![]() |
gogo sana da getirelim bi tane :) |
ya miillet nerdesiniz be sabahladım yalnız başıma msxlabs da be |
tam uyumaya gidiom Bu fıkrayı gördüm süper geldi sabah sabah saolasın :banana: :D |
Nasreddin Hoca'ya yapilan sakalar tukenip bitmezdi. Aksehir'liler bir gun Hoca'ya takilir ve sorarlar. -Hocam senin evliyalar katinda ulu bir kisi oldugun soylenir asli var midir? Hoca'nin boyle bir iddiasi elbette yoktur ama bir kere soruldu ya cevaplar; -Her halde oyle olmali. -Boyle kisiler zaman zaman mucizeler gostererek bu ozelliklerini herkese kanitlar. Hoca madem kabullendin goster bir mucize gorelim! Hoca; -Pekala simdi size bir numara yapalim der karsisinda durmakta olan cinar agacina; -Ey ulu cinar cabuk yanima gel!... Tabii ne gelen agac var ne giden. Hoca yurumeye baslar agacin yanina varir. Aksehir'liler; -Ne oldu Hoca agaci getiremedin, kendin oraya gittin! diye gulunce, Hoca; -Bizde kibir yoktur, dag uykusuzlar gülün biraz |
Günaydın arkadaşlar.. yeni kalktım hazırlnaıp üni'ye gitcem şimdi.. msxlabs a uğramadan çıkmayayım dedim:) herkese başarı ve mutluluk dolu günler... |
Erken Başladık Sohbete Dün Fenerbahçe Maçı Bugün Kurtlar Vadisi.. Eksik Şeyler Tat Vermez Diyen'de Kim? Şimdi Her Sohbetimizde Kahvemi Lazım Hayır! Kahvemiz Olmasada Sohbetimiz Var Bu Lafı Çok Severim..:msn_party Memnunmusunuz Bakım Hayatınızdan Sitemizden Falan Filan?:) |
walla sitemizden ve forumumuzdan oldukça memnunum crashofcinnet.. herzaman bööle sürer inşallah... hatta bak 2 dakkada yazdım bişiler beğenir misnz bilmem?? farklı yerlerden geldiler bir çatı altında toplandılar bazen üzüldüler bazen sevindiler ama hep beraberdiler tıklayın www.msxlabs.org/forum 'a ve tadını çıkarın monitörde yansıyan lşığı uçuk dalgalarımızı görün... |
kimse yok yine ortalıklarda... saat erken galibaa.. |
Ne GüzeL de Yazmışsın Sen Buna Bestede Yaparsın Heaa ŞöLe DımtısLı BişiLer ;))) Kimse Varmı ..??? |
| Saat: 12:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık