![]() |
Seviyorum Haykırmak istiyorum, dağa, taşa haykırmak; Barışa ilk imzayı atanı seviyorum. Bulanık akıyormuş Sivas’ta Kızılırmak, İşe alın terini katanı seviyorum. Bu ülkenin suyunu, toprağını, taşını; Çayını, kahvesini, ekmeğini, aşını; Yıllar önce verilen Kurtuluş Savaşını, Özgürlüğü, Bayrağı, Vatanı seviyorum. Ağrı Dağı yücedir, Istranca biraz engin. Köylümüz hep fakirdir, ağalar-beyler zengin. Kul Bahri bedeli var, bayraktaki al rengin; Şehit olup toprakta yatanı seviyorum. |
Hayat ne istediyse aldı bizden. Ya biz ? Biz, neler aldık onun sunduklarından? Düşlerimizden oldukça uzak, Düşünmediklerimizle bir o kadar yakın olduk. Amacımız; Kirli zamanlarda Sevgi dolu yaşamken, Hayat aldı götürdü gülüşlerimizi. Gözlerimiz kan çanağı, Yüreklerimiz oksitli, Yenemedik gelen üç kuruşluk dertleri. Hayat, yüzümüzü çizdi, Öldürdü düşlerimizi. Umutlarımız boynunu büktü. Yarınları görmezlikten gelmemiz bundan. Hayat oynadı bugüne dek, Yarınlar bu güne dönerken, Tutuşup el-ele Kırmızı ışıklar altında çıkalım sahnemize. O, seyretsin O, görsün Oyunun hakkı nasıl verilirmiş. Ne duruyoruz? İlkbaharlar geçtiyse Daha yaşanacak sonbaharlar var. Tutun ellerimden Sevgiyle kapatalım perdeleri. http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
Seviyorum BeUnutulmuş mısralara sakladım resmini ucu biraz yanmış Yakılmış benim gibi İstanbulun kokusu sinmiş üstüne bakıyorum resmine... Gözlerin martı gözüküyor ellerin yırtılmış göremiyorum ama biliyorum ordalar sende ordasın.. ben vapurdayım gözlerine simit ellerine umut dağıtıyorum. yırtıyorum resmini göğe fırlatıyorum.. ama seviyorum be... Üsküdar'da bir yaz akşamı solur gibi denizi yada burnunu tıkayıp balık ekmek yer gibi Haliç'te seviyorum be seviyorum seni... |
Sitem Etmedim Bırakıpta gittin diye, Sana sitem etmedimki Ateşlere attın diye, Sana sitem etmedimki Ellerim boş kaldı diye Ümitlerim soldu diye Hergünüm dert doldu diye Sana sitem etmedimki Gerçek aşkta sitem olmaz Seven kalpler böyle yapmaz Hiç bir zaman unutulmaz Sana sitem etmedimki Git mesut ol hayatında Beni getirme aklına Mutluluklar benden sana Sana sitem etmedimki El sözüne kanıp durma Hayatına darbe vurma Benden zarar gelmez sana Sana sitem etmedimki Geçmişini unut gitsin Geleceğin parlak senin Rabbim sana huzur versin Sana sitem etmedimki |
Sonbaharda açan çiçekler, Neden sonbaharda solar? Sonbaharda dökülen yapraklar, Neden ilk baharda yeniden açar? Ve neden seviyorum dediğimize, Sonra nasılsın diyemezsin? Tek bir söze kızan sen, Tek bir sözde bağlanır mısın? Ne yaptığını biliyor musun? Büyük bir aşk başlar hani, Neden sonra biter? Barışmak için çabalarsın hani, Neden eskisi gibi olmaz her şey? Ve neden aşkım dediğine, Yabancıymış gibi davranırsın? Seviyorum diyen sen, Sevmiyorum da diyebilir misin? Unutmak kolay diyebilir misin? |
Aglama Guzcicegim Aglama Aglama birtanem aglama nolur Herseyin zamani var zamanla olur Gun gelir mutluluk bizide bulur Aglama Guzcicegim aglama nolur Ben cok agladim ikimizin yerine Esir dustuk su felegin eline Sen aldirma gozlerimin seline Aglama ay isigim aglama nolur Ask yoludur bu cileden gecer Sensiz perisanim herkesten beter Bu ayrilik artik canima yeter Aglama ceylan gozlum aglama Herseyi terk ettim Umidim kirik Bu bizim askimiz tedavisiz hastalik Belki dayanamam tutar hickirik Aglama merih kekligim aglama |
Yar tanımıyormuşsun beni Nasıl birisiyim bilmiyormusunki Ben ağlayamam hiç bir zaman Yüzümü döker susarım konuşmam Çok içli birisiyimdir belli edemem Duygularıma gem vururum Hislerimi sürgün ederim Canımdan çok severim Ama seviyorum diyemem. |
Seviyorum Seni seviyorum seni çağla gözlü selvi boylum gülüşünü ,öpüşünü her şeyini seviyorum. seviyorum seni ince belini,gül benzini hoşsedanı,endamını her şeyini seviyorum. seviyorum seni; insanlığını,sayğını anneme benzeyişini her şeyini seviyorum. |
Sen gidince ; Yarınlarımdaki beyaz umutlarıma hüznün siyah elbisesini giydirdim Baharın tüm sevda çiçeklerine ayrılıklarımın gözyaşlarında yazılmış şiirlerini verdim. Bitmeyen gecenin sabahında Azrail' in tatlı gülüşlerini bekledim Oysa ; Gecelerden aydınlık sabahlara taian nice ayrılıklarımın ağıtları vardı sana anlatamadığım Ve avuçlarımda sevdana akıttığım gözyaşlarım var bir an bile sana yazamadığım Gecelerimde hasretine yakılmış bir ateş var közlerinde alev alev yandığım.. Ama sen gitsen de; Hoyrat rüzgarların delice estiği baharımsı kokan saçlarını özledim Ellerimi açıp dudaklarımdaki tüm dualarımda seni diledim Her bahar geldiğinde bir ağıt daha yaksam mavinin gökyüzüne Ben sende bildim tüm baharların en güzel tomurcuklarını.. Ve her yağmur yağdığında bir gözyaşımı hediye etsemde hasretin denizine Ben senin mutluluklarında yaşadım tüm hayatımın mutluluklarını.. Seni sen gidince de sevdim... |
Bu acı çığlığı günler geçince Ah unutabilsem, unutabilsem! Boşalan ruhumu, rüzgâr esince, Ah avutabilsem, avutabilsem! Yanıyor, tutuşmuş; bahçeler, evler. Çıkıyor göklere doğru alevler. Sanmakta dört yanı, kocaman devler, Ruhumu buradan kurtarabilsem. Gemiler açılır bir bir engine Mavinin rengine, göğün rengine. Şu ışıklı, temiz, akan gemine, Ah tutunabilsem, tutunabilsem. |
| Saat: 15:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık