| Misafir | 14 Ekim 2006 14:41 | Alıntı: righteous adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 235667)
Merhaba benim öğrenmek istediğim şu msn messenger live 8.0 de StuffPlug kullanma şansı varmı? dosya gönderirken sayı 3 ten yukarı çıkamıyor ama msn 8.0 live kullanan bir tanıdğım istediği kadar dosya gönderebiliyor bunu nasıl uygulayabilirim. şimdiden teşekkür ederim... | Windows Live Messenger (MSN 8.0) uyumlu StuffPlug 3 henüz cikmadi.
Ciktiginda sitemizden edinebilirsiniz. Baska bir program/yama kullaniyor olmali arkadasiniz. Alıntı: bektascemil adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 237840)
arkadaşlar kolay gelsin.. adımızı yazdığımız kısıma resim koyabiliyormuyuz. bilen bir arkadaşım varsa yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.. | Görüntü adiniz yerine resim koymaniz mümkün degil. Alıntı: QuickSilveR adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 237895)
Merhaba ben yeni bir üyeyim.İki sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. 1-Msn 7.5 sürümü ile çevrimdışı iken konuşabilmek için ne yapmalıyım? 2-...@msn.com şeklindeki adresi nasıl alabilirim? | Ilk sorunuza maalesef olumlu cevap veremeyecegim, durumunuz cevrimdisi iken kisilerinizle konusamazsiniz. Ikinci sorunuz icin ise ilgili konu'yu inceleyin : @msn.com Uzantılı E-mail Adresi Alın Alıntı: serseri_20 adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 238194)
ya arkadaşlar msn messenger da sınırsız titreşimi nerden bulabilirim ? | MSN Messenger'da sinirsiz titresim gönderebilmek icin durumunuzu mesgul olarak ayarlamaniz yeterli. |