![]() |
Aşk Aşk dediğin nedir ki Tenden bedenden sıyrık Çocukların içinde Yaşadığı bir çığlık Aşk dediğin nedir ki Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde Karanlığa son ıslık |
http://www.yazgulu.com/karisik/sevi9.jpg Duyuyor musun birtanem? ? Dün gece yine sendin aklımda Bir hüznün çıkmaz sokalarında Gözyaşı oldu hasretin Ilık bir buse gibi süzüldü yanaklarımda Yanaklarım kırmızıydı, küskündü aynalara Ne zaman karşılaşsak sen bakardın onlardan Başıboş hoyrat aynalardan Önce ilk sarıldığımız yere gitti duygularım Bu gün gibiydi yaşadığımız küllenmemişti O bir ömürdü sanki, ölmeye değerdi Sonra gözlerin geldi aklıma, güzelliğin Başımı döndüren mey gibiydin sen Şelaleler akardı içime gözlerinden Ardından öksüz kalırdım sanki giderken Yinede yorulmazdım sensizliğe Sensizlik ki darağacım, sensizlik ki paramparçayım Ellerim seni arıyor bu gece, gözlerim gözlerini Şarkılar hüzünlü, şarkılar buruk Yoksun ya bu şehir yorgun, bu şehir vuruk Seni arıyorum inadına gecelerde Karanlıklar üstüne yemin ederim Işığım sensin! ! Seni seviyorum birtanem diyorum söyletensin Basit bir aşk öyküsü değil ki bu Saman alevi değil ki Cehennem alevi sanki susuzum Sensiz mutsuzum Artık sabah olmayacak uykusuzum Artık sensiz yaşanmayacak Yaşıyor sanma beni sadece varsayımım Sana bağımlı varlığım Yokluğun ise tükenişimdir Bir umudu katleder bin umudun olurum Senin gibi ulaşılmazdır benimde gururum Duyuyor musun birtanem? ? Dün gece yine sendin aklımda Aldın aklımı başımdan gittin Canımı da aldın yüreğimden Canımdın sen! ! Vazgeçilmezim, tartışılmazım Yalnızlığımın sebebi, acılarımın denizi Esirinim işte bu gece vakitleri Kollarımda sensizliğin kelepçeleri Yüreğimde sevdanın zincirleri Bağlanmışım sana ayrılamam Görmeden yaşayamam o gözleri , Bir gemi kalkıyor rıhtımdan Dinle bak sesini, bu son seferi Veda türküsüne benzer düdük sesi Ardından mendil sallayanlar Boşuna aslında boşuna ağlayanalar Dönüşü olmayacak bu yolculuğun Bende gidiyorum birtanem, umutlarım yanımda Geriye bıraktığım limandaki ayak izleri Ve haykırışım enginlere Sen; dalgalardan dinle artık sesimi Sahilde bekle beni Bir garip martı görürsen gözleri yaşlı! ! Randevusu varmış gibi ecelle telaşlı! ! Bil ki; bir tutam sevgi yolluyorum sana Bil ki; ağlıyorum uğruna O zaman son kez de olsa hatırla beni Cansız bedenime can istiyorum Canımsın sen, SENİ SEVİYORUM Ali Aydoğdu |
süslü ağaç görmedim / süslü ölüm kadar uzun isimler barındıran yalnızlığımın geceden kalma yorgun suratlarını ezerek / üzerinden şehir geçecek & bir çiçeğe mahçup olması beklenen / zaman denen pelerin saklayarak ellerinde sihirbazları oyunlarına kurban edilmiş mahkumlar biriktirecek & hayat kapısında görünmez çokluklar / arasından sıyrılan hiçlikler tamamlayacak yine kahvaltı sofrası muhabbetlerini & ki & biz bu sabah kapattık perdelerimizi konuşmalarımız alaturka ifadelerin en kırılmazı duyulmazı aşk intiharlarının & şarkılar söyleniyorken masamızda mekanın içini yarıp bakacak hasta hücrelerin kanserli vurdumduymazı & şehir geçecek geceye varan saatlere dek / yaşayın hayatlarınızı toplamaya gelmeden yalnızlık arta kalan yanlarınızı & ki & hepiniz bu sebepten şair olmuştunuz anlaması kolaydı ama niye ölmüştünüz... |
dışarıda zalim bi rüzgar, öfkeyle bağıran yağmur. ellerim sende ,yüreğim sende, bedenim üzerinde. sarı boyalı duvarım da senin gülen fotoğrafın. dudaklarımda tuzun tenimde nefesin. saçların yastığıma dağılmış, çarşafım ayaklarına dolanmış. sen sıcak ben sıcak oda sıcak; kim ne yapsın dışarısını. |
http://www.yazgulu.com/karisik/header1.gif http://www.yazgulu.com/karisik/heart1.gif http://www.yazgulu.com/karisik/seviyorum.jpg http://www.yazgulu.com/karisik/heart1.gif Duyuyor musun birtanem? Dün gece yine sendin aklımda Bir hüznün çıkmaz sokalarında Gözyaşı oldu hasretin Ilık bir buse gibi süzüldü yanaklarımda Yanaklarım kırmızıydı, küskündü aynalara Ne zaman karşılaşsak sen bakardın onlardan Başıboş hoyrat aynalardan Önce ilk sarıldığımız yere gitti duygularım Bu gün gibiydi yaşadığımız küllenmemişti O bir ömürdü sanki, ölmeye değerdi Sonra gözlerin geldi aklıma, güzelliğin Başımı döndüren mey gibiydin sen Şelaleler akardı içime gözlerinden Ardından öksüz kalırdım sanki giderken http://www.yazgulu.com/karisik/stars.jpg Yinede yorulmazdım sensizliğe Sensizlik ki darağacım, sensizlik ki paramparçayım Ellerim seni arıyor bu gece, gözlerim gözlerini Şarkılar hüzünlü, şarkılar buruk Yoksun ya bu şehir yorgun, bu şehir vuruk Seni arıyorum inadına gecelerde Karanlıklar üstüne yemin ederim Işığım sensin! Seni seviyorum birtanem diyorum söyletensin Basit bir aşk öyküsü değil ki bu Saman alevi değil ki Cehennem alevi sanki susuzum Sensiz mutsuzum Artık sabah olmayacak uykusuzum Artık sensiz yaşanmayacak Yaşıyor sanma beni sadece varsayımım Sana bağımlı varlığım Yokluğun ise tükenişimdir Bir umudu katleder bin umudun olurum Senin gibi ulaşılmazdır benimde gururum http://www.yazgulu.com/karisik/stars.jpg Duyuyor musun birtanem? ? Dün gece yine sendin aklımda Aldın aklımı başımdan gittin Canımı da aldın yüreğimden Canımdın sen! ! Vazgeçilmezim, tartışılmazım Yalnızlığımın sebebi, acılarımın denizi Esirinim işte bu gece vakitleri Kollarımda sensizliğin kelepçeleri Yüreğimde sevdanın zincirleri Bağlanmışım sana ayrılamam Görmeden yaşayamam o gözleri http://www.yazgulu.com/karisik/stars.jpg Bir gemi kalkıyor rıhtımdan Dinle bak sesini, bu son seferi Veda türküsüne benzer düdük sesi Ardından mendil sallayanlar Boşuna aslında boşuna ağlayanalar Dönüşü olmayacak bu yolculuğun Bende gidiyorum birtanem, umutlarım yanımda Geriye bıraktığım limandaki ayak izleri Ve haykırışım enginlere Sen; dalgalardan dinle artık sesimi Sahilde bekle beni Bir garip martı görürsen gözleri yaşlı! ! Randevusu varmış gibi ecelle telaşlı! ! Bil ki; bir tutam sevgi yolluyorum sana Bil ki; ağlıyorum uğruna O zaman son kez de olsa hatırla beni Cansız bedenime can istiyorum Canımsın sen, SENİ SEVİYORUM Ali Aydoğdu |
Sen benim gözümde bir hiçsin artık, Nefretim aşkımı aştı bu gece Bugün ki sözlerin söz müydü artik Son sözün sabrimi asti bu gece Kolayca bitsin bu diyemedin de Salladin savurdun basiretsizce Hiç mi ders almadin onca gezdik de Yagmurun rahmeti asti bu gece Yürümeyen neydi, iliskimiz mi? Günüm bombos deyisimiz mi? Sensiz yasayamam çeliskimiz mi? Yalanin dogrunu asti bu gece Evlenmek hayali kapimda idi Giris kat evimin boyasi yeni Mobilyan, takimin, alinmis idi Vuslatim tadini asti bu gece Yemedim yedirdim ne varsa sana Üç kurusum olsa verirdim daha Memurdum yoksuldum hatirlasana Hafizam haddini asti bu gece Ayaklarin donmus, üsümüstün de Gece yatamamis üzülmüstüm de Bir ay oruç tutup yememistim de O çizmen boyunu asti bu gece Yapilan söylenmez, gelmezmis dile Allahtan beklenir kul bilmese de Kizginligim buna, sebep ise de Sabrim miadini asti bu geceü Onca gez toz benle, seviyorum de Sonra git nisanlan bir de ona de Serefsizlik degil, nedir bu söyle Küfrüm edebimi asti bu gece Sana son bir sözüm, nasihatim var Aldigim ahlakla bir terbiyem var Senin doğ'ran ana deyip geçmek var Saygim adabimi tuttu bu gece Gönlümün romani bitti bu gece Hangisine yansam simdi gün gece Ömrümden bes yil gitti bu gece Bedirhan Gökçe |
Seninle öylece kaldık Katlanacağız Sen dağların ardında Yayla gtzeli Ben makinaların başında emekçi Sen bir sıla kuşusun Bense gurbet Hayret Benliğini yitirmiş Değerlerle doğrular çelişiyor Tutmak elinden Kaçırmadan yaşamın dizginlerini Şu anda yabancı olmanın Basit kurallarını saptamaya başladım İşleyen çarkın Sıkılan vidanın ilkelerini Emekçe. Sıcak akşamlar Yenilgilerin habercisidir Ayaklar altında yeşeren toprak Pas kokusuyla çürümüş Bizim olamayan sokak Yaşanılan gerçeklerin aynası Olunca Seninle öylece kaldık Katlanacağız.. |
Aysel Git Başımdan aysel git başımdan ben sana göre değilim olümüm birden olacak seziyorum hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim aysel git başımdan istemiyorum benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün dağıtır gecelerim sarışınlığını uykularımı uyusan nasıl korkarsın hiçbir dakikamı yaşayamazsın aysel git başımdan ben sana göre değilim benim için kirletme aydınlığını hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim Islığımı denesen hemen düşürürsün gözlerim hızlandırır tenhalığını yanlış şehirlere götürür trenlerim ya ölmek ustalığını kazanırsın ya korku biriktirmek yetisini acılarım iyice bol gelir sana sevincim bir türlü tutmaz sevincini aysel git başımdan ben sana göre değilim ümitsizliğimi olsun anlasana hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim sevindiğim anda sen üzülürsün sonbahar uğultusu duymamışsın ki içinden bir gemi kalkıp gitmemiş uzak yalnızlık limanlarına aykırı bir yolcuyum dünya geniş büyük bir kulak çınlıyor içimdeki çetrefil yolculuğum kesinleşmiş sakın başka bir şey getirme aklına aysel git başımdan ben sana göre değilim ölümüm birden olacak seziyorum hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim aysel git başımdan seni seviyorum Atilla İlhan |
sıcaklığını unutma sakın kısa süreli git gideceksen temelli gitmek istiyorsan,git ama unutma ben sonsuz huzura kavuşacağım sıcaklığını kaybettiğim gün.. |
Bir Yıl Oldu Aslında aşıktık Çok seviyorduk Yüreğim yinede sevginle dolu Tanıştığımız günü hep kutluyorduk Ben hatırlıyorum bak bir yıl oldu Nasıl yanmayayım nasıl üzülmem Hüzünlü gönlümü mutlu edemem Hiç yoktan yere bin bahaneyle Senden sonrasına gönül veremem Gönlünde birisi benim yerimde Şimdi aklından silinmişimdir Kutluyorum şimdi senin yerine Belki sevdiğinle elelesindir Erdal BABÜR |
| Saat: 00:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık