![]() |
Gece aglıyordu karanlığına Benim gözyaslarım sadece yalnızlığıma Dudağına degen her yagmur damlasında Beni hatirla vefasızım... Gece aglıyordu karanlıgına Benim göz yaslarım tek bir sey uğruna Güzel bir dostlugun acı vedasında Beni hatirla vefasizim.. Gece kahredıyordu hayata Benim gözyaslarım en unutulmaz anlara Bir gün yeniden basladıgında Beni hatirla vefasizim.. Gece, kendi aglıyordu karanlığına Benim gözyaslarım sevipte hatırlamayanlara zaman ve mesafeyi engel saymadığında Bana dön vefasızım |
Mantığımla duygularımı çarpıştırdım. Mantığım galip çıktı.. Yüreğim şimdi Duygularımın çıkardığı isyanı bastırmakta. Beynim ise mantığımın gösterdiği yolda ilerlemekte.. Ve ben alabildiğince mutsuzum Bilmiyorum belki doğru olan buydu Belkide duygularımı dinlmeliydim. Ama artık çok geç. Herşeyi bir kenara bıraktım Mantığıma evet dedim. Ve duygularımı Yüreğimin en derin zindanlarına hapsettim. Şimdi gidiyorum mantığımın götürdüğü yere Ve ağlıyorum yüreğimde hapis yatan duygularıma Ama acılarımı belli etmiyorum gözyaşlarımla Bütün isyanlarım sadece sözlerimde http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gifMustafa DURUKAN |
Aşk Sevgilim sabahın erkenini seviyor, ben geceyi ve esmerliğini onun, o dorukları sevior, korkuyor bundan ben rüzgarla buluşan tepeyi, tuhaflığı, ona bir yeşil gülümsüyor, ben, hayatı delice sevdiysem nasıl, diyorum, seni de öyle. O kendi boşluğunda oyalanan günlerde canı sıkılan bir çocuk gibi uyuyor, ben göğe bakıyorum geceden, kendi çukurunu bulmuş deniz gibiyim diyorum, yanında, o sabahları eğilip öpüyor denizi. Çıplağın çıplağımda, rüzgarın dağımda olsun, esmerliğin gecemde, öyle kal. "Bulutlara bak, gidiyorlar, hızla" diyorsun, yağmur bir yalıyor yüzümü, bir duruyor. Sabahları eğilip yüzüme öpüşün geçiyor bir, bir duruyor aklım. Su ve rüzgar, dağ ve doruk, sonsuz hepsi, oysa camdaki sardunya gibi üşür bana biçtiğin ömür, ölüm geliyor aklıma bir bir, çıplağın çıplağımda. Rüzgarın dağımda olsun esmerliğin gecemde öyle kal, sana sonsuz sarıldığımda. Birhan Keskin |
ÖĞLEDEN SONRA 2 BİRASI hiçbir seyin önemi yok bir yatakta debelenmekten baska ucuz hayaller ve bir birayla yapraklar ölürken ve atlar ölürken ve ev sahibeleri koridorlarda dikmis gözlerini bakarken; canlidir müzigi çekilmis perdelerin, sinek sürüleri ve patlamalar sonsuzunda son insan'in magarasi; hiçbir seyin önemi yok sizdiran lavabodan baska, bos siseden, keyiften, kistirilmis biçaklanmis ve tras edilmis gençlikten baska, kendisine sözcükler ögretilip ölsün diye arkasi yastikla desteklenmis gençlikten baska. |
Trilobit dünyalar ve yıldızlar en küçük şey acıkan dilimi uzatıp hepsini birer birer yaladım ve yuttum biraz serinlemiş gibiyim 50.000.000 sene evvel ılık bir denizde bir trilobitken duydum melâli zaman nedir unutarak açıp ağzımı bütün denizleri içtim ve kendim kaybolup deniz oldum sonsuz deniz oldum |
Hangi çığlık bir çığ gibi yarıyorsa gecenin gerilmiş karnını bu saatte acı tükenip bitmiştir orada artık çırılçıplaktır tarihin bu sayfası Fiziğin armağan ettiği bu teller keçeleştirirken cinsel organımı haykırıyorum insan olduğumu ve çatlatıyor alnımın en gergin teli |
Harcadın Beni Bütün zamanımı duygularımı Seninle yaşadım kaygılarımı Hep sana söyledim şarkılarımı Bozuk para gibi harcadın beni Uykular girmezdi sensiz gözüme Girmiştin bir kere benim özüme Kulak ver isminle çıkan sözüme Bozuk para gibi harcadın beni Seni ben gönlümde güneş bilirdim Her zaman koşarak sana gelirdim Öyle çok sevdim ki senle delirdim Bozuk para gibi harcadın beni Susuz kalmış çiçek gibi solarım Işığın almadan zulmet dolarım Saçımı başımı sensiz yolarım Bozuk para gibi harcadın beni |
Bu dünyadan gider olduk Kalanlara selam olsun Bizim için hayir dua Kilanlara selam olsun Sela verin kastimiza Gider olduk dostumuza Namaz için üstümüze Duranlara selam olsun Ecel büke belimizi Söyletmiye dilimizi Hasta iken halimizi Soranlara selam olsun Eceli gelenler gider Hepsi gelmez yola gider Bizim halimizden haber Soranlara selam olsun Tenim ortaya açila Yakasiz gömlek biçile Bizi bir asan vechile Yuyanlara selam olsun Derviş Yunus söyler sözün Yaş doludur iki gözün Bilmeyen ne bilsin bizi Bilenlere selam olsun |
Seni Seviyorum!!! Kalbim bomboş boşalan çöp bidonu gibi Senin ismin ağzımda bir sakız, bozulmuş plak gibi Kafam karmakarışık, okul çantam gibi Kalbim sıcacık, sobanın içi gibi Sen çok tatlısın biliyor musun Bayılıyorum sana Bazen sen tatlı bir çocuksun Bazen sorunları çözmeye çalışan ciddi bir adam Bazen oyunlar oynuyorum bu çocukla Bazen dünyanın sorunlarını konuşuyorum Ne olursa olsun, ben seni çooooook seviyorum... |
BİZDEN SONRA Biz olmasak da içinde Yine demir alacak vapurlar İnce ince yağacak yağmur Zaman düşecek takvimlerden Tutamadığımız kuşlar Söğüt dallarını eğerken Belki de kulaklarımız çınlamayacak Radyoda Alişim söylenirken. Yakamadığımız çoban ateşleri Pırıl pırıl Koştuğumuz yollardan Nasıl gelecek nisan ayı Nasıl? |
| Saat: 11:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık