![]() |
Korkuyorum Korkuyorum aşkımı kaybetmekten Bilmiyorum böylemi geçecek bir ömür Karanlık bir odaya benziyor sensizlik Nefes alamıyorum yokluğunda Kanadı kırık bir kuş gibi muhtacım şimdi sana Nerden çıktın karşıma bilmiyorum ki Artık ölmekten korkmuyorum Korktuğum tek birşey var Oda seni kaybetmek artık. Ayhan Yerli |
İNANMADIN Yüreğinin çöllerine nehir oldum inanmadın Saçlarının tellerine esir oldum inanmadın. Ben ki asi,boyun eğmez Ben ki çılgın söz dinlemez. Senin için hemde kaç kez yaşlar döktüm inanmadın. İnanmadın ne yapayım, Sensizlikmiş senden payım. Tanrı mısın ki tapayım Sevdim seni inanmadın, Diz çökerken dağlar bana Şimdi taşlar ağlar bana Hayatımda bir tek sana Yenik düştüm inanmadın. Sen kavgamın tek galibi sen,sen gönlümün tek sahibi sen Sana uysal çocuk gibi Teslim oldum inanmadın, Yere serdim gururumu,hiçe saydım onurumu Kucakladım umudu Koştum sana inanmadın Yasak koydum şu kalbime Ne geçti ki elime Bağlanmak mı ne kelime Öldüm sana inanmadın... Ahmet Selçuk İlkan |
Ölmüş İçimde Hasret İçimde bir sıkıntı Bir kasvet... bir duman... Dünya dar gelir inan Seni düşündüğüm an Titreyen ellerimde Sevgimiz arap saçı Umrumda değil zaman Çalsa da bilmem kaçı Zincirlere vurulur Umutlar liman liman Dünya dar gelir inan Seni düşündüğüm an Koparsam zincirimi İlk koşacağım sensin Sen çaresizliğimin Çaresiz ümidisin Bir hayıra yenilmiş Yüreğimde bin evet Kavuşmayı unutmuş Ölmüş içimde hasret Bir de çökerse kasvet... Karanlık...duman duman... Dünya dar gelir inan İşte bana o zaman Dünya dar gelir inan Seni düşündüğüm an...... Sevgilim biz ikimiz Ay ve Güneş gibiyiz Alev alev yansak da Artık birleşemeyiz Hasretin tohumunu Çıkar at yüreğinden Bahar da yaz da geçti Artık yeşeremeyiz...... İlhan İrem |
Bakmadın Karanlığa büründü çocuksu gülüşlerim Yağmurlar okşamaz oldu saçlarımı... Ve bir sonbahar akşamı, ayrılık çaldı kapımı Aslında ayrılmak bile denmez, zaten ne kadar berraberdik? Ama o akşamı hiç unutmayacağım Hain bir yağmurda ıslanırken ümitlerim Çınlamaya başladı kulaklarımda ayrılık kokan sözlerin Her sözün saplanırken yüreğime bir ok misali O gece yağmur değildi gözlerimdeki! Yavaş yavaş kaybolurken gözlerimden Seni utumuyacağım dedim sessiz bir çığlıkla Ve unutmadım. Belkide unutamadım. Mahvoldu günlerim hüzün düştü gecelerime Ani bir sıçrayışla bölündü bütün rüyalarım Sabahlara kadar ıslandı hayallerim gözlerimde Çok istedim herşeyi unutup tozpembe bakmayı hayata Ama tozlarında boğuldum pembe yolların O kadar çok istedim ki gülmeyi beceremedim Bir tebessümün bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum En büyük umudum oldu en küçük hayallerim Onlarda tükendi. Ve şimdi ağlıyorum annesini arayan bebek misali Dönüp bakmadın. Yağmur değil gözlerimdeki. Bahadır Ünal |
Senden Kalan Yalnızca Buz Soğuğu suskunluğun, ıssız dağların çığıdır zirvelerden sökülen, uğultuların bir ölüm ürpertisiyle, parçaladığı buzlardır avuçlarıma dökülen. kayboldun hudutsuz akşamlarımda şimdi vaktin neresinden gelirsen gel düşeceksin yüreğimden öteye kudretin bir yıldız gibi kayacak sönecek bakışlarındaki o kor ateş artık gözlerin gözlerimi yakmayacak gönderdim sessizliği düşlerine yüklenir duvarlarına olanca öcüyle sen de unutursun sıcak geceleri teninde yokluğumun her zerresi titrerken nefesin düşer avuçlarına binlerce çiy tanesi hüzünler zorlar pencerelerini anılar hançer olur sırtında bakarsın yollarıma ‘belki’ diyerek belki de bir umut ararsın yalnızlık tutunca ellerini sen de ağlarsın işte o an… yüreğinin dilsiz soğuğu yüklenecek nabız atışlarına her atışında bir çığ her vuruşunda bir öfke düşecek uzaklara yalnızca buz soğuğu |
____Ağlamak istedim bugün Bir kaç ay sonraki resmimi karşımda görünce… Ben bumuydum….Böylemi olmalıydım Neydi beni bu kadar çökerten Kimdi benim belimi büktüren Nasıl bir sevdadır beni böylesine bitiren ___________Helal olsun sana.. Helal olsun ki beni bitirmişsin Kendimin bile başaramıyacağım İstesemde bu duruma düşüremiyeceğim ____Bir resim bırakmışsın bana… Sevda aslında mutluluk olması gereken değil mi? Sevda gönlünü yeşertmek değil mi? Baktım da resime gönlüm solmuş Sevgi ile bakan gözlerime kan dolmuş Soldurmuşsun sevgi dolu yüreğimi Be zalim ne istedin çocuksu sevgimden _________Nasıl kıydın sevecen yüreğime Nasıl sevmeliydim seni? Nasıl anlatmalıydım sana kendimi __Ben süslü laflarla kendime bağlayamazdım Bağlayamazdım seni yalan ve dolanlarla kendime Yürekten akan dilime gelen ____ Gerçek sevgimi sunmuştum Vermiştim yüreğimin en kutsal yerini _________Neden almak istemedin Neden hoyratça yıprattın gururumu ___________Ah sen ah……… Beni derbeder, Beni bedbaht bırakıp da kaybolamayı seçtin Can bedenden uçsa bile Seni seveceğimden emin ol Emin ol ki namertliğin sevgimi öldüremeyecek ________Ve hep ama hep Seni seveceğim…. Seveceğim sonsuzluğuma… orhan çapan |
Ego EGO Son kadeh içilmiş, Son söz edilmişti. bir düşünce sardı hepsini.. Bir hatıra, Bir hırs, Bir kıskançlık, Bir yanıltı, Bir kardeşlik, Bir yanlışlık, Bir kin, Bir ümid, Bir şey.. İnsana ait. Özdemir Asaf |
SENİN SEVGİN Bu gece yine için için ağlıyorum Yattığım yerde seni düşünüyorum Yaşadığımız zamanı anıyorum Yaptıklarını hatırlıyor,pişman oluyorum Gökyüzünün yıldızları misali Sen kalbimin yıldızıydın Sen hayatımın ışığıydın Sen yaşama sebebimdin Hep o anıları hatırlıyorum Ellerimi nasıl tuttuğunu Ellerini nasıl tuttuğumu Bana nasıl baktığını Beni nasıl sevdiğini Ve sevimli bakışını Ama beni o bırakıp gittiğin günü Gittiğin o ansız günü Bana son veda gününü Hiç aklımdan çıkaramıyorum Gözlerime ağlarcasına bakışını Kalbime gömdüğün o sevgini Bana verdiğin yazmalı gülü Seni unutamam sevdiğim Seni unutamam sevgilim Hala seni arıyorum Sevgin kalbimde gömülü bekliyorum. Özledim seni deliler gibi Bekliyorum yaralı ceylan misali Sen bir yerde ben bir yerde Ama sevgilim sevgimiz yüreğimizde. Arkadaşlarım unut dedi Unutacağım dedim Unutamıyorum dedim Asla UNUTMAM dedim Öleceğim sevgilim bir gün ben Senin sevginden senin derdinden En önemlisi senin hasretinden Bir gün göreceğim yine belki seni, Seni,beni unutmuş,benim olmayan seni... İşte o an aşkımın gözyaşlarını hatırlayacağım, Ve yine bir köşeye oturup ağlayacağım... Bekliyorum sevgilim evin karşısında Bekliyorum sevgilim telefon başında Seni bekliyorum sevgilim seni Aşkımızın başladığı o zamanlarda Önce ailen sonra ölüm aldı benden seni Ne günahım vardı sadece sevdim seni Bilmiyorlar ki kalbime kazıdım seni Seni benden almayı başardılar Ama kalbimden çıkaramazlar seni Kalbimi istediler vermedim Çünki kalbimden seni silemedim Ant içtim üzerine bir başkasını sevmemeye Beni öldüreceklerini bilsem bile Dünyaları bana vaat etseler bile Darağacında beni assalar bile Sevmemeye yemin ettim Bunları bile bile.. Aşkım seni hiç Unutmadım unutamam. Ayhan Öztaş |
Bak,yine bulutlar tomurcuklandı Denizle gökyüzünün hasreti içtiği yerde Bak,yine yağmurlar saklandı Zafer takıyla düşlerin geçtiği yerde Susamıştım yağmuruna İçtim seni tunay bayrak |
Bayrağıma Saygım Sonsuzdur Adına nice destanlar yazılmış canımsın bayrak Ay yıldızın üzerine ne güzel de yakışmış bayrak Ülkemin her yerinde uçar dalgalanırsın bayrak Benzeri olmayan bayrağıma saygım sonsuzdur... Genç kızlar seninle gelin olmak istiyor bayrak Şehitlerin tabutlarına örtülür hep sarılır bayrak Kale burçlarına dikilmiş dalgalanırsın bayrak Şehitler kanıdır bayrağıma saygım sonsuzdur.... Düğün varsa biryerde yükseklere dikilir bayrak Bayramlarda törenlerde kurtuluşta asılır bayrak Hacdan dönenler evlerine asar sallanır bayrak Manevi değerli bayrağıma saygım sonsuzdur... Gönüllüyüm istekliyim bayraktarın olayım bayrak Gücün bize güç katsın hız versin millete bayrak Bayrağa hürmetsiz kimler varsa hepsi soysuzdur Atadan emanet bayrağıma saygım sonsuzdur... Mehmet Karlı |
| Saat: 04:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık