![]() |
:bilmem: |
benim yine uykum yok ne yazacagimida bilmiyorum *-) usteki uye sizin sohbetinizede doyum olmuyor yani bu ne :bilmem: |
haha... benim bugün uykum yohq...dünde yohqtu... dün bir yattım...saat 8:30! bi uyandım...saat 17:50! yapcak bişi yohq! bu pc adamı öldürür!!! :):):) |
sorma yaa acaip zaman alıyor pc.E işin doğrusuda Msxlabs'ta nasıl geçtiğini farketmiyorsun bile zamanın... |
uykum var ama uyumak istemiyorum , hem istiyorum hem istemiyorum gerginim! |
Gece olmasını hiç istemem, nefret ederim geceden,sabah olsun diye dua ederim bazen geceyle savaşırım ,bazıları der ki 'kendisiyle hesaplasmaktan korkanlar geceyi sevmez '' belki de dogrudur... |
siz şimdi gecemi oldu sanıosunuz_? o zmn yanılıosunuz_? msx üyelerinin karanlık gecelerini aydınlatmata devam edioooo! :):):) |
yine gece ve ben yine kötü..kaybettim yaa ne kötüdür insanın sevdiğini kaybetmesi hele de sen yanlış yapmışsan kırmışsan :( daha da acı... iyi olmaya çalışıyorum ama öle bir an oluyor ki yok yapamıyorum ben benden gidiyor neyse yaa.... |
Gece olmasada Ben yıne uykusuzum ...Okuldan az once geldım cok yorgunum odevler benı beklıor .. Amm yapmıcam ...:) |
okul delikanlıyı bosar!!! delikanlı olmaya gerenkte yohq!!! her türlü bosar işte!!! :):):) |
| Saat: 03:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık