MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

tubix 15 Ekim 2006 12:52

selam arkadaşlar
msn ifadelerinin kaydolduğu dosya war mı?
ben msn den ekle diyerek değilde direkt o klasöre eklemek istiyorum ifadelrimi
bana yardım eder misiniz lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Misafir 15 Ekim 2006 16:31

Alıntı:

warhelmet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 238734)
ben msn live (8)kullanıyorum. messenger discovery yükledim. hemde türkçe süper ama bir türlü açalıştıramadım. messenger ile bütünleşme sağlanamadı uyarısı çıkıyor sorunu çözmeye çalışıyor ama çözemiyor. discovery den kişilere girdiğim zamanda bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor diye uyarı çıkıyor. yani şu anda programı kullanamıyorum bana acil yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sorun bundan kaynaklaniyor;
Alıntı:

Bu sorun Microsoft'un yayınladığı ve bilgisayarınıza otomatik güncelleştirmeler sonrası kurulan bir Windows XP güncelleştirmesinden kaynaklanıyor. MessengerDiscovery'i kaldırıp yeniden kurabilir, bir eski sürümü kurup "yeni sürümleri kontrol et" seçeneğinin işaretini kaldırabilir ya da kısa bir süre sonra yayınlanacak MessengerDiscovery Live 1.1 sürümünü bekleyebilirsiniz. (Bu sürüm aynı zamanda MessengerDiscovery sayfamızda resimli anlatımıyla birlikte bulunacaktır)
Alıntı:

tubix adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 238883)
selam arkadaşlar
msn ifadelerinin kaydolduğu dosya war mı?
ben msn den ekle diyerek değilde direkt o klasöre eklemek istiyorum ifadelrimi
bana yardım eder misiniz lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Size yollanan ifadeleri "Ekle" diyerek degil, bir klasöre kaydetmek istiyorsaniz WLM Ripper (Windows Live Messenger Resim Hırsızı) 'ni kullanin. Gerekli bilgi ilgili konuda mevcut.

Alıntı:

beauty86 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 238622)
malesef sorunuma çözüm olmadı :( hala dönüyo o adamcıklar bağlanıylıyor yazıyor 30 dk oldu bağlanamadı ne bir hata veriyor ne bağlantı kopıyor öylece bağlanıyor gözüküyor ve adamcıklar hala dönüyor.msn 7.5 ten kolaylıkla girebiliyorum ama msn 7.5 kullanmak istemiyorum WLM kullanmak istiyorum :(YARDIIIM:*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*(

Kaldirip tekrar yüklemeyi denediniz mi? https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/6420-windows-live-messenger-final-turkce-8-0-0812-00-a.html
MSN Web Messenger sitesine girip burda oturum acmayi deneyin. Acabilirseniz daha sonra WLM'de oturum acmayi deneyin.

ayrisjen 15 Ekim 2006 18:22

selam arkadaşlar
msnim gayet güzel bir şekilde yükleniyor ama açılmıyor sorun gidere tıklıyorum orada banaANAHTAR BAĞLANTI NOKTALARINDA sorun veriyor bu nedir nasıl düzelte bilirim lütfen acil yardıma ihtiyacaım varr

Misafir 15 Ekim 2006 18:29

Alıntı:

ayrisjen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239047)
selam arkadaşlar
msnim gayet güzel bir şekilde yükleniyor ama açılmıyor sorun gidere tıklıyorum orada banaANAHTAR BAĞLANTI NOKTALARINDA sorun veriyor bu nedir nasıl düzelte bilirim lütfen acil yardıma ihtiyacaım varr

Messenger'in verdigi hata kodunu belirtirmisiniz lutfen.Cikan hata penceresinde 8003240 gibi bir numara olmali...

ayrisjen 15 Ekim 2006 20:10

Alıntı:

ReVoLuTioN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239051)
Messenger'in verdigi hata kodunu belirtirmisiniz lutfen.Cikan hata penceresinde 8003240 gibi bir numara olmali...

hemen belirtiyorum yeterki yardım edin bana
80072efd bu kodu lütfeennnn:*(

Misafir 15 Ekim 2006 20:14

Alıntı:

ayrisjen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239110)
hemen belirtiyorum yeterki yardım edin bana
80072efd bu kodu lütfeennnn:*(

80072efd No'lu Hata Kodu icin;

1. Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın.
2. Soldaki bölmede, Bağlantı'yı tıklatın.
3. Bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına'yı tıklatın. Bağlantı Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz, Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar.
4. İsteğe Bağlı: Gelişmiş sorun giderme gerçekleştir Özel bağlantı türünüze ilişkin sorunları gidermek için, Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri iletişim kutusunda, belirli bağlantı türünüze ilişkin ayarların doğru olduğunu denetleyin. Bağlantınızı sınamak için, Sına düğmesini tıklatın. Tamam'ı tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
5. Tamam'ı tıklatın. Bu ayarları seçtiğinizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer bağlantı ayarlarını kullanır.
6. Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayı deneyin.

ayrisjen 15 Ekim 2006 20:31

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239112)
80072efd No'lu Hata Kodu icin;

1. Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın.
2. Soldaki bölmede, Bağlantı'yı tıklatın.
3. Bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına'yı tıklatın. Bağlantı Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz, Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar.
4. İsteğe Bağlı: Gelişmiş sorun giderme gerçekleştir Özel bağlantı türünüze ilişkin sorunları gidermek için, Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri iletişim kutusunda, belirli bağlantı türünüze ilişkin ayarların doğru olduğunu denetleyin. Bağlantınızı sınamak için, Sına düğmesini tıklatın. Tamam'ı tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
5. Tamam'ı tıklatın. Bu ayarları seçtiğinizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer bağlantı ayarlarını kullanır.
6. Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayı deneyin.

80072726 şimdide bunda sorun varmış sına ya tıklayınca bu çıktı delirecem yani :*(

Misafir 15 Ekim 2006 22:11

Alıntı:

ayrisjen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239118)
80072726 şimdide bunda sorun varmış sına ya tıklayınca bu çıktı delirecem yani :*(

Windows Media Player Hatasi; Kullandiginiz Media Player sürümünü degistirip tekrar deneyin.

ilanairem 16 Ekim 2006 02:42

mrb ben 7.5 kullanırken ifadelerim yazı olarak çıktı pc de yüklü olan plus ı java sildim ve 8.0 msn yükledim ama hala ifadeler karakter yerine yazı olarak çıkıo bunu nsl düzeltebilirim acaba??

garezz 16 Ekim 2006 02:49

msn 8.0 yüklenmiyor bütün virüs programlarını iptal ettim genede kurulma sırasında toparlıyor ve 1603 hatası diyor ne yapayım şaşırdım

Saat: 10:10

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık