![]() |
Seni Seviyorum Hani seversin de, Sevdiğini söyleyemezsin. Hani seversin de, Acı çekersin. Hani seversin de, Onu görmek bile yeter dersin. Hani seversin de, Sesini duymak istersin. Hani seversin de, Daima onu düşlersin. Hani seversin de, Sevdiğini söyleyemezsin. Yine de seversin, Beklersin, Beklersin, Beklersin... |
Bir uzak şehirdeysen Yağmurlar yağıyorsa Buğulanmış camlara adını yazıyorsam Bir sigara yakıpta hayeller kuruyorsam İtiraftır bu şarkım Dinle hala seviyorsan Belki sen yaş görmedin gözlerimde Bir mavzer patladı yüreğimde Kuş gibi çırpındı kalbin ellerimden Ben iki kere ağladım Varsın sen beni zalim bil Ben hala unutmadım yağmurda Islandığım o sokağı Ve ayrıldığımız o kaldırımı Ve işte o kaldırım çiğnedi benim hayatımı Hiçbir yağmur ıslatamadı Benim yüreğimi senin gözyaşların kadar Sakladım kendimi Gücüm yoktu seni kucaklayacak Ve bir ömür taşıyacak kadar Kaldıramadım belki bu ağır sevdayı Ağlıyordun ben giderken Gözyaşlarımda boğuluyordun Seviyor söyleyemiyordum Hayellerimi yıkıp gidiyordum Bir hayat yakıyordum biliyordum Küllerin ellerimdeydi sanki yanıyordu Arkama bakmadan gidiyordum Mecburdum seni terk ediyordum Beni anlamadın Giderken sen bi defa belki Ben iki kere ağladım..iki kere ağladım.. Hasret bir deli rüzgar gibi Savurup yakıyor bedenimi Bırakıp gittiğin günden beri Bu duygu dağlıyor ciğerimi Belki sen yaş görmedin gözlerimde Bir mavzer patladı yüreğimde Kuş gibi çırpındı kalbin ellerimde Ben iki kere ağladım Hiçbirşey sızlatmadı yokluğun kadar Yıllardır yüreğimde hatıran kadar Yangınlar yakmadı gözlerin kadar Ben iki kere ağladım. Belki sen yaş görmedin gözlerimde Bir mavzer patladı yüreğimde Kuş gibi çırpındı kalbin ellerimde Ben iki kere ağladım..... |
Sevenlerin Siiri Sen hic asik oldunmu? Ask yagmuruyla islandinmi hic. Ardindan sevgi gunesiyle kurudunmu? Ve yine mutluluk ruzgariyla kavustunmu? Iste ben boyle sevdim, boyle asik oldum Sonunda kazanan ask oldu, sevdigim biz olduk |
Zamanı durduramaz oldum Çok koştum,artık yoruldum Söyle bir tanem sana ne oldu Seni benden ayırdılar da ne oldu Bizi ayıranlar mutlumu oldu Demiştin ki senden asla ayrılmam Bana azap çektirdin de ne oldu Benden daha iyisini mi buldun Beni acımadın arkamdan vurdun Ben senin gibi yapamadım. Hep seni bekledim durdum. Senden başkasını sevemedim. Sevgime kelepçe vurdum. Kendimi sorguladım, kendime sordum Belki mahşerde kavuşuruz. Sadece orda kaldı umudum. |
Aşk Sevda nedir diye sorsalar bana Ya dert derim yada çok acı derim Sevda aşka dönüp karışsa kana Çaresiz ölümün ilacı derim Sevdaya kapılan aşka dönermiş Çok seven dostuna sevgi önermiş Tek yönlü aşık da umut sönermiş İşte ben bu aşka çok acı derim Sevgi yüreklerde sağlar barışı Sende sev de sürdür gel bu yarışı Sevgiyle tamamla sona varışı Sevgi yarışına baş tacı derim Sevgiden sevdaya giden bu yolda Sakın aşka düşme dinle sen ol da Bir elin yağdaymış bir elin balda Aşka düşenlere kiracı derim Aşka düşen sarhoş gibi dolaşır Feryadı yürekten arşa ulaşır Sevgiyi mahveder meye bulaşır Artık aşık değil şıracı derim |
O siyah çantanı, koluna takıp Tanımıyormuş gibi çık, öyle git Bir yabancı gibi, yüzüme bakıp Kurulu düzenimi yık, öyle git Üzülmüş gibi, yeni bir sigara yakıp Kaçamak gözlerle , saate bakıp Öksüz misali arkanda bırakıp Ateşinle beni de yak ,öyle git Birkaç adım ilerde, durma sakın Deme bana, döneceğim gün yakın Doyasıya ağlayayım bırakın Gözümdeki yaşlarla ak, öyle git Hiçbir sözün beni teselli etmez Sevenler böyle terk edipte gitmez Sanmaki bu sevgi bende hiç bitmez Son kez olsun gözüme bak, öyle git Sendeleyip de omzuma yaslanma Yine deli dolu ol, hiç uslanma Git; havada yağmur var ıslanma Şimşek gibi alnıma çak, öyle git Duygulanıp da boynuma sarılma Bu sözlerime sakın ha darılma İstemem sus, konuşup ta yorulma Gönlüme nefretleri ek, öyle git Sakın deme bana mecburum Benim kalbim var benim de gururum Silahı alnıma dayar vururum Sen benden önce davran sık öyle git |
Bağırmak İstiyorum Sokulmak istiyorum kollarına Bir gitar sesi ile Gecenin karanlığında Boşalan ellerimin teri soğumadan Beni bırakma diye Bağırmak istiyorum Koşmak istiyorum şehrin sokaklarında Ansızın durup gözü yaşlı Vitrin camlarından yıldızlara bakıp Bağırmak istiyorum Sıyrılmak istiyorum Kalabalığında şehrin Beni terk edip gittin ya Hayatımda ilk defa Yorganıma sarılarak Defolun diye Düşlerime bağırmak istiyorum |
Sevmeyi bilmeyen ne anlasın Gül yüzlerde solmuş güller açmaz oldu söyle Niçin garip aşıklar düşmüş sefil yüreklerde Sevda bağlarında bülbül feryat eder güle Aşık şem a yanar sevmeyi bilmeyene Kaç aşık bir maşuk uğruna düştü çöllere Umut besledi benim gibi kuru bir gülde Aşık olanın derdi vuslat bulmaktır sevgiliye Naz eder sevmeyi bilmeyen merhametsiz zalimce Kim var benim gibi derde düş olup aşka yanan Bir hayale uğrunda koşan varmı benim gibi yorulmadan Aşk ehlinden olup ölümü bekleyen aşkı tatmadan Varmıdır benim gibi Firavun yürekliye aşk ilan eden Zaman nedir sevmeyi bilmeyene aşk hikayedir Çile dost olur şem a yanan aşığa şerbettir Zehir aşık olan için bir tebessüm ilk bahardır Sevmeyi bilmeyen ne anlasın aşk sevgi nedir |
İçime yazdım, derin bir mahzene gömdüm Yıllansın diye, sevgimi. Yalnızlığıma yazdım kavgam olsun diye, Yüreğime işledim nakış nakış Göklere yazdım bulut bulut, Şafaktaki ilk ışığa yazdım seni, Sonsuzluğa adadım adını Yaşama adadım sevgini, Yazdım her noktaya, her değere. Bundan doyamıyorum, acılara, Hüzünlere, umutsuzluklara, Yıldızlarla yazdım gökyüzüne adını, Dolunaya okuttum en karanlık gecelerde... |
Öğrendim.. Öğrendin Aşık olmayı Öğrendim Aşk acısını. Alıştım Aşık olmaya Daha çok delice Aşık olmaları Öğrendim Aşk benim yüreğim Aşık olduğumu Öğrendim Beni yaradana |
| Saat: 07:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık