![]() |
Zamanın olmadığı diyar acaba nasıl?.. Kesiksiz bir ân mıdır bundan sonraki fasıl? |
Boynu bükük bir papatya Olduğuma bakıp da Senden vazgeçtim sanıp Sakın aldanma Yedi kat yerin altından örgütlenip Takılıverdim saçının arasına. |
Ellerin çıktı ve göğün ortasına geldi Tarlada Bakışı gittikçe yer toprağına Çakılan Bu kadar beklerken habersizdi Ve hatta onlar da habersizdiler Sular mı anladı Dağlar mı sezdi Yoksa birdenbire bir çiçek mi Bir gün Herhangi bir an Ama bir çelik an Herşey Ve hepsi başlarını kaldırdılar Ve hemen ellerinin gölgesi düştü yüzlerine Karmakarışık belirsiz uzun Geçti ve geçti gölgesi Zerdüştün ayaklarından bir kartalın |
Sonsuz bir düş bu, İçinde kaybolan yollar oldu mu? Son bir söz söylerken, sesin yok oldu mu? Tüm şehir aslında sen oldu mu? ...Sonsuzluğa ağlarken... Eski bir sen yarattım içimde, korkulardan arınmış Ve ben arkanda günahlarınla bekleyeceğim, Geceysen eğer... Savaştın ellerinle, anladın ki yorgun her hece. Unutulan oyunlarda vazgeçtin benden Soğuk bir nefretle, anlamsızlığın acıtırken tenimi. Dinlerken geceyi, sesler duyardım karanlıktan Sözlerim gerçekliğin olur o an Sen düş ol, Gerçek hayal.. Yarım kalan bir rüya bu Ve ben aslında yalnızım gözlerin ardında. Kaçıp giden bir yalan bu Ve ben aslında yorgunum sözlerin ardında... |
merhaba, sıcak bir merhaba önce geciktim uzak yollardan geldim bavulumda kanayan aşk yaraları yol yorgunuyum da üstelik kendime gelmeye çalışıyordum bilmeden sana geldim seni biryerlerden ısırıyor gözlerim bu aşinalığı ruhlarımızın miras kalmış olabilirmi ruhlar alemindeki sevişmelerden ellerini yadırgamadı ellerim gözlerim kalbine değmiş sanki biryerlerde ellerimle koymuş gibi buldum sıcaklığını teninin yakınlık dediysem çözme hemen bağcıklarını yüreğinin oturup içelim önce birbirimizi bir kahve fincanında önce bir yere yerleşmeliyim dedim ya yol yorgunuyum yaralarımda bavul kanamaları şimdi açılalım birbirimize yüzme biliyorsan boğulmasın biri diğerinde kaç kulaç attığımızı hesaplamadan bırakalım kendimizi aşk denizine ne terazi, ne metre yaramaz burda işine bana kaç adım geldiğini saymadan gözlerini kapatıp yürüyeceksin yüreğine yatırım yapacaksan beni değil, kalbine kuleler dikeceksin çünkü hesap işlemez aşka bir bedene iki can sığdırma çabası bu ben karlar altındayken sen üşüyeceksin bir dikene bastığında benden ah işiteceksin köklerim sende filizlenecek ben yanacağım, sen tüteceksin ne diyordun kuyumcu terazisi, metre, üç adım diyorum ki, iki okyanus gibi yürüsek birbirimize karışsak sonra hesapsız, kitapsız matematiğe dökmeden işi bir savaşma değil bu nihayetinde bir sevişme belkide bir nebze ruhları değişme kazananı kaybedeni yok yeneni yenileni bir bir berabere kalacağız sonuçta yorma kendini çıkacak çivisi aşkın daha çakılmadan kuyumcu terazisi, metre, beş adım, diyorsun diyorum ki, mantığınla sevme beni ölçülmez aşkın boyu eni, hele kantara hiç vurma kasap gibi hiçbir çengele gelemem ben kelepçelerini çöz sevmelerinin bir eskiciye sat terazini kuyumcu terazisi, metre, on adım diyorsun sen trende seyahatten yanasın güzergah ve durakları belli oysa bir deli tay koşar içimde dörnala tutuşmuşsam ellerine sevgilinin her yanım yangın yeri cehennemine ateş olurum cennetine mavi bir deniz uğraşma, anlayamazsın hislerimi bir sevmelik canım kalmış zaten bırak harcama beni MESUT YEKTA |
Ben gördüm… Başını yaslayacak bir omuz bulamayanı. Düğünlerde,dans eden eşlerde hayal kuranı. Oğullarına ömrünü harcayıp, Bir vefa bulamayan anayı. Ben gördüm… Vefasızlığı,ihaneti,yalnızlığı… Ben gördüm… Kara kıştı,yalın ayak sokaklarda, Gazete kağıdına aşık olanını. Soğuk kaldırımlara öylesine söven, Ondan başka da sığınağı olmayanları. Ben gördüm… Acıyı,küfrü,isyanı… Ben gördüm… Gurur uğruna yıkılan bir hayatı. Severek evlenip,sonra ayrılanları. Ne yapacağını bilmeyen, Ortada kalmış çaresiz, Bir çocuğun gözyaşlarını. Ben gördüm… Umutsuzluğu,kavgayı,imkansızlığı… Ben gördüm… Döneceğim diyerek,dönmeyen sevgilileri. Yolları bahane edip,olmayan sabahlarda, Sevda adamlarını küstürenleri. Ben gördüm… Çileyi,yalanı,bitmeyen geceleri… Ben gördüm… Unutulan bir evlattı. Geceleri herkesten habersiz ağlayan. Kulağı telefon zilinde, Ama aramayan bir babaydı. Ben gördüm… Sevgisizliği,korunmamayı,özlemi… Görmediğim ne kalmıştır bilmiyorum. Lakin,görceklerime de eyvallah. Çünkü ben gördüm, Kalbimin bunlara dayana bildiğini… http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gifYunus KUZU |
sana canim dedim öylede kalacak kalbim her zaman senin icin atacak oluda birgün benden ayrilirsan iste kalbim iste o zaman duracak seni öyle cok seviyorum her zaman seni düsünüyorum her gün her saat ALLAHIMA yalvariyorum birtanem sana kavusmak istiyorum aklim sende her zaman ne olur yanimda olsan su an seni kollarima alip sarilsam birtanem dudagina bir öpücük kondursam MERAL GÜN |
Şiir Nehri Uçurum bu aşkın sonu Aşka çıkmadan yollar Gitmeli sesim kulaklarından Yollar bana çıkmamalı Bende seni beklememeliyim Gelmeyeceğine inandır beni Kapat gözlerini gözlerime İzin verme seni sevmeme Korkularımı haklı çıkarma Yaklaştırma yüreğini bana Git gidebildiğin kadar uzağa Bu kadar yakınımda hissetmeyeyim seni Seni sevme ihtimallerimi al ve git benden Üzüldüğünü görürsem tutamam kendimi Kilit vuramam gözyaşlarıma Görmek istemiyorsan gözyaşlarımı Al kendini git benden Dudaklarım gitmeni söylerken Biliyorum gözlerim gidişine ağlayacak Gitmemen için yalvaracak Ama sen bilmelisin gitmen gerek Ben başa çıkabilirim hüzünle Ama dayanamam senin üzülmene Üzülmeni görmektense Razıyım sensiz olayım Ellerim ellerinle buluşmadan Ve zorlaşmadan yalnız kalmak Al kendini git benden... http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
ASIGIM DEMEKLE ASIK OLUNMUYOR Aşk aşk diye inliyoruz durmadan, Duygularımız akıp gidiyor satırlara, Kelimeler,dizel er,şiirler,ardı sıra Gerçek aşk'ı yaşıyor muyuz acaba? Şimdiki aklım olsaydı eğer, Sorardım kendime,aşık olmadan önce Bu güç,bu hırs,bu azim var mı diye. Sorardım sevdiğime Beni sevmek yürek ister, Sende bu yürek var mı diye. Aşığım demekle aşık olunmuyor, Sevmek,ölesiye sevmek yetmiyor. Sevgi karşılık ister,özveri ister. Aşk verdiği kadarını almak ister. Aşığım demekle aşık olunmuyor, Bozulmuşsa terazinin bir kefe'si Gelmiyorsa verdiğin sevgi geriye Kabuslar görürsün tüm gecelerin de. Aşığım demekle aşık olunmuyor Çalışacaksın,ür eteceksin,hep vereceksin. Seviyorsa o da seni,senin sevdiğin gibi, Elbet dönecektir sana,verdiğin sevgi. |
Doymaz doyamazdım Sana Sevgilim Damla damla yollarına yağsaydım Sana bekçi ya gardiyan olsaydım Kollarında bin yıl mahkum kalsaydım Doymaz doyamazdım sana sevgilim Akşamları yollarını gözlerdim Geceleri hep kalbimde gizlerdim Kollarımda bile seni özlerdim Doymaz doyamazdım sana sevgilim Sende bana bir tatlı söz deseydin Bende sana bu ömrümü verseydim Dizlerine başım koyup ölseydim Doymaz doyamazdım sana sevdiğim |
| Saat: 13:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık