![]() |
Seni gördüğümden beri Beklenen özlemimsin Sen benim gözlerimin Göz bebeğisin Sen benim bedenimde Sanki bedenimsin Sen benim kalbimde Kalbimin ritmisin Sen benim ciğerimsin Ciğerimin köşesisin Sen benim beynimdesin Beynimin merkezisin Sen benim canımsın Cananımsın her şeyimsin Sen benim meleğimsin Meleklerin meleğisin Sen benim ruhumsun Son nefesimsin. |
: Seni Seviyorum HATIRLARMISIN SEVGİLİNDEN AYRILDIĞIN GÜNÜ. HATIRLARMISIN TERKEDİLDİĞİN O İLK GECEYİ, KALBİN YERİNDEN FIRLAYACAKMIŞ GİBİ, HERŞEYE İSYAN EDEN TAVRIYLA ATARKEN, GERİ DÖNMESİ İÇİN,AYAKLARINA KAPANACAK KADAR KÜÇÜLMÜŞKEN, HATTA DAHA İLERİ GİDİP , ONUN GEÇTİĞİ YOLLARI ÖPMEK İSTEDİĞİN O ANLARI HATIRLA. SEVİLMEDEN SEVDİĞİN O GÜNLERİ, AKLINDAN BİR BİR SİLİP ATMAK İSTEDİĞİNİ,YENİ BİR AŞKA KOLLARINI YIRTILANA KADAR AÇMAK İSTEDİĞİNİ,VE BU AŞKTA YAŞAYAMADIKLARINI YAŞAMAK, UMUTLARINA KAVUŞMAK VE YAŞANAN TÜM ACILARI UNUTMAK İSTEDİĞİNİ, ŞİMDİ AŞIK OLMUŞKEN ONU KAYBETMEK İSTEMEDİĞİNİ, MAVİ DÜŞLERE DALMIŞKEN UYANMAK İSTEMEDİĞİNİ, ARTIK BEKLEMEK İSTEMEDİĞİNİ, İŞTİ TAM BUNLARI BULMUŞKEN, VE BUNLARI KAYBETMEMEK İÇİN ŞİMDİ HAYKIR SENİ SEVİYORUM, VE HAYKIRIYORUM AŞKI YARATAN BENİM SEVGİLİM.... |
Bir içimlik yarısını makberine sakla aldanmışlığın faturasını kesersin ayrılığa kumbaranda biriken gözyaşlarına aldırmadan inadına güneşe yönelttiğin gözlerinde duruyor susamışlığın çığlıkların uykulara sersem içiyorsun nerede bir yürek görsen yaşanır mı çeyrek hayallerle izah edilir mi tükenmeyen yol cennete davetiye çıkarırsa yılan Aşk mı yalan, cennet mi yalan tamamını alır gider bakarsın bakışların koşturur ardı sıra bir çekimlik sigara kadar da olsa yakarsın |
KALBINI KIRMADIM Kapatıyorum bu sayfayı Kalbim kırık gözlerim yaşlı... Seni hayat defterimin arka sayfalarına gönderiyorum, Eskimiş duygularımla birlikte... Yeni aşklara yelken açıyorum, Gönül gemim kalkarken bu limandan Gözlerim arkada ama mutluyum Yeni oyuncak alınmış çocuklar gibi... Kimsenin kalbini kırmadan gidiyorum Sessizce engin denizlere açılıyorum Geride ne bir uğurlama ne de son bir söz Kendimi yeniden keşfediyorum bu limandan ayrılırken, Ne kadar güçlü olduğumu fark ediyorum Ve sana içimden teşekkür ediyorum Kendimi tanımamı sağladığın için... Ve işte gözden kayboldu limanın Gözlerim arkama bakmıyor artık, Çünkü içim rahat, Ben kimsenin kalbini kırmadan gidiyorum |
Seni Düşünüyorum Yine Seni düşünüyorum yine, Bir güneşin karanlığında, Ömrümün en kısa yolunda, En uzun yolculuğu yaparken, Seni düşünüyorum yine, Seni düşünüyorum yine, Doğacak güneşi umutsuzca beklerken ve ölü, Yatağımın baş ucunda düşüncelerim; Seni ve sevdamızı ararken, Seni düşünüyorum yine, Seni düşünüyorum yine, Ben ve sadece umutlarım, Hiç sonu olmayan bir yolda, Sana ulaşamayacağımı bile bile, Seni düşünüyorum yine, Seni düşünüyorum yine, Umutlarımı çorak topraklarda, Onları duygularımla sularken, Yeşermeyeceğini bile bile Seni düşünüyorum yine, Seni düşünüyorum yine, Çünkü sen ben yaşadıkça varsın, Sen var oldukça ben düşüneceğim, Ben düşündükçe seni seveceğim, Seni düşünüyorum yine. |
Gel isyanı bırak bu son şiirimde sınıfta kaldın yanıyorum dedikçe ne zaman yanıma vardın içim kanıyor dedikçe hangi yaralarımı sardın böyle son şiirim ondandır. Burukça hatıralar maziden bir bir koşarak kayıyor iftira atan itlerden içimdeki çocukta çanlar çalıyor söz veren dönekler her yerde insan yerine konuyor böyle isyanım ondandır. Herkes bir yol tutmuş tek doğru o sanmakta aslında insanlık yok oluyor kendi potasında hep başkalarının şerefine içtim dünyalarında böyle boş münakaşalardan kaçmam ondandır. Avuçlarımda biriken çıkmaz sokaklar mıdır kader nabzımın duracağı günü bekliyorum oldum heder gölgemle dolaşıyorum her günüm olurken mahşer böyle serçe gibi titremelerim ondandır. Ne kadar mezar taşı varsa o kadar fikir üredi titrek hayalleri genişti bir yerde ufukları bitti fraksiyon uydurdular hayatları bile yetmedi böyle sol yumruğumu kalkmamak üzere indirmem ondandır. Bil ki isyan değil bu son çırpınışlarım görüldü yarınki ümitlerimi yırttılar hüzünlere büründü kaçıncı güldür solan içimde defterim dürüldü böyle huysuzluklarım ondandır. |
Seni Sevdiğimi Söyleyemedim Asi gönlüme, dik kafama yenildi Çıkarsız, yalansız sözlerim Deniz mavisi gözlerinde boğuldu Yılana sarıldı siyah gözlerim Çölde su gibi özlediğim Seni sevdiğimi söyleyemedim Yaradanın bildiğini senden gizledim Gönül atımı zor bela dizginledim Belki kasvetinden ürktüm Belki de seni hiç sevmedim Güllerden güzel gül benizlim Seni sevdiğimi söyleyemedim Nice fırtınalar koptu başımda Ne seller aktı göz yaşımda Göz bebeğimden, kirpiğimden Damla damla sana düştü diyemedim Karanlıkta ışık gibi beklediğim Seni sevdiğimi söyleyemedim Bin bir emekle, özveriyle büyüttüğüm Ne güller koptu gönül dalımdan Demet demet gönlümden derdiğim Bu güller sana diyemedim Ayazda güneş gibi özlediğim Seni sevdiğimi söyleyemedim Her aşkımda olduğu gibi Bir şiir yazdım ardından İdam mahkumuna ferman gibi Kalem kırdım ardından Satır satır ipe gittim Seni sevdiğimi söyleyemedim. |
Son aşkımdır bu -sen- ve son çile, Günümün son fecri, sonu artık; Giriver inince gün, aralık Kapımdan gelinlik elbisenle. Onu sevmekle geç, ey yaşamak! |
Senden Vazgecebilirmiyim Hic Beni bazen arayip sormasanda Sana arada bir kizsamda Söyle sana küs kalabilirmiyim hic Aramizda mesafeler olsada Yollar bizi ayirsada Söyle seni unutabilirmiyim hic Gözlerine bakip “Seni Seviyorum” diyemesemde Sana sarilip öpemesemde Baskasina gönül verebilirmiyim hic Günlerim sensiz gecsede Hasretinden ölsemde Söyle senden vaz gecebilirmiyim |
ASLINDA BU DENLi GUZEL KOKMAZ Aslinda bu denli güzel kokmaz hiç bir karanfil, Onda seni kokladigimdan bunca güzel. Aslinda bu denli güzel olmaz hiç bir Sariyer, Orda seni öptügümden bunca güzel. Aslinda bunca güzel olmaz hiç bir dünya, Seni sevdigim için dünya da böyle güzel. Aslinda bu denli deli degildim sor kime istersen, Sevince seni delilik bile bak ne güzel. Aslinda sen dünya güzeli degilsin, Sevdigim için dünyada tek güzelsin... Aziz Nesin |
| Saat: 23:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık