![]() |
Keder ortağımı aradım yıllarca bilmem, Sessiz kalmak mı çözüm, Sensiz geçen yıllarıma bi yenisi daha eklendi, Konuşmak sadece prosedür, Bir ah çeksem yıllar gerimi gelir, Karalama defterimden silinen gözlerindir, Bu gönül ayrılınca mı değerini bilir, Zor sensiz yaşamak, dinle yalnızlık Biz ne dağlar, Ne tepeler aştık seninle Ama sadece hayallerimizmiş, Yalan gözlere âşık oldu deli gönül, Allahım sevmek ne zor şeymiş, Sadece bir gülümseyiş istedim seninle Hatıralarımızı hiçe saydın, Hani bir gün beni öpmüştün ya Kaybolan aşkımın son hatırasıydı. Gözler yalan söylemez derdi büyüklerim, Ben ölünce de severim, Kararan kalbin elbet bir gün güneşle aydınlanır sevgilim Bak sana hala sevgilim dedim, Hep ilk günkü seni kalbimde yetiştirdim bir gün sende seveceksin beni o zaman anlarsın güzelim... |
http://vbs50.altervista.org/Angel.gif http://hometown.aol.com/noeltarot/images/fantasie-elfe-fee_299.gif Kızma ! Rujunu kullanmadım, Elma şekerim dudaklarımda. Karıştırmadım çekmeceni, Gözlerimdeki mavi, sulu boyamdan. En sevdiğin kolye değil boynumda Seccade arasındaki tespih. Bak! Bluzunden elbise yaptım kendime Pullu yerlerini kesip Akvaryuma attım Hani derisi soyulan balığım var ya Yesin de parlasın diye Dolabından beyaz tilkiyi çıkardım, içi boşmuş Midesine ekmek doldurup diktim Yine de duramadı ayakta Bebeklerimi çıkardım sepetten Hepsini taradım, sardım, Ayağımda salladım Yatırınca ağladılar...susturamadım Neden kaşların çatılırmış anladım -Uyu deyince , bir daha ağlamayacağım... Cezalandırma beni Sana özenip öylesi büyümek istedim Sözünü dinlersem, çabuk büyür müyüm Her gün saçlarımı tarasan, güzel olur muyum Aaaa.. bu ayakkabılarına girsem Anne olur muyum ? gülme yaaa.... sadece sordumm...... http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
değerin kalmadı gözümde ismin geçmez sözümse sevgi vardı özümde kasıp kavurup gittin ne çiçekli kırsın artık ne de mevsimden bahar beddua etmem ama ellerim neler yazar ne bembeyaz bir sabah ne kapkara bir gece belki kalbinden vurur yazacağım son hece iyi ört kapıları sesin gelmesin sakın bir gün gözün dolarsa etrafına bir bakın karanlık gecelerde ışğım olacaktın ne bileyim ben gibi dalında solacaktın sakın dönme arkana sen artık önüne bak isterim yaşamanı anlatılmaz bir his aşk |
Bu sabah hüzünlüyüm, dokunsalar ağlarım.. Kalbim acılarla dolu, yokluğunun ilk sabahında.. Unutmuşum saatleri, zamanlar durmuş senin için.. Gidişine sabahlar bile isyan etti.... Sensiz güneşler bile doğmuyor, gözlerimde.. Zaman acımasız, zaman hain.... Bir sözünle güneşler batırmışsın, sabahlarımda.. Atmış gitmişsin beni bir köşeye.. Yokluğun bana doyar, ben yokluğuna susamışım.. Aklıma geldiğinde yudum yudum tükenirim.. Yokluğunun ilk sabahında... Bir gün gelir bende çekip giderim sevginden.. Ama ozamana kadar bin kere ölürüm.. Bin kere dar ağacına asarım duygularımı.. Ama yinede fayda vermez, isyan ederim kaderime.. Dudaklarım boykot etmiş adını , zamansız.. Matemini dalga dalga yazarım gecelerime.. Gözlerim seni ağlar, ellerim seni yazar.. Ben çeker giderim hayatından, sen kalırsın o şehirde.. O şehirde insanlar çabuk unutulur, çabuk biter sevgiler.. İçeceğim yokluğuna , bu gece nöbet nöbet.. Lanet olsun bu karşılıksız sevdalarıma.. Lanet olsun beni hiç sevmemişliğine.... Benim olmayacağını bilerek yazacağım.. Ve benim hiç olmadığına içeceğim.. Vaad edeceğim bir şey yok sana benden başka.. Ama sen beni anlamadın istemedin asla... Uzaklarda ışık var ama senin ışığına benzemez.. Öyle bir ateş yaktın ki bende yazmakla bitmez.. Sen beni aramazsın, özlemezsin biliyorum.. Ben seni esen yellerden bile soruyorum... Öyle bir şarkı olsa ki seni anlatmasa.. Öyle bir şiir olsa ki seni yazmasa.. Öyle bir gün olsa ki senle doğmasa.. Çeylan gözlüm, yokluğunun ilk sabahında.. Sana hasretim sarılmasa.. |
<<¤SEN VE BEN¤>> http://img247.imageshack.us/img247/1982/2z7414254rocj9ae2.gif SEN VE BEN Sen ve ben Bir kararın öncesinde Sen ve ben Bir arzunun pençesinde Sen ve ben Yorgun çocuklar gibiyiz Sen ve ben Bir sancının ortasında Sen ve ben İhanetin korkusunda Sen ve ben Çırpınan kuşlar gibiyiz Sen ve ben İçimizi karartan Sen ve ben Yüzümüze doğacak güneşi Saran bulutlar gibiyiz Sen ve ben Yol ayrımında kararsız kalmış gibiyiz Sen ve ben Bir kararın öncesinde Sen ve ben Bir arzunun pençesinde Sen ve ben Yorgun çocuklar gibiyiz Sen ve ben Bir sancının ortasında Sen ve ben İhanetin korkusunda Sen ve ben Çırpınan kuşlar gibiyiz Sen ve ben İçimizi karartan Sen ve ben Yüzümüze doğacak güneşi Saran bulutlar gibiyiz Sen ve ben Yol ayrımında kararsız kalmış gibiyiz... |
İŞTE O AN ANLARSIN Bir gün sevebileceğin biri çıkarsa Sen o nun için kahrolurken o aldırmazsa Seninle alay edip gururunla oynarsa İşte benim nasıl yandığımı o an anlarsın O kişi önce sever görünüp sonra terk ederse seni Tüm ümitlerini yıkıpda hayatını maffederse seni Sen acı çekerken birde unut diye mektup yazarsa İşte benim neler cektiğimi o an anlarsın Göz yaşlarını tutamayıp her gün ağlarsın Hasret ateşi ile günden güne yanarsın Onu unutamayıp hala yollarına bakarsın İşte benim nasıl yaşatığımı o an anlarsın Ona olan nefretin sevgiye dönüşürse O unut dedikçe gönlün hala o nu severse Dostların düşmanların bu haline gülerse Severken terk edilmek ne demek o an anlarsın Her gün çaresizliği yudum yudum içersin Usanıp bu hayattan yaşamaya küsersin Dertlerini unutmak için hep ölümde istersin Bana neler çektirdiğini o an anlarsın Bir gün ansızın onunla karşılaşırsan Belki o an sever diye umutlanırsan Onun kapısına varıpda kovulursan Yaşarken ölmek ne demek o an anlarsın İşte o an anlarsın. |
ERTELEME Öbür gün, evet, yalnızca öbür gün... Yarın öbür günü düşünmeye başlayacağım, Belki her şey olup bitecek; ama bugün değil... Hayır, bugün değil; bugün yapamam. Öznel nesnelliğimin şaşırtıcı inadı, Gerçek yaşamımın uykusu, araya girmesi, Sezinlemesi, bitimsiz bezginlik- Bütün dünyam bir tramvaya yetişme çabası- Öyle bir ruh o... Yalnızca öbür gün... Bugün hazırlanmak istiyorum... Hazırlanmak istiyorum kendi yarınım için, öbür günü düşünmek için... Sonucu belirleyecek olan bu. Halihazırda planlarım var, ama hayır, bugün planlama yok... Yarın planl yapma günüdür. Yarın dünyayı fethetmeye masama oturacağım; Ama ancak öbür gün fethedeceğim dünyayı... Ağladığımı hissediyorum, Apansız ağladığımı hissediyorum, derinden içime doğru... Bugün ne olup bittiğini bilmeyin, bu bir giz, söyleyemem. Yalnızca öbür gün... Çocukken her hafta Pazar günü sirki beni eğlendirirdi. Bugün bütün eğlencem çocukluğumdaki tüm hafta süren Pazar günü sirki... Öbür gün, bambaşka biri olacağım, Yaşamım zaferle taçlanacak, Zekamın bütün gerçek nitelikleri, iyi öğrenimim, uğraşım- Hepsi toplanacak bir araya herkese duyurmalı ... Ama herkese sunulan boşa gidecek yarın... Bugün uyumak istiyorum, gerçek nüshayı yarın yapacağım... Bugün için, hangi gösteri yineleyecek çocukluğumu bana? Yarın bir bilet satın alabilirsem, Gerçek gösteri öbür gün çünkü... Daha önce değil... Öbür gün göstereceğim halkın karşısında yarınki kendimi Öbür gün bugün ben olmadığım görülecek sonunda. Yalnızca öbür gün... Sokak köpeği gibi uykuluyum. Gerçekten uykum var. Yarın size her şeyi söyleyeceğim, ya da öbür gün... Evet, belki de yalnızca öbür gün.. Adım adım... Evet, adım adım.. |
YEŞİL MEMLEKETİM Sen çok güzel bir ilçesin Güçlü bir mazin var senin Sen gelişen bir ilçesin Yeşiller diyarı Sima'ım Çalışkan ve merttir insanların Bereketlişdir tüm toprakların Çok lezzetlidir meyvaların Dervişler diyarı memleketim Dünyaca ünlü keresteciliğin Dillere destan karamanlığın Dünya ya örnek çalışkanlığın Efeler diyarı Simav'ım Şarıl şarıl akan suların Şakır şakır öten bülbüllerinle Candan misafirperverliğinle Gönüllere taht kuran Simav'ım Karamanlığınla tarihe gectin Düşmanları imanınla yendin Türkün güçünü dünyaya duyurdun Benim canım yeşil Simav 'ım |
SENSİZ HEP BİR ŞEYLER EKSİK.. Hiç uzandı mı ellerin erişilmeyen dağlara hiç güldü mü yüzün anlatılmamış fıkralara yada yürüdü mü ayakların gözle görünmeyen yollarda sensizlik iste bu tek başına kalıp kaybolmak anılarda.. güller açsa da artık koku saçmıyor ne garip değil mi sen varken renge boyanan hayatim sensiz boz bulanık ne hep oldu ne de hiç dünlerimde yarınlarımda hep yarim kaldık.. satırların sonuna nokta koyar gibi oldu gidisin ansızın... acımadan hayallerimi öksüz bıraktın alışır sandın bensiz yasar sandın ben seninle tümüm bunu sen hiç anlamadın.. neden böyle bittik biz neden yarim kaldı aşkımız ömrümü aşkınla bir tutup seni sevdiğim surece yaşayacaktım oysa inan kıyardım canıma kalbim aşkına bir anlık doysa ama hep bir şeyler eksik seni sensiz yaşıyorum yasamak dedikleri şey buysa.. |
beni , nefesimi , sesimi tenimi , ellerimi , gözlerimi dudaklarımı , kısacası herşeyimi çok özlemişsin..''banane'' !! avuç içi kadar şehirde hasret bıraktın beni kendine.. sen ettin sen çek çilesini..''banane'' !! http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
| Saat: 04:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık