![]() |
beni de aç karnına uyku tutmuyor,ne yesem diye düşünürken sigarayı bıraktıktan sonra aldığım yaklaşık 2 kg aklıma geldikçe gündüz yediklerimi düşünerek kendimi avutuyorum... |
-defol gt snle işm olmaz artk -ii sg ... -ynlş anladn uys.. -blyrm ksra bakma ... ... :D ben bu yüzden hiç kmseden gidemem gitmemm ! :P huyum kurusun :P |
yaaa bu saatler çok sıkıcı olmaya başladı ezan okununca millet yatıo tek kalıom bi manyak benmiyim acaba hiç uyumayan:Dnese herkese ii geceler tatlı rüyalar... bana da ii beklemeler bi manyak daha çıksa karşıma da eğlensem die...:) |
ben varım,bu arada biri iş mi dedi o ne yaw yenilirmi içilirmi nasıl bişii o,ben askerim ondan uyku tutmuyo beni :D |
onu seviyorum duruşunu bakışını gülüşünü herşeyini herşeyim o bnm Romeo'mm ( S ) :tender: |
bu guzellik bu zeka (H) bu anlam dolu gozlerin buyusu(H) allah butun guzelikleri bir arada toplamis (H) eeeeee benden cok bahsetik uykusuzlar sizden naber:P |
bu yakısıklılık bu zeka (H) bu anlam dolu gozlerin buyusu(H) allah butun guzelikleri bir arada toplamis (H) eeeeee bende iim sızlerı sormalı :D:D:P |
az önce dondurma yedim söylemesi ayıp,napıcam yaaa iştahım açıldı,biri beni durdursuuun:hysteric: |
yazılanları okuyodum erdemin imzasındaki sinekleri gerçek sandım ya bunlar nerden geldi dedim gerçek değilmiş :) |
| Saat: 13:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık