![]() |
Seni Öyle Çok Seviyorum ki... Şu anda cok uzaktasın, beni düşünüyor musun, bilmiyorum? Ama ben hep seni düşündüm bugün, hiç aklımdan çıkmadın, attığım her adımda, yaktığım her sigaramdaydın.... Seni öyle cok özlüyorum ki, zaten cok uzaklardaydın, bugün klevyeme dokunan parmaklarım bile sana kavuşamadı...Bugün bir başka hüzün çöktü yüreğime, ne yapsam ,ne etsem silinip atılamadı. Seni şimdiden öyle çok özledim ki...İçim acıyor, sanki anlamsız bir keder çöreklendi yüreğime, gitmek bilmiyor... Seni öyle çok seviyorum ki, istersen sor bugün benimle olan yüreğime akan gözyaşlarıma sor istersen, yüreğime sor, giderken yanına aldığın yüreğime sor, anlatsın seni ne çok sevdiğimi....ne cok özlediğimi... Seni öyle çok özledim ki, sanki bugün yine ankara benimle ağladı...Gözyaşlarım yağmurun kilere karıştı....hava kasvetli, ben bir büyük acı.. senden başka kim bilebilir, çektiğim bu sancıyı? Yürüdüm yağmur da, ellerim üşüdü yine.... Gözyaşlarım, yağmura karıştı....Yüreğim ise sıcaktı, Giderken yanında götürdüğün için o hep ılık bir sevda sıcaklığındaydı..... Biliyor musun? ne zaman biri bana canım dese, senin seslenişin kulaklarımda çınlıyor, irkiliyorum, mutsuz musun gene? Gene yüreğin mi acıyor diye düşünüyorum...Ne zaman yalnız birini görsem, senin suliyetin sanıyorum, ne zaman bir ayak izine takılsa gözlerim, yüreğime geldiğin günler de bıraktığın ayak izleri aklıma geliyor, ürperiyorum..... Yokluğunda neleri yitirdim... sen yoksan, gül güzel kokmuyor eskisi gibi, ne de güneş içimi isitiyor, ne de yağmurdan sonra toprak kokusu geliyor burnuma, buram buram... Yokluğunda neleri yitirdim, sen yoksan artık gülüşüm bile içten değil, şen kahkahalar atanlara imreniyorum hanidir...sen yoksan, ipekler bile dalıyor bedenimi, sakin yanlış anlama.. sitemin sana değil bebeğim, sitemim aşka... Sana aşık olmasam, sensiz günlerde böyle mutsuz olmazdım, sen, sen diye yakarıp, sabahlara kadar yıldızları saymazdım...Görüyor musun yokluğunda neleri yitirdim..ama sitemim sana degil...sitemim AŞKA!!! SANA NASIL SiTEM EDEBİLİRİM? BEN SADECE SENİ SEVMESİNİ BİLİRİM.... |
GÜLÜMSE GÜNEŞE Bak şu tepenin ardına dostum, Güneş doğacak birazdan gülümseyerek. Çekip gidecek gece,tüm kasvetini alarak, Yeni bir gün yeni bir umutsabahı başlıyacak. Sil gözünün yaşını,pes etme hayatın yokuşuna, Koş kırlara...kelebeklerle yarış kim tutarki seni? Kader deyip bağlama kollarını böğrüne,kelepçenmi var? Gülümse kendine ,gülümse herkese güneş kıskansın! Bastığın toprak gururlansın!attığın adımlardan, Şiirler yaz gözlerinle,gökyüzünün derinliklerine. Dudaklarında çiğdemler açsın,tatlı sözlerinle, Hayat devam ediyor...küsmek çare değilki derdine. Çek ipini kederlerinin! mutluluk darağacında sallandır! Sevvvv,sevilll...gönül limitinin alabildiği kadar, Dün yok,yarın belki,!bugününü yaşa bence; Göreceksinki o zaman,asırlar sığacak her anına. BİLAL COŞKUN |
Yeni Bir Sevda gidene kal demedim ömrümce sevmissem sevdim mehmet'ce inkar etmedim hiç, güzel günlerdi yar olmanın mutluluğu, aşkın huzuru vardı gönlümde ve bir gün ansızın yenik düştün mecburiyetlerine kim istedi neden istedi ayrılığı, bi önemi yok sevgili gözler yalan söylemez, hele senin ki sevmiyorum demişsin, gülmek geliyormuş içinden kilo almışsın, en sevdimiz yemekleri yer olmusun sevindim... yalan oldugunu bildiğim mutluluğuna veda notun elimde, neler neler yazmışsın giderken seksen yaşasamda, sevmem artık başkasını gidiyorum ama, unutamam yazmışsın aşkını son nefesinde dudakların ismimi söylüyecekmiş söyle... yalancıktanda olsa, bin defa söyle ayrıldığını dilin gibi gözlerinde alışsın ayrılığa atamamışsın o gülleri şimdi tazesi yok bilirim vazonda olmayacak da asla, sende beni anla ölümden dem vurmuşsun son satırda ben sende bitersem ölürüm yazıyor ölme be sevgili, yok günahım arama lütfen, aratma ortak arkadaşarı ben huzurluyum, yine bahar geldi kırmızı güller beyaz oldu kefene sardığın mehmet'ten yeni bir sevgili, yar doğdu aşk var sevgi var mutluluk var gözlerimde yanıyor yüreğim bilirim dumanı seni boğar üzülme sırası sende delice bir sevda var yüreğimde inanmıyorum ben bile kendime tanrı lütfetti aşık oldum yine beni seviyormuş... sevipte terkettiğin beni mecburiyetlere kurban verdiğin beni seviyormuş hayallerim bıraktığım yerden devam eder oldu yine çağrı olacak oğlumun adı gülay diye seslenecegim kızıma birtek o farklı işte bir başka seviyor beni tomurcuk olsada sevgisi hala yüreğinde hapsetti beni gözleriyle senin sevdan karaydı gözlerin gibi onunki kahverengi dağ sanki biliyorsun değilmi kaderimiz ayrı ahiretimiz bir suçlu arama kendine dön bir ben seviyorum |
Seni Seviyorum Hani seversin de, Sevdiğini söyleyemezsin. Hani seversin de, Acı çekersin. Hani seversin de, Onu görmek bile yeter dersin. Hani seversin de, Sesini duymak istersin. Hani seversin de, Daima onu düşlersin. Hani seversin de, Sevdiğini söyleyemezsin. Yine de seversin, Beklersin,beklersin,beklersin.. |
Yağmurlu Aşklar Yağmura yakalandım, Sırılsıklam ıslandım. Şimşek çaktı önüme, Perde indi gözlerime. Gözlerimi açınca, Onu gördüm karşımda. Gülümsüyordu bana, Manalı bakışlarla. Titredim heyecanla, Başladım sarsılmaya. Nasıl çıktı karşıma? Aşık oldum ben ona. İşledi iliğime, Kazındı yüreğime. Aşık etti kendine, Söz geçmiyor gönlüme. |
Parolayı Unuttum, İşaret Aşktı.... Ben savaşlardan galip çıkamadım hiç sevgili Hep sevgi kaybettim, aşka ihanet etmedim hiç Savaşarak kaybettim hep yüreğimin parçalarını Şimdilerde kendime masmavi bir deniz kıyısında Alabildiğine sıcak bir öğle vakti güneş altında Ay ışığında, seninle yine yeni yeniden Birbirimize aşkı koklatma ihtimalini düşünmek istiyorum Ama unuttum ya… Ben önce zaman içerisinde yitirdiğim yüreğimin Kalanı ile kime yeteceğimin hesabını yapacaktım değil mi… Pardon aşk, öylesine başımı döndürüyorsun ki Unutuyorum her şeyi.... |
Topu Bir Gül Koca, pürfeyz bir gülistandan Topu bir gülceğiz koparmışsın Olmasın bunda bir kinaye sakın? Ne demek sanki? Gonce-i hüsnün Topu bir kerecik mi şemm edilir? Güzelim bir çiçekle yaz mı gelir? |
♥ Dostlarımı Beklerim Güvenmiyor kardeş kardeşe, Devir değişmiş her şey kalleşce, Derdimi dökeceğim canlar nerede, Dostlarımı beklerim çalmaz oldu kapım. Vefayı cefayı çekecek derdimle, Varlığımda yokluğumda olacak benimle, Birde o vurmayacak yere düşünce, Dostlarımı beklerim çalmaz oldu kapım. Dünya yalan olsa da dostum gerçek olsun, Yüzüme söylensinde ardımdan sustursun, Aç kalsa da satmasın adam gibi adam olsun, Dostlarımı beklerim çalmaz oldu kapım. Dertlerimden kaçmasın köşe bucak, Dar günümde açmalı bana ocak, Ölünce namazımı kıldıracak, Dostlarımı beklerim çalmaz oldu kapım. |
Ağlama Viran gönüller, ıssız sevgiler, Isınmıştı yine de yüreğim. Yorgun ayaklar daha kaç adım atacaktı? Titriyordum. Tüm vücudumda hissettim benliğimle, Mevsimler birbirinden kopuyordu, Toprakla yaprak ne güzel sevişiyordu, Öyle ya hep toprağın kollarına. İlk kışım değil seninle geçen, Üşüyen ayaklar tüm şehrin ayazını yiyordu. İstanbul’a değil sana takıldı gözlerim. Ne tuhaftı!.. İçlerinde sen yoktun İstanbul. Ellerimle sımsıkı tuttuğum balonlar artık uçmayacaktı. Bulanık denizleri çırpındıran nedir? Nedir bu çalkantı, nedir bu yöneliş? Doğan güne değil, sana daldı gözlerim, O ulvî güzellikteki muhteşemlik, Yoktu gözlerinde İstanbul. Biçareydim, yalnızdım. Belki de kimsesizdim ama sen vardın. Su olup akmak geldi gözlerinden, Ama yine de ağlama |
Soğuksun güzelim soğuk Tıpkı ellerin gibi yüreğinde soğuk Oysa çok istedim yüreğinde yanmayı Neler yapacaktım neler, Ummadığın anda gelip yanında kalacaktım Tenimi teninle aklayacaktım Senin düşlerinin gerçeği olacaktım.. Söz vermiştim üstelik Bir kale gibi dikildin karşıma Üzgünüm gücüm yetmedi sana ulaşmaya Soğuksun güzelim soğuk Kış ayazından daha keskin bakışların Baharı beklerken seninle kıştayım Bu umursamazlığın ne kadar sürer Sana aşk vermeye kalksam yüreğim buz keser Soğuksun güzelim soğuk Tıpkı yüreğin gibi Düşlerinde soğuk.. Bu saatten sonra bana gitmek düşer. |
| Saat: 11:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık