![]() |
ISIGIN oldugu yerde hic kimse karanlikta kalmaz... |
|
http://img530.imageshack.us/img530/5338/sigpic240411dd6.jpg çocuk oLsam yeniden... bir tek düştüğüm için acısa içim... kaLbim; çok koştuğum için çarpsa sadece. |
|
Bu ne senden ilk kaçışım Ne de ilk düşüşün yüreğime Ne bu serden son geçişim Ne de son küsüşüm kaderime ... |
Okyanuslar bilinmez Ürkütebilir seni Uzat elini Hayat hergün yeniden baslar.. Biliyorum seni saran o çemberi Biliyorum özgürlüK emek ister.. |
Makyajı akmış şehrimin suratını yıkamak ister misin ? Tertemiz sabahlarda güneşin tebessümünü özlemez misin ? Hayal edebilir misin bedeninden geçen zaman izlerini Böylesi var mıydı rüyalarda hatıraların gizlediği... ... |
--- Gözüme kaçan bi sen yaşlar akıttın Dört duvar neler gördü bilsen o yüzden sapıttım Yağmur olsa mutluluk inan ben hep kuraktım Ulaşabilseydim bulutlara onları boğardım Elimden aldıklarını yaren geri versin Acıya karşı sempatimiz var buyursun gelsin Bağlamaya da çalıştıkça da hayat ipleri gersin... --- |
--- Bayat ekmek ve bi çay kadar yavan, kötü bi adam; ben! Onu görüyodum o beni duyuyodu, rolüm buydu, bana diyorlar şeytan! Odası sessiz, perdelerle kaplı, pis. Dedim ki önce bi mektup yaz, biraz benden bahset biraz senden, biraz da hızlı tükendiğimden, tükettiğinden.. Ve damarını aç kaç banyoya, al eline jileti kapa gözünü, vur onu... --- |
|
| Saat: 23:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık