![]() |
Kaçma Güzel Kaçma Benden Ben güzele gül almıştım Gülen güzel var tanıştım Her gün gelmez yar kavuştum Kaçma güzel kaçma benden Ben çok güzelle tanıştım Peşine koştum dolaştım Sevdim seni çok alıştım Kaçma güzel kaçma benden Ben güzele kucak açtım Görmez ama kör dolaştım Bu hasretlik zor alıştım Kaçma güzel kaçma benden Ben güzele gönül açtım Aşkın şiiri varmış koştum Yarla doldum hergün taştım Kaçma güzel kaçma benden Ben güzele yaya koştum Aşkın gölü suya düştüm Hasret kaldım aya koştum Kaçma güzel kaçma benden Selçuk´um sen çok konuştun Gülmezdin zaten alıştın Gönlü güzel var tanıştın Kaçma güzel kaçma benden |
Aşk Ötesi Sevgi; katlanmak ilgilenmek beslemek cesaretle yaklaşmak ödün ve özveride bulunmak bir de paylaşmak ise eğer ben seni sevmenin de ötesinde seviyorum o zaman…! Aşk; yalnızlık sensizlik çaresizlik yetersizlik acizlik tutkuya tutsak olmak ve bir de acı çekmek ise eğer ben sana aşık olmaktan da öte aşığım o zaman…! Sevda; çekmek taşımak aramak bulamamak ulaşamamak ve bir de karanlıkta gezmek ise eğer sevdadan da öte, ben sana KARA SEVDALIYIM o zaman…! |
G i d e r e k O pırıl pırıl, sedef kakmalı Kanatlarını, koparıp attığında, Nasıl bir tırtıl’a Dönerse kelebek... Ve tırtıl o muhteşem İpekli bomboşluğun İçerisinde nasıl erirse Usul usul intihar ederek... İşte öyle, anlaşılmaz Ve öyle bir döngüde Toparlanıp gitmedeyiz Herşeyimizi terk ederek!. |
Aşık Ben Sevgi Bu Gözlerimden gidersen, Çare olmaz yangınıma gözyaşlarım, Beni benden al razıyım, Aşık Ben Sevgi Bu.... Bakışlarıma bakışlarınla cevap ver, Gözlerim gözlerinle bakar, Sensiz bu kalp zor atar, Aşık Ben Aşk Bu.... Gözlerim seni özler hasretle, Yüregim seni sarar inceden, Bir hüzün gelir aglatır beni silmeden, Aşık Ben Aşk Bu.... Yaşat beni her yerde sonsuzca, Bir sevgi besle bana masumca, Canım feda ölürüm aşkım ugruna, Aşık Ben Sevgi Bu.... |
Mehtab aydinlattiyordu sevdayi Ben seni düsünür seni arar Seni beklerken... Bütün gece sürer sarılışlarım, Hayalime katar öyle uyurum. Biliyordun seni nasil sevdigimi Her gecemin senle dolduğunu Kalbimin senden baskasina carpmadigini Biliyordun Belki de bilmemezlikten geliyordun Ben istemedim sana asik olmayi Gözlerim gördü kalbim sevdi Ben istemedim ki yakmak içimi Ellerin sevdi, dudağın eritti... Sesini kulaklarimdan silebilir miydim Her animi senle yasarken Seni kalbimden söküp atabilir miyim Her nefes alisimda seni yanimda hissederken. Sevgimin büyüklügünü görüyorum Sigdiramiyorum bir yere. Sana anlatmak zor bir tanem Akittigim gözümdeki yasi... Güne seninle baslardim Böyle severken... Gönlümdeki firtinalar mı dindi Sen mi yok oldun an be an. Bir yerlerde hayali kalır sanmıştım Ama heyhat!!! Sevginin suçu ne? O neden suskun bir köşede... Yarının suçu ne? Sensizliklerde... |
Gafil Gönlüm Bizi seveni sevin buyurur bir nida Şad olunmazmış dost ermeyince mabuda Dervişe yeter bir asa, yamalı hırka Vay benim gafil gönlüm vay yazık haline... Bir meşayih bulmadınsa eğer kendine Nefsi emareni vermedinse eline Varıp konmadınsa aşkın gonca gülüne Vay benim gafil gönlüm vay yazık haline... Masumdur beşer daha doğuştan ta başta Cezbedip gönülde ermedinse sen aşka Fikir başka, zikir başka, şükürler başka Vay benim gafil gönlüm vay yazık haline... Bir nazar eyledi yetmiş üçe bir dedi Hoşgörüye gel kim olursan ol gel dedi Meşayihin aşkı yüceldi arşa erdi Vay benim gafil gönlüm vay yazık haline... Destanı da piri babam söyler destanı Miskin gönüllere eker mest'i mestanı Cebreyler bülbülleri gezer gülistanı Vay benim gafil gönlüm vay yazık haline... Dervişlerin piri Velidir, pirlerin velisi Ali İmamların başı o evliyaların gülü Bir ummanı derya onun eksilmez gölü İçmeyen kevseri Ali'den vallahi deli Vay benim gafil gönlüm vay yazık haline... |
Mağrur Güzel O ne bakıştı, beni benden aldı, Bakışı bambaşka o mağrur güzel. Kalbimi koparıp yerinden çaldı, Endamı bambaşka o mağrur güzel. Zülfünü düşürmüş yüzüne tel tel, Öyle mağrur ki hiç değmemiş yad el. Gamzeleri sanki bir ömre bedel, Gülüşü bambaşka o mağrur güzel. Cesaretim yok ki fikrini soram, Gördüğümden beri hep uyku haram. Yürüyüşü dahi sanki bir kuram, Duruşu bambaşka o mağrur güzel. Kirpikleri bir ok, gözleri hançer, Biçare abbas'ı sen koydun naçar. Kanatlanmış kalbim seninle uçar, Kendisi bambaşka o mağrur güzel. |
Aşk ve Sevgi/ Sevgi gül/ aşk diken Sevgi iç deniz/ aşk okyanus Sevgi meltem/ aşk tufan Sevgi özenli/ aşk delişmen Sevgi sabretmek/aşk sabırsız Sevgi almadan vermek/ aşk bencil Sevgi esirgemek/ aşk zirveye tırmanmak Sevgi yüreğinde taşımak/ aşk yüreğin göğsü zorlaması Sevgi sineye çekmek/ aşk haykırmak Sevgi özlem/ aşk arsız bir dilenci Sevgi o yoksa aç kalabilmek/ aşk erimek bitmek Sevgi mutluluk/ aşk taşkın, lirik, huzursuz Sevgi umuda yolculuk/ aşk karanlik Aşk hazırlıksız/ zamansız yakalar Aşk başkaldırı/ kapıp koyuvermek Aşk bir büyü/ en güzel suç ortaklığıdır Aşk çıldırmak uğrunda ölmek Aşk sömürmek sömürülmek Aşk anı yaşamak. Aşk yaşadıklarını kar saymak Aşk acımasız.. Aşk hiç masum değil.... Aşk bekletilmeyede gelmez Maharet...! Maharet mi..? Maharet aşkı sevgiye dönüştürebilmek |
İlk Satırım Merhaba Olsun!! Son Satırım Dertle Dolsun, Beni Unutursan Yazıklar OLsun... Çok mutluyum Seninle oLunca Derbeder oLdum Senden Ayrılınca Canım Feda Senın YoLuna.. Yeterki Sevgimiz Kalpten oLSun. Gönlüm Senin Güneşin OLsun Dertli Gözler Benim OLsun!!!! Hayatın Mutlulukla DoLsun.. Yeterki Sevgimiz KaLpten OLsun... |
Bu Gece Ağlayacağım... Birazdan akşam olacak bitanem Yalnızlık aç kurtlar misali Üstüme çullanacak. Ben çaresizlik içinde Sana teslim olacağım Kör sağır gecelere tutsak Sana mahkum yaşayacağım Özlemin devleşecek içimde Yüreğim titreyecek Ellerim soğuyacak sensizlikten Dudaklarımdan, şarkımız dökülecek Yarım yamalak, bir kez daha Seni sensiz yaşayacağım... Bu gece ağlayacağım sevgilim Hangi saatte bilinmez Kendimi bir kenara çekip sorgulayacağım. Ne yapmak istiyorsun, böyle nereye gidiyorsun deyip, Biraz da çatacağım. Hatırladıkça seni Sevdan kokacak evimin her yanı. Sensizliğin çaresizliği çökecek Kan gibi yüreğime Kahredecek yokluğun beni milyon kere... Bu gece ağlayacağım sevgilim Sen de benimle ağlayacaksın Uzaklarda bir yerlerde Biliyorum, biliyorum ki Yüreğin yüreğime değecek. Aynaya baktığımda Hep ben yerine sen olacaksın. Adını bile bilmediğim bu duygular için Sen de, sen de benimle ağlayacaksın... Nuri CAN |
| Saat: 07:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık