![]() |
Unutma Herşey Bitecek Birgün BiRANDA!!! Neden O Gün BUGÜN, ŞUAN Olmasın!... Değerini Bil... |
|
guven elde edebilmek icin yillar gerek, ama yok etmek icin saniyeler bile yeter |
kalbim etten bir organ sadece.. kalbim yüreğim olur sen gelince.. |
“ ya kendin dikebilirsin ya da hiç kimse eline yalnızca bir iplik, bir igne verebilirim ” ..dedi tanrı |
beni şair ettin.. beni adam ettin.. bana yazık oldu... |
And it's supposed to be love Yes, it's supposed to be love Well, it's supposed to be love Say 'cause it's all 'cause of love |
“FARKINDA” Olmalı Insan... Kendisinin, Hayatın, Insanların, Olayların, Gidisatın Farkında Olmalı. Neredeyim, Kimim, yeterlimiyim, Ne istiyorum farkında olmalı.. Farkı Fark Etmeli, Fark Ettigini de Fark Ettirmemeli Bazen... Bir Damlacık Sudan Nasıl Yaratıldıgını Fark Etmeli. Anne Karnına Sıgarken Dunyaya Neden Sıgmadığını ve En Sonunda Bir Metre Karelik Yere Nasıl Sıgmak Zorunda Kalacagını Fark Etmeli. Şu Cok Genis gibi Görünen Dünyanın, Ahirete Nispetle, Anne Karnı Gibi Olduğunu Fark Etmeli. Henuz Bebekken 'Dünya Benim!' Dercesine Avuclarının Sımsıkı Kapalı Oldugunu, Ölurken De Aynı Avucların 'Her Seyi Bırakıp Gidiyorum Iste dercesine Apaçık Kaldığını Fark Etmeli. Baskın Yetenegini Fark Etmeli Sonra. Azrailin Her An Sürpriz Yapabileceğini, Nasıl Yaşarsa Öyle Öleceğini Fark Etmeli INSAN… Ölumun doğmak kadar doğal olduğunu fark etmeli, birinin kavuşma, birinin ayrılık oldugunu da.. Kayıpların içimizde yarattığı duyguları fark etmeli ders almalı.. Hayvanların; Yolda Kaldırımda Çöplükte, Ama Kendisinin Güzel Hazırlanmış Mükellef Bir Sofrada Yemek Yediğini Fark Etmeli. Yaratılmışların En Güzeli Olduğunu Fark Etmeli. Ve Ona Göre Yaşamalı. Gülün Hemen Dibindeki Dikeni, Dikenin Hemen Yanı Başındaki Gülü Fark Etmeli. Evinde 4 Kedi 2 Köpek Beslediği Halde Çocuk Sahibi Olmaktan Korkmanın Mantıksızlığını Fark Etmeli. Eşine 'Seni Çok Seviyorum!' Demenin Mutluluk Yolundaki Müthiş Gücünü Fark Etmeli. Dolabında Asılı 25 Gömleğinin Sadece Üçünü Giydiğini Ama Arka Sokaktaki Komşusunun O Beğenilmeyen Gömleklere Muhtaç Olduğunu Fark Etmeli. Paylasmayı da ogrenmeli.. Zenginligin ve Bereketin Sofradayken önünde Biriken, Ekmek Kırıntılarını Yemekte Gizlendigini Fark Etmeli. Paylasmanın en büyük zenginlik oldugunu fark etmeli.. FARK ETMELİ. Hic birsey icin gec degil.. Onemli olan farkındalıgımız. Ertelemeyin hic birseyi. Dinleyin, Konusun, Soyleyin, Paylasın, Çalışın, Risk alın, Kavga edin, Ağlayın, Barışın, daha çok Gülüp daha Cok Sevin gec kalmadan.. Keşkeler barındırmayın yasamlarınız da.. Keskeler acı verir.. Affedin, Bagışlayın Daha Cok Sevin.. Sevmek her şeyimiz.. Hayatın icinde kendinizin farkına varın kulak verin ic sesinize dinleyin yanıltmaz sizi.. Yasamdaki farkındalığımızla, Saglıklı ve Mutlu bir yasam surmek elimizde. Hayat Dediğin Bugun Sadece Simdiki An.. FARKINDAMIYIZ!!! |
Dua et. Büyük güç verir. Düşün. Daha da büyük güç verir. |
dua et rahatlarsın ah alma yıkılırsın aldatma aldanırsın |
ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım.. Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç ağlamadığını anladım.. ''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana ''git'' dediğimde anladım.. Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek, Git dediklerinde gittiğimde anladım.. Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım.. Bir insanı herhangi biri kırabilir,ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş, Çok acıttığında anladım.. Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını, Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım.. Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet, Yüreğini elime koyduğunda anladım.. Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan, Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım.. Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım.. Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş, Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.. Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi, Beni affetmeni ölürcesine istediğimde anladım.. Sevgi emekmiş, Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş... |
- Mezardakilerin pisman olduklari seyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyorlar!.. |
kalbim sanki bir kuş.... hep uçuyor seni görünce... |
Kedilerin Forumları Olursa Program Download --Fare yakalama Yöntemleri Harika bir program indirmek icin tikla --Agaca tirmanmanin yöntemlerini anlatan bir Program --Tirmalama teknikleri her kedinin ihtiyac duydugu bir program ---9 can hakkiniz bitmek üzeremi? üzülmeyin bu programla anadan dogmus gibi tekrar 9 can'a sahip oluyorsunuz Forum Anket ---En sevdiginiz Fare Türü --süt mü? fare mi? --sizce köpeklerden arkadas olunurmu? GeyiQ --köpekden kacarken agaca tirmandiginiz oldumu herkez paylassin --Hala 9 canlimisiniz? --en son ne zaman fare yakaladin ---kimler sahibini tirmaladi Duyuru & İlan --Büyük bir köske 5 tane kedi alinacaktir ilgilenenlere duyrulur --Yakaladigim Fare yi düsürdüm hükümsüzdür duyrulur --Peynir fabrikasina 20 kedi alinacakdir Gruplar (Beta) --Genc kedi ler buraya --Hic fare yakalayamayanlar buraya --Sokak kedileri buraya |
ah bir zengin olsam......... |
|
ask olmak ve adam olmakkk:D:D:D:D |
allahım bana öyle bir ini sevdirki o seninde sevgiğin olsun |
SEVİLANLAR ASLA TERK EDİLMEZ, ANCAK SEVİLİR... METGLASS |
gel bana çukulata sevgilimm... |
kim nereye geliyor gelene kadar yerler çukulatayı başka bişey sev:Pgerçi sevilecek bişeyde yok artık! |
Eğer biriyle dövüşmeye başlamışsanız, o artık arkadaşınız değildir. |
Alıntı:
|
Hiç umudum kalmadı.Dağlara taşlara bağırasım geliyor,içim yanıyor içim:P |
mesai saati gelsede gidip uyusam bu hayat kavgasında gençliğim gidiyor off:^) |
ben hıslı davrancaktım aptallık ettim |
Selamunaleykum Hayırlı bir gün dilerim cümlemize |
Sen gittin masal bitti artık adım yalnızlık |
oooo baby can't you see.. I need you come with me.. :P |
herkes ingilizce bilmek zorundamı burda I don't know yaneee |
Gökyüzü Almıyor Bedenimi , Göklere Sığamıyorum... Sessizce durup usulca sokulmak varken.. ! ! ! ! Rengi Kactı Hayatın.. |
gittiğine bir ben inanamadım |
Korkaklığımı zifiri bir karanlıkla örterek yazıyorum her şeyi.Suçlu yüzümü, güçlü ifadelerle maskeliyorum.Ben'den olmayan bir kibirle, kusarak savunuyorum ben'i.Hak ettiğim haksızlığıma beraat bekliyorum.'Yani acizim, yani hatalıyım...Evet suçluyum!' dememek için, yalanca susuyorum ve tek renk bir müziğe, serseri sözleri ortak koşuyorum. |
can you feel me? can you touch me? can you trust me? can you love me? i need you.. |
gönül isterdiki hep iyi olsun çok iyi olsun. bütün acılar bitsin her an hoş olsun ama ne yaparsın insan oğlusun acı olmayınca tatlıda olmaz... tufan kıraç |
Allah'ım Nedir Bu Kaderden Çektiğim? http://img85.imageshack.us/img85/581/0201cx.gifhttp://img85.imageshack.us/img85/581/0201cx.gifhttp://img85.imageshack.us/img85/581/0201cx.gif |
|
beni attılar sokaga ama nedenini anlayamadım geldim geleli bu alemden heç bi b... anlamadım |
çok seviyorum yaa.. |
unutamandım gitti |
my endless love... |
her akşam aynı dert yinemi trafik |
Her güzel şeyın bır sonu var ama bu konunun nıye sonu yok :D |
|
aşığım:inlove: |
Sevgi emekmiş..emek ise vazgecmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş... |
i cant' live if living is wihtout you.. i can't live, i can't give anymore.. |
ben bittim de bu konu bitmedi:( |
kimse bu yalnızlığı alamaz |
çalış çalış nereye kadar.. bugün de böle olsun.. |
| Saat: 21:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık