![]() |
imzana bayıldım valla.. ne güzell çikolatayı yiyor:) gece ile sabaha karşı arasında bir yerdeyim ..çok çok iyi olmadım hiç yani mutluluk uzak diyodum hep...:) ve en sonunda anladım ki gerçekten uzakmış ....öle bir boşluktayım ki şu an sonum dipsiz bir kuyu gibi, kaybetmenin acısıyla boğuşuyorum onu bırak KIRILAN KALBİM ..tüketiyo işte bu beni neyse ya...gece gece başlamıyım gene |
:faint:çikolata mı yaw sohbet edecek biri lazım bana yar bana 1 eğlence medeeet :D |
seni biraz kandırmışlar biraz fazla abartmışlar dışarıda senden yüzlerce anlat bakalım senin farkın ne biri bin gözleri büyütme çok hoşsunda artın ne.... |
http://img158.imageshack.us/img158/681/horror51nd8.gifkan grubun ne ? |
VAMPİRMİSİN ABEEE :D |
vampir hemde draculaa :D |
uykusuz kimse kalmamıştır bence o uykusuzlar uyuyordur şimdi :D |
Alıntı:
Sabah oldu daha neden burdasın :@ Geceye kadar bu konuya giriş yapmayın temizliklenicek boyanıcak cilalanıcak :P cıh cıh cıh cıh |
:noangel: |
Ben, Yalansız ama Hiç olmamış Düşlerine tutuldum Maviliklerin... Oysa güneş batmaktaydı, Yıldızlara söylenmekteydi artık şarkılar.. Yapamadım,dönüp gitmeleri, Her kaçışta,rehin bıraktım umutlara Bir yanımı... Mavilere... Azıcık bilirim sevmeleri Görünce aşikardır bana yaralar, Hangi gözde görsem, Tanırım çaresizliği.. ve biliyorum artık Her yüreğin elleri O maviliklerde biraz iz bıraktı Söylendi...söylenmedi... Ben işittim hepsini. Geceye anlatacak çok şeyim vardı, ama uykusuzluğum,ayrı... Nasıl Uyunur ki şimdi... Koskoca gece Karşımda Nasıl ağladı... Söyleyin, Siz hiç geceyi Dinlediniz mi..... |
| Saat: 15:47 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık