![]() |
elveda sevdigim elvedaaa... sevdim hemde cok sevdim gece gunduz hep seni dusundum uykularim kacti.. canimi verirdim hic dusunmeden senin icin ama gidiyorsun.. elveda bile etmeden... terk ediyorsun benii.. yanlizaga birakiyorsun sonumu hic dusunmeden... senden geri bana sadece aci birakiyorsun... yok dur gitmee cunku ben gidiyorum ama senin kadar serefsiz deilim elveda etmeden gitmeyecem elveda sevdigim elvedaaa... |
beslenilmeyen nefret yasamaya dusman olan birisi umitsiz ve tek basina nefesini bi tek o duyar ne geleni olur ne de gideni kimse yaklasmak istemez onu korktuklarindan degil bu mesafe ugrasmak istemezler sadece bir akis vardir, yukardan asaga dogru. bir huzun vardir dilekleri hatirlamayan gunesin dogusunu farketmeyen o gulusun kaybolmus bi diyardan yuzunde sessiz bir ifade varmis gozlerine bakmaz kimse, kayboluruz diye nefretle tanismak istemez o iclerinde bi yerde ugrasmak istemezler sadece |
Kalbimin Atışında Bile Sen Varsın Martıların sesinde, Bülbülün haykırışında, Seni duymamak mümkün mü? Parlayan sabah güneşinde, Yağan yağmurda, karda, Yüzünü görmemek mümkün mü? Esen rüzgârlarda, Seni hissetmemek mümkün mü? Düşüncelerde, Senin olmaman mümkün mü? Bütün her yerde, Senin özel bir yerin var. Kalbimin atışında bile sen varsın sen… |
Sensiz Olmadı Kaybolan neşemi şarkıda, sazda, Bulmayı denedim, sensiz olmadı, Felekten bir gece çalıp biraz da, Gülmeyi denedim, sensiz olmadı... Hasreti herkesten çok tanıyorum, Bu zehrin üstüne yok sanıyorum, Yaşlı gözlerimden utanıyorum, Silmeyi denedim, sensiz olmadı... Doğmanı bekledim battığın yerden, Dönmeyi bilmedin gittiğin yerden, Beni sarhoş diye sattığın yerden, Gelmeyi denedim, sensiz olmadı... Evlenmiş dediler, çıldıracaktım, Resim, mektup, şiir, ne varsa yaktım, İlmeği kaç defa boynuma taktım, Ölmeyi denedim, sensiz olmadı... |
O YALNIZ O kadar ki, o yalnız Ona ilk rastladığım bir şeydir aklım Bir el sürer mavisini uzağa Uzaktan daha uzağa. Ardından Yetişir sayısızlığım. Kuzeyde, ince bir kar dağıtımında Çocukların oyun oynamadığı yerlerde Bulunmaya hazır ve Eski çağlara ait bir parayım. Aksam, soyulmuş gün ışıkları Bölüşülmüş insan yüzü gar Sayısız beni toplar bakışlarım Dört güneşten biri o. Kendimi tarif edemem Güneşler ıslak, soluğum kalın. |
Eskidendi O Eskiden Eskidendi o, sana kalan Kalbimi benden çalan Acıtan,sızlatan,yaralayan,kanatan Sabahlı gecelerimde beni karanlığa bırakan Gözlerimi, gözlerine mahkum eden Gülücüklerimi çalan Yollarımı yollarına seren, Baharımı kışa çeviren Gözyaşlarımı kuraklığa vuran Kendini bana korsan eylemlerde aratan İçki masamda değişmeyen muhabbetimi yaratan Ruhumu kuru bir ağacın dalına asılı bırakan Dedim ya sana eskidendi o eskiden. Eskiden benden habersiz çaldığın kalbim kaldı sende Umutlarımı, hayallerimi tazeledim Yüreğimi bana, ihanetini sana iade ediyorum Şimdi arkama bakmadan çekip gidiyorum Öyle bakma Gözlerin büyülemiyor artık gözlerimi Acı vermiyor artık sözlerin Sana olan duygularım, sönmüş bütün volkanların... Dedim ya sana eskidendi o eskiden Artık bütün şarkılara hüzünlenmek yok Şiirlere o duyguların tarifini anlatmak Buğulu camlara ismini yazmak Dertlenip içmek, hüzünlü bir akşam sızmak İşine son verdim hasret bekçilerininde Senden kalanlarıda nevroz akşamında küle çevirdim. Dedim ya sana eskidendi o eskiden. |
Sadece Senin İçin Görüyorum, Uzak diyarları görüyorum Sadece senle benim olduğumu görüyorum Bize adanmış bir ülke görüyorum, Sensiz ama hala güzel bir ülke Senin gibi canlı Senin gibi rengarenk, Her an mutluluk saçan bir diyar Pamuklar kadar yumuşak tenine Dokunduğumu hissettiriyor bana Ilık esen rüzgar Teninin kokusu yayılıyor her yere Hayat nefesim oluyor her an Masmavi gökyüzü Yeni umutlar açıyor yüreğimizde Yaşam suyumuz Nehirler gibi çağlıyor tabii bunların hepsi sensiz oluyor benim küçücük düş penceremde yalnız başlarına yaşıyorlar hepsi birazdan bitecek uyandığım an küçük düşümde bitecek rüyalar diyarım bitecek sen biteceksin,ben biteceğim fakat sadece bir şey bitmeyecek sana olan ve sonsuza kadar sürecek olan rüyalarımda, düşlerimde anlattığım aşkım işte o hiçbir zaman tükenmeyecek ta ki hayat beni ölüme götürene kadar bebeğim!!! Sadece bil sadece anla istedim Aşkımın senin için ne kadar büyük Ufuklar, diyarlar yaratabileceğini Zaten ölümümde düşlerim bittiği zaman olacak Minik bebeğim |
Yağmurlu Bir Günde YAĞMURLU BİR GÜNDE. Dışarıda yağmur yağıyor, Göz yaşlarım gibi sicim, sicim. Yağmur tipiye döndüğünde, Kırbaçlayacak camları. Yokluğun kabus gibi çökecek yüreğime. Öf, ne sıkıcı olur bu kış günleri. Camlar buğulanır, Görünmez olur, Görmeye alıştığım her şey. Buğuları silerken elimle, Adını yazmak geçer içimde. Tez silinir yazılanlar bilirim. Tıpkı mutlu beraberliğimiz gibi. Eski, o güzel günlerimizi aradım, Umarsız bir hastanın aradığı deva gibi. Unut diye haber salmışsın bana. Dudaklarında diş izlerim silinmeden. Nasıl söylersin bunu? Yaz yağmuru muydu aşkımız? Bilmiyorum. Gözlerini düşlüyorum, Ah o gözlerin, O sım sıcak sevgilerle dolu Gözlerin var ya... Neler vermezdim O sevgi dolu gözlerinin uğruna. Unut diyorsun, unutmak kolaymış gibi. Buğulanan cama adını yazdım, Kos kocaman. Ve altına, unutamıyorum. Buza yazılan yazı gibi, Silinip yiti verdi. Senin beni unuttuğun gibi. Dışarı çıkacağım, Dalacağım deli yağmurun altına. Doyasıya ıslanacağım. Hasta olup yatağa düştüğümde. Seni sayıklayacağım, Son nefesimde bile. |
KOLKOLA http://siir.gezginler.net/images/yazdir.gif http://siir.gezginler.net/images/gonder.gifKalbime sığmayan sevgindi Umutları çoğaltan adındı Hayalleri gerçeğe dönüştüren Soğuk ellerimi ateşe çeviren Ve uykudan kaldıran beni Gelişindi Beraber yüklenmiştik Dünya'yı Ağırlığı beraber paylaşmıştık Yaşamın özgürlüğünü Zamanın sonsuzluğunu Ve sevginin direncini Kolkola taşımıştık |
Kalmanı İstesem Kalacak mısın Bana hiçbirşey borçlu değilsin. Hatta bir beddua alacaklısın. Git deyince çekip giden sevgili, Kalmanı istesem kalacak mısın? Kibirle dolu bir kalbe sahipsin. Aşkta gurur olmaz öğrenmelisin. Sende gitmeye hiç hazır değilsin, Kalmanı istesem kalacak mısın? |
| Saat: 15:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık