MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

exelance20 25 Ekim 2006 02:03

arkadaşlar hotmail sayfasini live nasi cevirebilirim bilen varmi acaba

Misafir 25 Ekim 2006 12:15

Alıntı:

selcuk415 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 244284)
slm arkadaslar. bn seteye yeni üye oldum ve sizin kadar bilgim yok.. bu msn spaceye nasıl video ve müzik koyabiliyoruz??? bu konuda bi arkadas bana yardımcı olursa cok sevinirim =))

MSN Space ile ilgili herşeyi bu konu altında bulabilirsiniz;
MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space)

Alıntı:

zagor_73 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 244322)
selam msn plus türkçe nasıl oluyor .bu konuda bilgisi olan varsa anlatabilirmi acaba? tşk.:)

İlgili konuyu inceleyin lütfen;
Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama)

Alıntı:

exelance20 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 244606)
arkadaşlar hotmail sayfasini live nasi cevirebilirim bilen varmi acaba

Hotmail ana sayfasına bağlandığınızda, sol üst köşede MSN Hotmail yazan yazının hemen altında Join Windows Live Beta yazar.Oraya tıkladığınız takdirde gerekli sayfaya yönlendirileceksiniz.

Eğer ki bu yazı orada yoksa, yaşadığınız yeri Türkiye yerine United States olarak değiştirin.Çünkü Windows Live henüz Beta sürümü ve tüm Dünya da aktif değil.

Chaylak_MaNiA 25 Ekim 2006 19:14

mrb arkadaşlar ben gizli sorumun cevabını unuttum ne yapmam gerek yardım ederseniz sevinirim

mavi58 25 Ekim 2006 20:07

arkadaşlar nooolur bana yardım edin.windows live messengerim hiç açılmaz oldu.anca hata raporu gösteriyor.hata kodunuda göstermiyoki.hata raporu gönder diyorum gönderiyo sonra tak kapanıyo.gönderme diyorum yine tak kapanıyo.programı en az on kere kaldırdım tekrar yükledim.taradım.eski sürümünü yükledim yok yok yok.yapmadığım şey kalmadı.lütfen yardım edin.dünya ile bağlantim kesildi.msnesiz bn bi hiçim.kafayı yemek üzereyim.derdime çare bulanın herzaman duacısıyım:(

mavi58 25 Ekim 2006 20:31

nooollur acil hemde çok acil yardıme edin.iki gündür rüyalarıma kadar giriyo.kafayı yemek üzereyim.ne kadar çabuk cevap yazan olursa o kadar çabuk hayata dönerim.lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.acilen bi çözüm bulun.yoksa bn msnesiz ölecem.....................

virtuecat 25 Ekim 2006 21:47

Alıntı:

mavi58 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 245111)
arkadaşlar nooolur bana yardım edin.windows live messengerim hiç açılmaz oldu.anca hata raporu gösteriyor.hata kodunuda göstermiyoki.hata raporu gönder diyorum gönderiyo sonra tak kapanıyo.gönderme diyorum yine tak kapanıyo.programı en az on kere kaldırdım tekrar yükledim.taradım.eski sürümünü yükledim yok yok yok.yapmadığım şey kalmadı.lütfen yardım edin.dünya ile bağlantim kesildi.msnesiz bn bi hiçim.kafayı yemek üzereyim.derdime çare bulanın herzaman duacısıyım:(

Alıntı:

mavi58 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 245130)
nooollur acil hemde çok acil yardıme edin.iki gündür rüyalarıma kadar giriyo.kafayı yemek üzereyim.ne kadar çabuk cevap yazan olursa o kadar çabuk hayata dönerim.lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.acilen bi çözüm bulun.yoksa bn msnesiz ölecem.....................

bılgısayarınızda free zone kullanıyorsanız kı buyuk ıhtımal kullanıyorsunuz sebebı budur msn ın dısa baglantısını engellemıssınız farkında olmadan eger free zone kullanmıyorsanız o tarz bır program warmı ?

dramac 25 Ekim 2006 22:08

ARKADAŞLAR SELAM..LİVE MESSENGER VE DİSKOVERY BETA KULLANIYORDUM..AMA İKİ GÜNDÜR SORUN MESAJI VERİYOR VE YA DİSCOVERY YA MSN KAPANIYOR..İKİSİNİ DE SİLİP TEKRAR YÜKLEDİM...AMA SORUN HALLOLMADI..DİSCOVERY DEN MSN İLE UYUM BULUNAMADI DİYOR..BU NEDEMEK NE YAPMAM LAZIM.. TEŞEKKÜRLER :(

mavi58 25 Ekim 2006 22:38

free zone programı nedir veya nerden bulabilirim.nasıl kaldırmam gerekiyor.bu konu hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim.
saygılarlımla.........

virtuecat 25 Ekim 2006 23:54

Alıntı:

dramac adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 245220)
ARKADAŞLAR SELAM..LİVE MESSENGER VE DİSKOVERY BETA KULLANIYORDUM..AMA İKİ GÜNDÜR SORUN MESAJI VERİYOR VE YA DİSCOVERY YA MSN KAPANIYOR..İKİSİNİ DE SİLİP TEKRAR YÜKLEDİM...AMA SORUN HALLOLMADI..DİSCOVERY DEN MSN İLE UYUM BULUNAMADI DİYOR..BU NEDEMEK NE YAPMAM LAZIM.. TEŞEKKÜRLER :(

discowery in tam sürümünü yükleyin https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/7824-messengerdiscovery-live-final.html

Alıntı:

mavi58 adlı kullanıcıdan alıntı
free zone programı nedir veya nerden bulabilirim.nasıl kaldırmam gerekiyor.bu konu hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim.
saygılarlımla.........

http://download.zonelabs.com/bin/media/images/partner_logos/cosa_logo.gif

bu logolu bir programdır başlat çalıstır denetim masası na gidin ve orada zone labs yazılı program warmı bakın eger warsa kaldırın

yariss33 26 Ekim 2006 01:42

msn 7,5 (s) hatası veriyor böyle bir hatayla karşılaşan varmı ? yardımcı olurmusunuz

Saat: 22:02

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık