![]() |
Sana Gelirim Yer yok deme sakın kalbinde bana Bir yudum su gibi muhtacım sana Bir mecnun misali ben yana yana Sevgiye susamış sana gelirim Öğle özledimki sevgilim seni Seninle yaşadım sensiz günleri Sen tut ellerimi bırakma beni Çoşkun sular gibi sana gelirim Bomboş bir dünyaydı sensiz hayatım Sensin benim neşem sensin benim kanadım Sana hasret seni yaşayamadım Kalbimle bir ömür sana gelirim. |
GÖZLERİNE SELAM SÖYLE Selam söyle benden Gözlerine Dalıp dalıp giderde Arar mı beni bilmem? Aynaya bak Aynada gözlerinin içine Yüreğin konuşuyor mu hiç? Sevdanın adı buymuş Yürekle sözler birleşip Gözlerde dile gelen Her şey yalan söylesede Gözlerde her şey gerçek Bakar göremezsin değil mi? Onlara selam söyle Boşuna bakmasınlar Çünkü ben Geçmişte kaldığın yerdeyim Baktığın değil Daldığın yerdeyim….. |
Azad Et Beni Koca bi sene boyunca uğruna gözyaşı döktüm diye Sensiz yaşamayışıma diyecek laf bulamıyorum Sadece güzel yüzüne kandım diye Bizimkisi aşk mı, değil mi bilemiyorum Tüm pusulalarım seni gösteriyor ıssız bir ummanda Rüzgarlar acımasız, dönüşüm yok Yelkenlerim kırık, ıssız bir adada Ağlanacak halime, dost – düşman gülen çok Bir sabah uyandım ki, bahar gelmiş Gonca var dallarımda. Şu an meyve verdim ama mutlu olamıyorum Paslı kalemim “unuttum seni” diye de yazsa Yüreğimden izlerini silemiyorum Sorularıma cevap bulamıyorum Sen bir başkaydın gönül bağımda, anlayamıyorum Artık çöz beni, kabusundan uyandım Bak, ayyüzüne artık şiir yazamıyorum… |
HİÇ SEVDİN Mİ Sen sevda nedir bilirmisin, Yalnızlığa sığındın mı.? Gecelerce sevdiğini özleyip te Ağladınmı hiç? Seviyorsun diye acı çektirdiler mi? Esirgediler mi senden bir gülücüğü Sevdin mi? Birini kendinden çok sevdin mi. Olmasa da yanında haykırdın mı sevdiğini Yaşarken bir yerine bin defa öldün mü? Çaresiz kaldın mı günlerce.? Boş duvarlara yalvardın mı hiç? Sen sevda nedir bilirmisin, Yalnızlığa sığındın mı.? Bütün bir gece Sen hiç sevdin mi? Saatlerce kendi kendine konuşup Onu düşündün mü? SEVMEK YÜREK İSTER SENDE O YÜREK VARMI??? |
Sevgimin sahibi olmayacaksın.. Günden güne yokoluyorsun, Yavaş yavaş sindiriyorum sensizligi, Azar azar, azalıyorsun, Yakacagım bütün acılarımı, Gözlerimde yaş olamayacaksın, Bulutlara yükledim, vedigin acıları. Ellerim üşürse soguktan üşür artık, Sensizlik buz kesmeyecek. Aglarsam, bir ana'nın yavrusuna yanışına aglarım, Sensiz kalışıma bir damla dökersem namerdim. İllede hüzünleneceksem, Bir çocugun göz yaşına hüzünlenirim, Senin düşünüp dalarsam karanlıklara, namerdim. Uykusuz kalırsam eger gecelerce, Sırf yıldızları sevdigimden kalırım, Seni düşünmekle uykumu bölmeyecegim. Usulca bırakıyorum seni sevmeyi, İllede seveceksem birşeyleri, Bu sen olmayacaksın artık, İllede seveceksem,yaşamayı sevecegim, Sana inat gülmeyi sevecegim, İllede seviyorum diyeceksem, Anneme söyleyecegim daha fazla. İllede seveceksem, sevmeyi bilenler olacak, Ve sen artık sevilmeyeceksin vefasız. |
YALANCI YARİM Hani sende seviyordun beni Sevginde sahteymiş yalancı yarim Gözlerini benden alamıyordun Gözlerinde yalanmış yalancı yarim..! Sevgimi hafife alma demiştim Ayrılmam diye yeminler etmiştin Ummadığım anda bırakıp gittin Sözlerinde yalanmış yalancı yarim..! Sevda dediğin kolay kolay bitmez Sevdiğini yarıyolda bırakıp gitmez Artık bu kalp senden başkasını sevmez Kalbinde yalancıymış yalancı yarim..! Günler geçti unutamadım seni Sen burda yaşıyor sanma beni Bitti dediğinde ben giydim kefenimi Dünyada yalanmış yalancı yarim..! |
ÇAĞIR YÜREĞİMİ (1295 Hit) Unutmadım, unutamadım seni,o öldüren sevgini, Vazgeçmedim senden umudu kesmedim gözlerinden, Bekledim doğan güneşle, belki o getirir diye seni, Karanlıkta yıldızlara sordum, yoksa onlar mı getirirdi sevdiğimi. Durmadım,yılmadım kalbimden, kalbine duyurana kadar sevgimi, Bitiremedim, nefret etsem bile bu yok eden özlemi, Canımı yoluna verdim, yıkılmamak için savaştım, ah bir görsen beni, Ben seni sevdim, ben sana kaldım, yeter artık çağır şu yüreğimi. Elimden gelen sadece büyük bir haykırış, Umutsuz belki, bir ihtimal bile olmasa da bu yakarış, Neden bir tanem, neden, gelsen şimdi biter her acı yine kalplerde barış, Sevgiye senin ki, hadi bir kalp bağışla bana, sanadır bu yalvarış. Görmüyor musun bitiyorum sensiz, eriyorum bir mum gibi, Hadi ateş ol tekrar yak beni, hatırla hor görme geçen günleri, Boş kalmasın anılar kalmasın yaşanmışlığıyla, koparma içimden, Bitsin bu ayrılık, ellerimi tut yine sen değil misin ki yaşamımın tek sebebi. Koş tekrar benimle aynı hayallere, sımsıkı tut bırakma benim gibi, Ben seni tutarken kaybetmemek için, yakala hadi attım sana kalbimi, Gördün mü ışığı geleceği gösteriyor şimdi, ayrılmayan ikimizi, bitmeyecek sevgimizi, En güzel duyguların başladığı, senin bana gelen en saf halini. Anladın mı seni seven bir kalp var yeryüzünde, seni arayan, Buldun mu şimdi aradığını, yalnızlığın hain kollarında, Verdin mi kararını, uyandıracak mısın beni bu kötü rüyadan, Açacak mısın kollarını, yeniden ısıtacak mısın benimle varlığımı, yine her an. |
Yakışmış Sana Ne kadar kolaymış esirin olmak Tesadüf eseri bakışmış sana Sen derya olmuşsun ben coşkun ırmak Sonrası çaresiz akışmış sana... Kaçıncı kalbimi kırıp gidişin Aldığın vebali günahı düşün Adımı Mecnun'dan beter edişin Leyla'dan daha çok yakışmış sana... Bir gece aklına delin düşmedi Yaktığın ateşe külün düşmedi Yıllardır insafa yolun düşmedi Merhamet ne kadar yokuşmuş sana... Cemal SAFI |
Yoksun... Yıllar sonra gidişinin son perdesini çekiyorum Göz kapaklarım örtüyor sinsi gecenin yorgunluğunu. Akşamın ayaz soğukluğunda bedenim Yatağıma yorgan yaptığım resmini kaldırdım Beni ısıtan Gülüşünü sattım bu gece YOKSUN...Yüreğimi ezip gidişini anlattım sahillere Yürüdüğüm yollara arkana bakmadan gidişini söyledim Ellerimi hayalinden çektim Sevda sözlerimi kaldırdım dudaklarımdan Beni yıkan Gidişini sattım bu gece YOKSUN... Gidişinin son elbisesini çıkardım üzerimden Kapımı kapattım olmayan suretine Nefesimi ayırdım nefesinden Sana ait olan göz yaşımı kuruttum Mahkumluğumu özgürlüğüne kavuşturdum Beni yakan BEKLEYİŞLERİNİ sattım bu gece YOKSUN... |
Yürek Yarası Ondurmaz yakar, yandırır bahtın karası Yıldımı usandırır hasret narası Can bedene sitem eder, yoktur arası Kafesinden uçar gider gelse sırası Her nefese yazı denir, olmaz turası Ancak can ile ödenir aşkın kirası Bu dert dertlerin hası, vuslattır tek devası İlaç neylesin yara, yürek yarası |
| Saat: 06:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık