![]() |
acırsan acınacak duruma düşersin |
Güle bir gün Sana her gün isyan ediyorum Tanrıya bir kendime binlerce sitem doluyum Sen yalanlarınla yaşa ben tek başıma;da yaşarım. |
ÖMÜR BİTER BU KONU BİTMEZ |
Konuşmak Öğrenmeye Yol Açar Ama ; Dehanın Okulu Ylanızlıktır... |
|
:bilmem: aklı kötüye çalışanların asla sonu gelmez... |
günler geceler biter işler hiç bitmez |
Ve söyleyemeyince, üstelik susamayınca. Kanım hacmini, nabzım haddini, zihnim tahammülünü aştı. |
sevgi emekmiş.. emek ise vazgeçemeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş.. |
1 ek Bütün çatlaklar kutsaldır. Çünkü, ışığı içeri sızdırırlar... ![]() |
neden dünyada bu kadar adaletsizlik var ve neden insanlar normal görmeye başlamış ve hakikaten doğru söylemek isteyenlerin korktuğu zamandayız :bilmem: |
ey hüznü yüzünde gülücük diye taşıyan kız hep kendinemi saklarsın çocukluğunu |
durur durur bizi bulur o sözler hep unutulur artık bize baska hayat lazım..birazcık da gurur:S |
herkesi her şeyi unutmak istiyorum yaa:( |
unutulmak insana acı verir unutmak ve unutulmak istemiyorum:( |
Nazik Olumlu Rahat Anlayışlı |
istediklerim olunca kaybolur değerleri olmayınca acı verir olsada olur olmasada olur hayatım kafam her şartta karışır... |
sensizlik bu kadar yıkacak mıydı??? |
Kendine iyi bak deme.. Denmez.. Saçma.. |
aşkın gücü üstüne hiçbir güç tanımıyorum.... |
kötüyü bitirmek bile zor iyiye başlamaksa daha zor bu hayatta herşey zor iyide kötüde |
odamın hayaletisin sessizligine asıgım... |
why don't you let me give you that special feelin the kind of feelin that'll make you feel so real and ooh why don't you hit me with that special feel the kind of feelin that'll make me feel so real :noangel: |
Hastayım basım agrıor vede yarın yazılım var :moo: |
|
ben aynayım sen ne isen bende onu görürsün .......... |
1 ek Bugün Ağlar Yarın Susarım... Gözümdeki Her Damla Yaş'ın Hesabını Gün Gelir Sorarım... ![]() |
yaşamak güzel sey be kardeşim..:) |
Aşkın o pembe tatlı büyüsü bitti.. |
ask mı pembeydi yoksa benim ona bakıs açım mı? |
1 Dakikalık Doyumsuz Aşka Benzemekte RAP (((8))) |
elde olmayınca kıymetleniyor herşey ve kaybedene kadar değersiz elde olanlar ........ |
Dengesiz ve gelgitliyim! Fazla yaklaşma ne olur; Can yakar hissizliğim... |
|
http://img443.imageshack.us/img443/3580/pesimistikramcosimdies7.jpg oley oleyy saat 19:19 ve beni düşünüyo şuan:muz::inlove: yani umarım:hysteric: |
Sesin hep uzakları çağırıyordu... Ben üstüme alındım. Sana geldim. Bilseydim,bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? |
Bir ben yaşıyorum geçmişimden pişman oldugum,su anımda boşlukta oldugum,gelecegimden kaygılı oldugum..tükenmiş bir ben yaşıyorum içimde patlayan volkanlarıma rağmen... |
aşkı derin derin çekerek son nefeste vermek lazım gelen gideni aratır diyerek iki tek atıp unutmak lazım |
...Ve yine saat 20:20..Galiba o beni hiç hatırlamayacak:cry: |
Ben ne savaşlar verdim kendime bir Rabbim şahit.Sor ne zaman, vurdum kendimi en son katilim oldum her gece nedense.. (",) |
seni ömür boyu seveceğim...söz veriyorum... |
nehirler aktı içimden.. sana döküldüm.. |
Durdum, sustum, gülümsedim.. https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/rolleyes.gif Gözümü açtım, ben değiştim.http://www.fileden.com/files/2007/7/24/1292601/girl_hide.gif |
1 ek ![]() |
emrine amade kalbim... ister yak, ister sevindir.. gönlüme adını yazdım... bunda böyle ya sen, ya hiç.... |
Yeni yiliniz kutlu olsun (Turkiye Turkçesi) -Yeni iliniz mubarek olsun (Azeri Turkçesi) -Canga cilingiz kutti bolsin veya Cana ciliniz ben (Kazak Turkçesi) -Cangi cilingiz kuttu bolsun (Kirgiz Turkçesi) -Yengi yilingiz mubarek bolsun (Özbek Turkçesi) -Teze yilinizi gutlayaarin (Turkmen Turkçesi) -Yengi yilingizga mubarek bolsun (Yeni Uygur Turkçesi) -Canga cilingiz kutti bolsin (Karakalpak Turkçesi) -Sezne yanga yil belen tebrik item (Tatar Turkçesi) -Yani iliniz kairli (mubarek) olsun (Kirim Tatar Turkçesi) -Hezze yangi yil menen kotlayim (Başkirt Turkçesi) -Cangngi ciligizni algişlayma (Karaçay-Balkar Turkçesi) -Yana yiliniz men (Nogay Turkçesi) -Yangi yiligiz kutlu bolsun (Kumuk Turkçesi) -Yeni yilinizi kutlerim (Gagauz Turkçesi) -Sizni yanhi yil bila kutleymin (Karay/Karaim Turkçesi) -Naa çilnang algistapçam şirerni (Hakas Turkçesi) -Caa çil-bile bayir çedirip or men (Tuva Turkçesi) -Slerdi cangi cilla utkup turum (Altay Turkçesi) -Naa çil çakşi polzun (Sor Turkçesi) -Ehigini şanga cilinan egerdeliibin (Sahaca/Yakutça) -Sene sul yaçepe salamlatap (Çuvaşça |
yenı yılın da yenılıgı kalmadı artık ..Ben eskı yılı ıstıorumm .. Vay Be Ben Neymişim !! (((8))) |
gidiyorum...artık yeter... yüklenip yarınlarımı.. |
sennle uyuur baskasını düsleeerr. kederdeysem iciorsam sebep sensn biliorsuunn.D |
| Saat: 21:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık