![]() |
BİRTEK SENİ SEVDİM SENİ SEVECEĞİM Uzaklardan bir yerden sesin geliyor Göremiyorum gözlerinin güzelliğini Bu hasret bana çok zor geliyor Kaldıramıyor gönlüm özlemini Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim İnan bir ömrüm daha olsaydı Yine birtek seni seveceğim Uzak ne ki yanımda gibisin İçimdesin sanki alev gibisin Sen nesin bir melek misin İçimde kavrulan güneş gibisin Özleminle uyanıyorum her sabah Yine sesini duyma telaşındayım Bir haber gelecek diye senden Yerimde duramıyorum heyecanlıyım |
Vazgeçtim Kaç gece yatağımda uykusuz, |
yoruldum artik.... aglamak isitiyorum aglayamiyorum gulmek istiyorum gulemiyorum herseyin bir kabus olmasini istiyorum ama uyanamiyorum.... yoruldum artik herseyden biktim sadece uyumak isitiyorum uyandigimda herseyi unutmak istiyorum iyiyim diyebilmek istiyorum herkes gibi eglenmek istiyorum... yoruldum artik herseyden biktim |
NE OLUR ? Ne olur sanki bu zamanlarda, Beni bu duygular sarmasa Ilık , tatlı bahar yeli gibi Hafif bir esinti Gezinmese başımda Ne olur ? Ne olur sanki bu zamanlarda, Hayat suyu koca çınarlara Yürür ya usulca Öylesine yakıcı coşkuyla Sevda yüklü damlacıklar Gezinmese damarlarımda Ne olur ? Ne olur sanki bu zamanlarda Susuz topraklar gibi çorak, Çatlak, çizik , kavruk Her zaman mahzun ve buruk Olan bu kalbim Böyle delicesine uçuk Çarpmasa ne olur ? Ne olur sanki bu zamanlarda Kışa beş kala durmuş, Bir bozuk saatin akrebine Takılıp kalsa zaman Hep sessiz ve soluk olan Düşlerin özleminde Duruverse tamamen Ne olur ? Ne olur sanki bu zamanlarda Bana yasak olan bu iklimi Bir sis bulutu gibi görsem Kaplasa tüm gerçeklerimi Gizlese benden beni Ve bir daha asla Üzerimden kalkmasa Ne olur ? |
Kaç gecedir seni uyuyorum, Seni uyanıyorum kaç sabahtır, Bilmiyorsun ! İsmin hala dudaklarımda gizli, Seni içiyorum sabah akşam kaç dumandır, Gözlerimde tütüyorsun. Seni ağlıyorum kaç damladır, Seni gülüyorum, Bilmiyorsun ! Kaç şiirdir seni yazıyorum kalbime Seni çiziyorum kaç resimdir Seni çağırıyorum türkü, türkü, Bilmiyorsun ! Kaç gündür seni üşüyorum, Sana yanıyorum kaç haftadır Bilmiyorsun ! Kaç buluttur ıslanıyorum aşkından Yüzüm sen, gözüm sen, saçım sen oldun. Kaç aynadır sen duruyorsun karşımda Kaç ormandır yanıyorsun yüreğimde Bilmiyorsun ! Kaç ölümdür ölüyorum ardından Kaç mezardır gömüyorum aşkını, olmuyor. Seni neden sevdiğimi, nasıl sevdiğimi Bilmiyorsun ! Kaç gecedir seni uyuyorum, Seni uyanıyorum kaç sabahtır Bilmiyorsun ! Kaç zamandır sana ihtiyacım var; Bilmiyorsun ! |
http://www.altinkalpler.com/siir20baslik.jpg http://www.altinkalpler.com/anialtkalp.gif yırtılmış yağmur bulutları uyanıp yerlere kusarken içlerindeki buğuyu yıkayıp tozunu alırken havanın uzakta gökkuşağı gerili teller gibi dururken ben ne görürüm bilir misin sadece senin yüzünü http://www.altinkalpler.com/anialtkalp.gif pırını pırtısını toplayıp gidince gece sularda yıkanan güneş gövdesini denizin üstünde yükseltirken martı çığlıkları denizde dalgalar yaratınca denizde zıplayınca yaramaz balıklar ben ne görüyorum bilir misin sadece senin yüzünü http://www.altinkalpler.com/anialtkalp.gif sokaklarda ayak sesleri uyumaya gidince yontulmamış dolunay dağların ardından yollara çıkınca yıldızların titremesi asılınca sonsuz boşluğa ışıklar evlerin pervazlarından dışarı taşınca ben ne görürüm bilir misin sadece senin yüzünü... http://www.altinkalpler.com/anialtkalp.gif http://www.altinkalpler.com/siir20min1.jpg MUTLU AŞK YOKTUR Güzelim, biricik aşkım, yaram benim Yaralı bir kuş gibi taşırım seni. Bilmeden bakıp geçenler Tekrarlar ardımdan ördüğüm sözcükleri Ve ölüverirler uğruna iri gözlerinin. Mutlu aşk yoktur. Yaşamayı öğrenmenin vakti geçti artık, Birleşen yüreklerimiz ağlasın gecede. En küçük şarkı için nice mutluluk gerek Nice pişmanlık bir titreyişi ödemeye, Bir gitar ezgisine nice hıçkırık. Mutlu aşk yoktur. |
Bir başka seviyorum seni, Gündüzün geceyi sevdiği, Balıkların denizi,ayrılığın kavuşmayı, Bulutların yağmurları sevdiği gibi, Sonra dalında yaprakları ağaçların, Sonbaharı beklediği gibi, Bambaşka seviyorum seni, Şairin şiiri, Hasretin yüreği özlediği gibi, Bir başka seviyorum seni, Çiçeklerin fotosentezi, Dağların rüzgar'ı beklediği gibi, Bambaşka bekliyorum seni, Uykunun yatağı, Sabahın uyanmayı öğrettiği, Kitabın okunmayı, Kalemin yazmayı bildiği gibi, Bir başka seviyorum seni, Bambaşka yaşıyorum bilemezsin, Yüreğimi benden çalan, Delicesine kapıldığım yüreğini..... unutma seni benim kadar seven olmazkiiiii............................. |
Bu Sensizlik Çekilecek Gibi Değil Azraille randevum var haber uçursun sana kuşlar Hani geldin geldin gelmedin girivericem koluna Yok olmuyor çok denedim hatta hala deniyorum Bu sensizlik çekilecek gibi değil Ya geleceksin ya geleceksin başka seçenek kalmadı Tükendi bitti yok oldu umutla bekleyişler Sinemde yaralı bir kuş çırpınıyor kan damlıyor yüreğime Kör bir bıçak elimde kafamda tek bir düşünce Girdiği yer şah damarım olacak Oluk oluk akacak kanım yerlere sende içinde Çok geç olacak gelişin bilesin Bu sensizlik çekilecek gibi değil |
Sensizlik Gecenin mavimsi kanatlarını çivileyen sokak lambaları, Neyi sabitlediğini bilmeden avare yanlızlığı getirmiş Kalbimizle benliğimize perçinlenmiş lütufları Gevrekçe anımsadığı sensizliği kesinleştirmişti. Ve bitanem sen kesinleşmiştin artık!!! |
AŞK YENİDEN Bu aşkın nüshası rügarlarda,aslı bende kalacak Bizi hasret saracak, bulutlar çıldıracak Ayrılık başımı döndürüyor,kavuşmayı özlettin intiharlar kuşandım, bu aşkı sen kirlettin Geçtim borandan karadan yitirdim bahçeleri, ellerini tutmasam gülüm yakarım geceleri Bu aşkın nüshası rüzgarlarda, kahrı bende kalacak sende ihanet günü, bende matem kalacak Bu aşkın efkarı şarkılarda, hüzün bende solacak bizi zaman yenecek ve anılar kalacak..." Aşk Yeniden.... Devrilir hayat sallanır kaybedişlerin boşluğunda aldanmış hisler... Gözlerinde yenilmişliğin rengiyle mırıldanır yalnızlık ve gece kor avuçlarda soğuk bir alkış... Şimdi sığınır yüreğe iki yüzlü aşk gamsız ve firari... Vakit yumuşak bir sestir artık yeşillenen kalbin sağır kulaklarında çınlayan ve doğmak yeniden yeniden yine seninle... Unutma rüzgarlar bende kalacak... |
| Saat: 09:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık