![]() |
La minör çırpınışlar Üzerine Gün doğmamış düşler, Sayıkladığında kırık rüzgar baladlarını Kaç aşk boyudur zaman Bilir misin? “ Sessizliğime saklanıp Dolaşırken kuytularımda Hayat yalınayak bir öpücük, Baharsa düşmekte saçlarından. Kahküllerinde damıttığım gözyaşlarım Ruhunda imbiklenişler , Hayallerimi yatırışlarım!!! Sonrası bir dala tutunma arzusuyla Goncalarında jale olmak. O gecenin sabahında Sen daha gözlerini açmadan, Süren rüyalarının bir yerinden Sokuluvereceğim irem bahçelerine. Biliyorsun ki Dünden kalan ve de yarına ait Her şeyi yaktım gözlerinde... Şimdi senle sarılıp sımsıkı Poz vereceğiz güneşe ve Ölümsüz kılmak için zamanı Tâb olacağız gökyüzüne. Odanın bir yerlerinde unutulmuş Bir zamanların şaşaalı Müzik Dolabından Bir kırkbeşlik sarıverecek sevdayı. Ardından Sana yazdığım o şarkının La minör çırpınışları aksedecek Şöminenin alaz senkromlarında. “Gözlerine uygun renk bulamadım Hangisi olsa içim yanıyor Tenine uygun çiçek bulamadım Hepsi kokusunu senden alıyor…” *** Bittiğinde Şarkımız ; Uzanıp söyleyen dudaklara, Kaydedeceğim Veda buselerini Sevda demirbaşlarına. |
bir deLi sakin ve sessiz bir köşede nefessiz. bir deli bi de gözleri birini arar durur kıyısında sabahın. titriyordur elleri. o onca heyecanın sonuna aglıyordur belki. . hiç olmamış bir sevgili ve onun cansız sevgisi. bir deli bir de kalemi. tek anlayanı kendisi. |
Dünyamdaki Sevdalı Beynimin ortasında toplanmış bin ton demir, Başım bu ağırlıkla anılara dönmekte. Yaralı yüreğimde dağlar misali kömür, Yığılmış, dört bir yandan alev alıp yanmakta. Ahmak gönlüm bırakmaz, sevgiliye saygıyı, Gamdan elbise giydi, meslek tuttu kaygıyı. Elli yıldır arayıp, bulmadığı sevgiyi, Şu kalan üç beş günde bulduğunu sanmakta. Vuslatı hiç tatmadı, dünyamdaki sevdalı. Ruhumun ellerini yaraladı gül dalı. Gönlümde ağlayarak, gezen sevda hamalı, Altında ezildiği yüklerini anmakta. Özüm sevgiyle dolu, geçip giden ömür boş. Çile sevdanın yolu, koş ey gönlüm, haydi koş... Yüreğim hüzün gölü, alem sarhoş, ben sarhoş. Sarhoş olan benim ya, ***** dünya dönmekte. |
Sözler yeter mi gözlerini anlatmaya Dudaklarım anlatabilir mi sesini Başka birine dokunsam hissedebilir miyim seni Sevebilr miyim başka bir kalbi delicesine Sensiz kalabilr miyim bu şehirde Gözlerim aramaz mı seni her yerde Fırtınalar kopmaz mı yüreğimde Eski günlerdeki gibi gülebilir miyim yine Dinlediğimiz şarkılar ağlatmaz mı beni Gözlerim dolmaz mı yıldızlara baktıkça Sözler yeter mi sana olan aşkımı anlatmaya |
Bir Sevgi Masali Bir mavi denizdeyiz şimdi seninle ak bir marti gibi umut ve sevinç yüklü gemimiz mutluluk rüzgarlari vuruyor yelkenlerimize pupa yelken yol aliyoruz sabaha güneşli günlere çikiyoruz mavi gecelere seninle güzelliklerin el degmemiş ormanlarindayiz düşlenmemiş renklerin çilginligi var bakişlarimizda kulaklarimiza binlerce kuş sesi dökülüyor şiir civiltilari üşüşüyor saçlarimiza sevgi çelenkleri örüyor zaman içimizdeki işiltilardan türkülerle beslenerek, bir çiçek büyüyor tüm zamanlarin özlem bahçelerinden bütün küskün çocuklardan bir çocuk gülümsüyor gelecege kaldirip duvagini gökyüzünün öptük tüm mavi bulutlarin alnindan bir adem hava faslindayiz şimdi seninle yeni bir rüya görüyoruz, yeni bir bahar yeşeriyor tenlerimizde yeni bir masali yaşiyoruz şarkilarin tilsiminda güneşi mehtabi yildizlari içiyoruz tüm pinarlardan dudaklarin kalplere sigindigi bir adada binbir arzuyla köpürüp kabariyor sular şiir’in yedirenk kumları vuruyor kıyılarımıza bütün ihanetlerden arı, bütün çirkinliklerden uzak mavilere tırmanıyoruz ince alımlı ayaklarıyla aşkın |
http://www.kalbiminsesi.nl/gifler/gifbloem/fairyrosesp.gif ADIMLA NASIL BERABERSEM!! Adımla Nasıl Berabersem hacet yok hatırlatmasına seni hatıraların bir dakika bile çıkmıyorsun aklımdan koşar gibi yürüyüşün karanlıkta bir ışık gibi aydınlık gülüşün hacet yok hatırlatmasına seni hatıraların uzak uzak yıldızlarla çevrilmiş kainatın karanlık boşluklarında akıp giderken zaman adımla nasıl berabersem öylece beraberiz seninle her saat seninle her dakika seninle her saniye gönlümüz mutluluğa inanmış olmanın gururuyla rahat koltuğumuzun altında birer dinamit gibi kellemiz ve sonra her zaman her ölümlüye aynı şartlar altında kısmet olmıyan gerçekleri görmenin aydınlığı alınlarımızda hacet yok hatırlatmasına seni hatıraların http://www.kalbiminsesi.nl/gifler/gifbloem/fairyrosesp.gif |
Ateşi - aşk ile gark olup yandım Önüm tipi boran, yollar toz duman Kalmadı dermanım sen sebep oldun ***** felek vermez ömrüme aman Yazıldı fermanım sen sebep oldun Başladı ömrümde gazele döküm Kırıldı dallarım söküldü köküm Yıkıldı berhanem devrildi yüküm Gitmiyor kervanım sen sebep oldun Gülerler halime algınım deyü Divane gezerim dalgınım deyü Bilmezler ben niye dargınım deyü Güzellim sultanım sen sebep oldun Ne kanadım oldu, ne havalandım Sürüdüm zinciri hayli dolandım Deli çaylar gibi aktım bulandım İfet-i devranım sen sebep oldun Yağdığın başıma kar diyemeden Üşüdü yüreğim sar diyemeden Ömür gelip geçti yar diyemeden Tükendi kararım sen sebep oldun Yılların elinden ömrüm perişan Sevdanın elinden gönlüm perişan Bu günüm perişan dünüm perişan Ey canı cananım sen sebep oldun Ben bir Can Ozanım yeldim dumandım Çileyi cefadan bezdim usandım Ateşi - aşk ile gark olup yandım Ey şah-ı merdanım sen sebep oldun |
http://www.siirkolik.com/images/siir.gif Canım Yandı Gelip büyüdüğüm yer,canı cehennem etti, Ah başımı vurduğum taşlara canım yandı ! İçmediğim sigara bak beni verem etti, Yar için ağladığım yaşlara canım yandı ! Dostlar için trenim şaşırdı da rayını, Dostluklar peronunda alamadı payını. Arkadaş kahvesinde içmem daha çayını, Dostlar için yolduğum saçlara canım yandı ! Sevgi sekste boğulmuş,vefa yok olmuş,yitmiş, Büyüklere gösterdik,saygı,boşuna gitmiş, Ne büyük var ne küçük,bitmiş insanlık,bitmiş, Dünkü bir karış çocuk,piçlere canım yandı ! İşte cami, işte bar,işte arkadaşlıklar; Ne kadar paran varsa,itibarın o kadar ! Üç adım hücrelerde boşa geçmiş bak yıllar, Dost için bulaştığım suçlara canım yandı ! Gerçek yüzleri görsem,dostluklara kanmazdım, Bunlar da kim oluyor,adlarını anmazdım ! Ekmeğimi bölüştüm,ite versem yanmazdım, Namerde yedirdiğim aşlara canım yandı ! |
Resim Nedense bütün resimlerde ben Böyle mahzun ve perişan çıkarım Hep böyle hayata kapalı durur Gülmesini unutmuş dudaklarım Artık canından bezmiş kimselerin Hazin bakışı parlar gözlerimde İçinden adamlar arabalar geçer Çizgiler alnımda bir büyük cadde Aynada saçlarımı düzeltirim Bir perde iner yüzüme alçıdan O, bin mumluk ampullerin altında korkarım korkarım fotoğrafçıdan Bakışlarım gümüş camlara sorar Elbisemin eskiliği belli mi Sonra karşıda küçük bir noktaya Dikerim kahverengi gözlerimi Kabahat objektifte camda değil Onlara yalı gözlerle bakarım Nedense bütün resimlerimde ben Böyle mahzun ve perişan çıkarım |
Hiçbir şey eskisi gibi değil Dün bir dostla karşılaşmışsın Ayak üstü bir kaç kelamdan sonra Beni sormuşun ona O da bildiğin gibi demiş Aslında o sana yalan söylemiş Hiçbir şey bildiğin gibi değil Örneğin : aşk şiirleri yazmıyorum İsminin baş harfiyle başlayan cümleler kurmuyor Gözlerinin rengini hatırlatacak Renklere bakmıyor Hatta zeytini bile yemiyorum Hiçbir şey bildiğin gibi değil Soğuğa meydan okuyor,yağmurda yürüyor Peş peşe sigaralar içiyor ve avuçlarımda söndürüyorum Rektefiyesi gelmiş kalbimin Bir gün marşı basmayacak biliyorum Hiçbir şey eskisi gibi değil Kimseye görünmemek için evden erken çıkıp Geç geliyorum ve sobayı bile yakmıyorum çoğu zaman Çay içmiyor,kuruyan çiçeklere aldırmıyor Sevdiğin şarkıları dinlemiyorum Bazı geceler uyku tutmuyor Dışarı çıkıp gökyüzünü bakıyorum Bir yıldız kayıp gidiyor senin gittiğin gibi Sonra gözlerin aklıma geliyor Kapatıyorum gözlerimi,hiç açılmasın istiyorum Bilmiyorsun işte Hiçbir şey eskisi gibi değil |
| Saat: 09:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık