![]() |
Aklımın çıkmaz sokaklarında koşuşturan, Çocuksu korkularımın Büyüme vakti geldi bugün SEN! Güzel yüreklim... Kalbimde sakladığım en güzel ezgilerdin Karmaşamdan kırdığım mevcudiyetimdin. ....hhh :( ASLINDA, Kendi gözümden sakındığım .....SEVMEYE KIYAMADIĞIM MASUMİYETİMDİN. |
söz verin gölgeler akşam üstüne dalgalar yapacaksa düşsel ahenk ben kalırım vakit geçer büyülü avuntu gelecekse yosun bağlı şu gözlerim tuz bassanız huzme dağılır tenimi ısıtacaksa en soğuk ter ben üşürüm vakit geçer gitme dur! Geceyim gece gizlenmiş saçlarıma en soylu karanlık kara ıssız akşam gitmiş bir ben kaldım vakit geçmiş... |
Beklenen e Hasretle bekleme turnaları. Göç mevsimidir Bir yaz gecesinde yolların hüznünü anlarsın sesin sararır, bir türkü düşer yüreğine Nişan resimlerine, güllere, evlere ağlarsın bahçelerin göğsünde pınarlar kurumuştur Yağmurlara, fırtına albümlerine bakarsın Saçların akşamlar çizerken dağların aynasına Dokunma ellerime, karanlığımda yanarsın Hadi yaz alnıma şiirin aydınlığını, rüyaları Sabah olur bir gün ucuz anılarda yaşarsın Sesim ki incelmiştir söylenmekten. Giderim Kuşların kanadında yalnızlığımı duyarsın Refik Durbaş |
Kimse bilmez ellerimi Yok gibi saklarım tutuşlarımı Korkak titrek hissedişlerim var benim Yalnızlığımda kendimi ağırlar ellerim Parmaklarım sendeler Mor anlamlar kaplar tırnaklarımı Yazarken bulaşan mürekkebe bürünür beynim Aşka dair ne varsa sıkarım sımsıkı Hapis kalan mutluluklarım olur Kimse bilmez mutluluklarımı Gözyaşları mı siler Saçlarımı okşarım Kimse bilmez ıslak acılarımı Şefkatimi riya sanırlar Kimse bilmez ellerimi Dualarımda açılır ellerim İnanışlarım dolar yüreğime.. |
Yürüyorum yağmurlu bir havada Sanki tabiat ağlıyor dışarıda Kavuşamayan aşıkların acısına Akıtıyor gözyaşlarını hiç durmayacakmışcasına Yağmur damlaları birikiyor yollarda İnatla akıp gitmiyorlar toprağa Yok olup gitmek istemiyorlar karanlığa Karşılıksız kalsa da yok olmayan aşklar gibi hayatta Güneş ortaya çıkıyor sonrasında Yerdeki yağmur damlaları başlıyor buharlaşmaya Direnemiyorlar güneşin o yakıcı gücü karşısında Kalplerin çaresiz kalması gibi aşk karşısında Sonunda yağmur damlaları kalmıyor ortada Geriye kalan sadece tertemiz bir hava Sonu kahreden bir acı da olsa Aşkın tertemiz kalması gibi insanın ruhunda.. |
Beni mi Seviyorsun Kadın adamı çok seviyordu... Yemyeşil ovalarını verdi adama Yaşam fışkıran. Beni seviyor musun? Evet, dedi adam... Güneşini, ayını verdi kadın Yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına... Beni seviyor musun? Tabi, dedi adam... Kadın çağladı Gürül gürül akan pınarını verdi adama. Beni seviyor musun? Elbette, dedi adam... Kadın bağlandı Yaşam ipini adama verdi. Bir oldular tek oldular adamla. Beni seviyor musun? Biliyorsun, dedi adam... Kadın dağlarını verdi adama Tırmandılar doruklara. Beni seviyor musun? Aşağılara baktı adam zirveden. Başkalarını gördü Sustu adam... Ağladı kadın... Gözyaşını verdi adama Almadı adam... Kadın onurunu verdi adama Şaşırdı adam... Sordu yine usulca kadın Beni mi seviyorsun? Onu da seviyorum seni de, dedi adam... Sustu kadın... Verecek bir şeyi kalmadığında... Senin yüreğine ihtiyacım var, dedi adam Başkasını sevebilmek için... Çıkarıp yüreğini verdi kadın. Korktu adam... Beni sevmiyor musun, dedi adam. Sesi yoktu kadının söyleyemezdi. Gözleri yoktu kadının ağlayamazdı. Kalbi yoktu kadının sevemezdi. Onuru yoktu kadının yaşayamazdı. |
Savruk yaşamlardan geçerken Birbirimize asılı kaldık havada. Yer çekimine karşı koyduk sanmıştık. Yanılmışız. Bizimki sadece bir fotoğrafmış Uçarken çekilen. http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
Aşk Yaşanan mıdır Yaşanan Aşk mıdır.. sevmekse aşk gülücüklere boğulmaksa diğer adı güneşi yok saymak yıldızları tutup tutup indirmekse takılmaksa bulutların kanadına yağmur olup yağmaksa toprağın rahmine ve çakmaksa bakışları zeytin çiziği gözlere buysa aşk unutmak unutturmaksa dağlara ferman salmak şehirleri yakmaksa orman orman yitip gitmekse ................................................ben aşkı hiç yaşamamışım Cengiz Alçayır 15 Kasım 2006 Antalya/europa pansiyon Cengiz Alçayır |
Bize akşamlar değil genç sabahlar lazım Biz sevgiyi gençliklerde bulmalıyız Bize yalnızlık lazım değil Biz kendimizi dostluklarda bulmalıyız |
Güneş'e GÜNEŞ’E Sana karşı gelmek değildi amacım, Sen siyah’ı aklayanım. Bilerek isteyerek kaldım altında, Derimdeki ödemlerin sebebi oldun, Şimdide acıyor işte, Nankör diye bağırma. Çok susadım, parmaklıklarımın ardındaki, Parlaklığına. Dilek Tanrıyakul |
| Saat: 11:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık