![]() |
ben Neslihan UĞUR sivil polisolmak istiyorum boyum 1,54 ben 7. sınıfa gidiyorum polis olmayı çok istiyorum hiçbir sorunum yok lütfen bana yardım edin nasıl sivil polis olabilirim ............ |
iyi polis sivil polis olmak istiyorum ama hangi ünüversite okumam lazım ve nasıl sivil komiser yada baş komiser olurum? |
ben liseden sonra nasıl polis okuluna gidebilirim en büyük isteğim özel harekat polisi olmak |
polis ben şimdi polis akadesi okumuş ehliyetim var ingilizcem süper polis olabilirmiyim ww |
Ben asayiş büro komiseri mehmet aydogan siz daga cocuksunuz 8.sınıfta sınavlara girerek olma imkanınız varç |
ingilizcem yok ama öğrenirim bilgisayardan biraz anlıyorum onuda öğrenirim ehliyetim yok ehliyet sinavlarına girerim ama ben sivil polis olmak istiyorum |
sivil polis olmayıçokistiyorum |
lise3 ü bitirmek üzereyim ve polis olmak istiyom liseden sonra ne yapmam lazım ayrıca sivil olmak istiyom bide liseden sonra pmyo ya gittikten sonra sivil olabilirmiyim lütfen cevab verin banim için çok onemli |
öncelikle boy kilo ve sabıkalı olmaman ozellikle gereklidir.... |
ben svil poli olmak istiyorum yanlız ben çocuk bürosunda öğrençi poliim tam polis olmak içi ne yapmalıyım.... |
| Saat: 18:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık