![]() |
Hiç ölmeyecek gibi yaşıyor ve dünya telaşelerine kapılıp gidiyoruz... Sinirleniyoruz, kalp kırıyoruz, kin duyuyoruz... vs. vs. vs. ancak herşey sadece ölüme kadar, ölünce herşey bitiyor... |
Seyret perişan halimi bende akşam olmakta... |
Sen Dünden daha büyüksün içimde.. |
Dünden daha az, yarından daha çok seviyorum seni.. Burası bu mesajın bir süre sonra doğru yeri olmayacak.. Giderek azalırsa sevgi ne olur..Biter değil mi ? |
Hiç kimse buyur etmedi beni Bu dünyada hiçbir yere Ama açtım bütün kapıları tekmeleyerek Bütün engelleri göğüsleyip yıkarak Buyrun dediler o zaman incelikle Buyur ettiler Ve Buyurdum Elimden geldiğince görevimi yaptım Gülümsedim hıçkırıklarımı boğarak Sonunda kimsenin yorulmadığı denli yoruldum Artık kapılar açık kalsın Bundan sonra gireceklere Şimdi dinlenmeye gidiyorum Hoşçakal güzel dünyam ... |
Eksildim... Bir parçam yok artık.. Yarım kaldım dostlarım... Olsun... O mutlu olsun... |
... Aşk da çok ani birşey... :uf: |
Bir ihtimal daha var, o da ölmek mi dersin?... |
Bu ürkek bu al duruş söyle neden bu vazgeçiş Ne oldu ümitlerine bu ne keder bu ne iç çekiş Sen ki özgürlük kadar güzelsin, sevgi kadar özgür O güzel başını uzat göklere, gül güneşlere gül :(:(:( |
Aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı.. Mesela keşke bu kadar büyük sevdirmeseydin kendini... Neyin bedelini ödediğimi bilmiyorum... Herşeye rağmen sanada kızmıyorum,kızamıyorum... .... :cry: |
| Saat: 09:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık