![]() |
http://www.siirkolik.com/images/siir.gif Sensiz Sanma ki anlamıyorum duygularını, Eritip at içinden tüm kabuslarını, Neden hala vicdan azabı çekiyorsun. İşte ben varım yanında görüyor musun. Dünyada ki bütün dertler sende olsa, Ezilse de gururun sabır telin kopsa da, Lanet olası kader başına vursa da, İçinde nefret fırtınaları kopsa da, Lakin unutma ki ben varım yanında, Ellerini bıkmadan bırakmayacağım asla, Rüyalarımın kadınısın ne olur inan bana. Gündüzün gecenle karıştığı zaman, İçimdeki nefret fırtınaları koptuğu zaman, Bana beni sevdiğini söylediğin zaman, İşte seni deliler gibi seveceğim. Sen benim artık her şeyimsin, Ellerimde bırakıp gidemezsin, Viran kalbimin tek meleğisin, İstesen de istememende ayrılamam, Yalnız bir boşlukta gibi olurum, O zaman gelir işte benim sonum, Ruhum sen bedenim sensiz artık, Uslanmaz deli gönlüm sensiz bir an, Muhtaç etme beni kimseye yoksa yaşayamam... |
aşk nasıl bir şey SİZCE AŞK NEDİR?.. BEN BULAMADIM BUNUN TARİFİNİ.. SORDUM BİRİLERİNE ; KİMİSİ DELİLİK DEDİ.. KİMİSİ GÖZLERİ KÖR EDER.. KİMİSİ HİÇBİRŞEY UMRUNDA OLMAZMIŞ DEDİ.. KİMİSİ NANKÖR YAPAR İNSANI DEDİ.. KİMİSİ HİÇ YAŞAMADIM DEDİ.. KİMİSİ GÖZLERİME BAK ANLARSIN DEDİ.. KİMİSİ DE O İNCE BİR HASTALIK DEDİ.. BİR KERE YAKALANDIMI İNSAN , KURTULAMAZMIŞ.. HATTA BU HASTALIKTAN ÖLENLER BİLE VARMIŞ.. BEN Mİ NE DEDİM HAYATTA HERŞEY YAŞANILIR.. BENCE BİR KERE DE OLSA DA TATMAYA DEĞER.. |
korkak senin yaraların vardı benim saracak gücüm yok benim korkularım vardı senin görecek halin yok senin kaçışların vardı benim kovalayacak zamanım yok benim içerlenmelerim vardı senin ilgilenecek zamanın yok şimdi sen saracak kovalayacak birini buldun ben görecek ilginecek birini cevabını vereyim sorduğunun ben başkasına ettim bağlılık yemini hataydı gidişin söylemeden duyguları hataydı susuşum gidişine hataydı uzakta yıkmaların tabuları hataydı cevap veremeyişim sesine anladın mı eski göz ağrım hatalar eşit anladın mı gözyaşım acılar eşit anladın mı sevdalım yıkılışlar eşit |
SEVDİĞİM sevdiğim kalbin kadar güzelsin bu kadar güzel olmak yasak olmalı anlasana işte ben sana aşığım en sevdiğim şiir,şarkı sensin sen sevdiğimsin sevdiğim artık yer kalmadı kalbimde taşırdı sevgin yana yana deldi kalbimi aktı vücudma sevgin sevdiğim bu gecede aklımda kal saçların rüzgar sözlerin şarkı olsun bir biz kalalım ortatda zaman dursun sessizce gözlerime bak sevdiğim artık ne sana vereceğim bir çiçek kaldı ne de aşkına yazılacak bir söz şimdi gidiyorsun git ve bir ölü bırak ardında zaten ölüydüm artık mahşeri beklerim sen sevdiğimsin |
Fetih Düşü İstanbul’u anınca aklıma gelir, Yüreğime kor gibi bir fetih düşü, Titreten bir kös sesi derinden gelir, Yeniden sarar beni bir fetih düşü. Akşemseddin okuyor Fetih sûresi, Arkasında duruyor derviş kütlesi, Kaplamış ol rasulün parlak gölgesi, Fatih’in kalbindedir bir fetih düşü. Dövüyor o surları devasa toplar, Ulubatlı tırmanır yağarken oklar, Diker burca bayrağı akarken kanlar, Sımsıcak yüreğinden bir fetih düşü. Haliç’e zincir vursan ne faydası var, Gemiler yürütülür önde şahsuvar, Çağı kapatan yeni, yepyeni kulvar, Ayasofya’da doğan bir fetih düşü. Ol Rasûlün müjdesi ne güzel asker, İstanbul’u fetheden o güzel asker, Kumandanı öndedir sonra serasker, Sultan Fatih dilinde bir fetih düşü. |
GİDERKEN Seni alırken uzaklardan Kan karışmış gömleğime Ellerim kuru, sonbahardan kalma. Gözlerim cilasız ceviz ağacı. Yüreğim kaybedenlere şarkılar söyler. Ve etrafımda kilometrelerce dikenli teller. Tek başıma batan güneşler bırakma bana Giderken vedalar bırakma demiştim kumbarama Her tuttuğumda bir yerler yıkılır, Ve her dokunuşunda kalbim, Seni alırken uzaklardan Üstüm başım çamur. Yatağımda bilmem kim uyur. Gittiğin zamanki saat değil duvardaki Bahçemde güller bitmez artık, İnan! İnan ben değilim, Ben değilim aynadaki yaratık. |
NEREDE NERDE MUTLULUĞUN KARESİNİ KÜPÜNÜ ALMAK NERDE DERTLERİ SIKINTILARI KAREKÖKÜNE İNDİRMEK MUHTEMELLİK DEĞİL HA................ AŞKA DEĞMEK SEVİLESİ DÜNYA DEĞİL, SADECE OLMASI GEREKENDİR SEN İSTEMEZDİM BÖYLE HAYAT ANAM BANA MI SORDU BU ZATEN EN BÜYÜK KABAHAT OLMASAYDI DERTLERİM,ÇİLELERİM BEN NASIL PİŞERİM ANAM HEP BÖYLE DERDİ MUTLULUK BİR PİYANGO OLMUŞ MİLYONDA BİR KİŞİ BULURMUŞ MEĞER NE AŞKMIŞ NE O EŞSİZ SESİN MUCİTİ DEĞİLMİŞ ONUN O NE OLUR BİLMESİN BÖBÜRLENİR BÜYÜKLENİR SONRA GELMEZ GELECEĞİ DE VARSA O GELSİN DER GELMEZ BÜYÜĞÜYÜM ONUN DER BİZİM GİBİ CAHİLLER DE HEP BÖYLE DER |
ADI OLMAYAN ŞİİR Ölüm kadar zordu gözlerin Ne benim oldular, ne aklımdan çıktılar. Son kadehlerim oldun bazen Bazen yeni bir sigarayı yakış sebebim Şimdi ellerinden uzak olduğum kadar uzağım kendimden, Hiç bitmemiş siyah beyaz bir puzzle gibi hayat Parçaları birleştirmeye korkuyorum Bitince sen çıkarsın diye titriyor ellerim. Ölüm kadar zordu ellerin Ne benim oldular, ne aklımdan çıktılar. Ayrılık şarkıları oldun bazen Bazen buralardan kaçış sebebim Şimdi beyazlar dans ediyor saçlarımda Seyretmediğim siyah beyaz bir film gibi hayat Seyretmeye korkuyorum Bitince sen çıkarsın diye dinmiyor gözlerim Ölüm kadar zordu gidişin Ne benim oldun ne aklımdan çıktın. |
Üşüyorum Ellerini ödünç ver Giderken Saçlarımda gezinsin parmak uçların Bir hıçkırık olsun sesim kulaklarında Bir sonbahar hüznü gözlerimde Ayrılık bir kor gibi otursun yüreğime Yaksın içimi parçalasın yokluğun Giderken ellerini ödünç ver Üşüyorum Sar sarmala beni Umutsuz dudakların yanaklarımda gezinsin Dağıtsın gönlümün efkarını son gülüşün Giderken ödünç ver sevgini Şehirlerimde sensiz cadde kalmasın Sensiz bir ben kalayım öylece Giderken Bir mezar bahçesinde çiçeğin olayım Hani yüzünde açan güller gibi Soğuk buz gibi bir mahzende bırak beni Belki acımı dindirir sensizliğimi bir bıçak gibi keser Giderken son kez buseni ver Unutulmuş kuru bir yaprak gibi kalayım öylece Giderken Her şeyden önce Üşüyorum ödünç ver ellerini Çiçeklerim bakışlarım ve umutlarım kalsın Rehin etme özlemimi sende |
Adın Bahardı Kente yalnızlık gelirdi sen uyuyunca Yüzümde mevsim değişirdi uyandığında Bilmezdin gizliden seni sevdiğimi Aşkın içimde solardı adın bahardı. Eteğini koştururdun sokağımızda Sokak sus pus olur sana bakardı Bilmezdin gizliden izlediğimi Gözlerim gözlerinden korkardı Hatırlıyorum adın bahardı. Sokakta bir bayramdı durakta bekleyişin Sanki sonsuz bir ayrılıktı okula gidisin Bilmezdin her sabah seni yolcu ettiğimi Yüreğim yol boyu ardından ağlardı Hatırlıyorum adın bahardı. |
| Saat: 15:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık