, güvenmek hayal olmuş gerçekliğin dünyasında, sevgi uzak olmuş sevgi ile yaratılan dünyada, sevilmek umut olmuş, sevgiyi hakedenlerin ağzında, yalnızım ben duygularımla yalnızım,Yalnızım Gecelerimin bitmek bilmez karanlığında, ışığı kovalar ümitlerim, göz gözü görmez yüreğimin karanlığında, umudu kovalar yürekteki seslenişlerim, sözler bıçak olur kapanmaz yaralar açar, bir çare arar, tabip arar buruk duygular, sözler incitir olmuş yarını bilinmez dünyada, güvenmek hayal olmuş gerçekliğin dünyasında, sevgi uzak olmuş sevgi ile yaratılan dünyada, sevilmek umut olmuş, sevgiyi hakedenlerin ağzında, yalnızım ben duygularımla yalnızım, hep yalnızım. hep yalnızım. |
| Saat: 07:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık