![]() |
Şimdi ben O insan gelene kadar İstanbul kokan yüreğim ve aşk kokan elbiselerimle Bu diyarda bekliyorum...!!! |
Gece şövalyeleriydik. Gün kavuşunca tamamdı. Günle, gündüzle giyindik maskelerimizi, Göstermedik yaralarımızı birbirimize Bir sonraki operasyona, Cesaretimiz kalsın diye... |
"Bir hasret gecesi daha bitiyor işte Bir isyan daha kopuyor dilimden gecenin en damar yerinde, Bin feryat bin sitem derinlerden yükseklere, Çaresiz, çaresiz, çaresiz ve Yapayalnızım..." |
Yanmaktan ates oldugum bu gecelerde beni tuketmeyen neydi? Sen mi? O mu? Beni evirip cevirip kora getiren ama sondurmeyen neydi? Bagrimdaki yangindan neden yok olmuyordum? Beni sabaha vardiran geceler miydi yoksa? GECELER? Benim Gecelerim...Seni yasadimigim gecelerim.Daha kac geceler boyle sessiz, boyle sensiz yasayacagim? |
uykusuz her gece yorgun ölesiye sabahları bazen günlerce rüğyalarıma gelme diye... |
geceler işte bildik geceler, bu gecede allah bizi sabaha eriştirecekmi...inş... degme yigitleri bitiren, vay be bu hallerde nesi dedirten, eyvallah, gelen allahtan geldigi için, kapımız açık...en az yüreklerin allaha açık oldugu kadar bunu yapabiliriz, yürekler geceleri allahamı açık ,kime acık neden açık,döktügümüz gözyasları, allah içinmi,kendimiz içinmi,******** bi çıkar içinmi... bu kalp kime hizmet ediyor,geceleri.... |
geceler uzun olcak artık kış geliyoo... |
:( seninle yeni bir başlangıç yaptığımı sanmışım.. yanılmışım yanılmışım:( |
Düşman kelimesinin anlamını dost sıfatını taşıyanlardan öğrendim .. !!!! |
nevırsey yine sagodan gidiyon bakıyorum :P |
uykuuuuu uyku uyku uykuuuuuu (S)(S)(S) |
gel gell gel elleri cennet kokan yarim..:( |
slm ben yeni geldim |
GEÇ KALDIM HERKES UYUMUŞŞŞŞ .. :S |
yoo yaw buralardayızz tam zamanında geldin hoşgeldin :) |
herkese gunaydin ..... tabii birileri varsa ? :D |
gece gece burdayim gene ne işim var aslında internette yarın dersim var erkenden ama işte kendime eziyet ben zaten böleyim yaaaaa sıkıldımmmm kendimdennn. yeni bir bennn lazım bana ayrıca yalnızımmmm dostlar yalnızım yalnızzz byee byeee. |
BURDAYIM KENDİNDEN SIKILMA ÇÜNKÜ Bİ GÜN OLURDA KENDİNE HARBİDEN İHTİYACIN OLUR YANİ HAYATTA BAZEN TAM SENLİK İŞLERDE ÇIKABİLİR KARIŞINA NEYSE GECE GECE YAZIŞMANIN Bİ SORUNU OLMAZ DERSLERDEN DE SIRF BU YÜZDEN KALMAZSSIN HERHALDE TAKILMAK İÇİN GECECİLERE Bİ YER AYRILMIŞ BU SİTEDE İŞTE TAKIL KEYFİNE BAK HAYAT HER ZAMAN SORUMLULUKLAR TOPLULUĞU DEĞİLDİR. |
içtik acı kahveyii düştük gene geceye |
geceye düştük kahveyi içtik |
uykum var ama uyumuyorum inatla..hele bu şarkıyı dinliyorum beni bitiriyo gülay...istanbul ağlıyor..gecenin bu saatinde kahveyi sevmem ama çay iyi gelirdi şimdi |
Kahve içsek yine iyi.Ah ince belli hayat günahlarımı bağışla.. |
yarın sınavım var ben hala burdayım neden burdayım onuda bilmiyorum zaten bi çözsem tam süper olacak |
Geldim de kimse yok ozetLe (: Kendi kendime konusmak cekti canim dermisim |
valla sağolasın bi çılgın lık yapmak istiyor ve yıllardır ilkdefa 22.00de yata girmek uyumak istiyorum...... |
bende burdayım msx bu ıste!!!!!!!!!!!!!! |
gece gece uykum kaçtı geldim ama kimsecikler yok burada sanırım neyse takıldım işte öle :) |
iyi yaptın üyem...şimdi de ben yalnızım pek kimse yok :) |
olaaaaaaaaa burdada gece yasayan insanlar varmış herkese iyi geceler tatli ruyalar gecenin en güzel yanı çoğu insan uyurken ayaktaa durmak |
evt yaşıyoruzz burdayız olaaaaa:) hg aramıza |
fonda düş sokağı sakinleri çalıyo..ben düşünüyorum acaba nerde yanlıs yaptım yada boşver...artık düşünmeyeyeim.. |
kımsenın yarın ısı yok heralde yada burdakıler uyumadanda yasayabılıyor:D |
bende .......her neyse dinliyorum leman sam'ın inanamıyorum bu hale nasıl düştük bilemiyorum sende mi bende mi her neyse her kimdeyse neyse bilemiyorum diyor...ve çok hoş diyor aldı götürdü bu şarkı beni :( |
Yarın çok zor bir gün olacak ikilemlerde yaşayacağım birileri için mutluyken kendim için mutsuzluk uyku tutmuyor... |
BENCE ARTIK MUTLU OLMALIYIM YÜZÜM HEP GÜLMELİ TAKMAMALIYIM BİŞEYLERİ HAYAT Bİ DAHA YAŞANMIYOKİ.. |
Hüzünlerde güzel kendine özgü bir tadı var :) |
AMA GENELDE HÜZÜN SEN HİÇ ÜZÜLMEDEN 6 AY GÜLEN SEVİNEN Bİ İNSAN GÖRDÜN MÜ BEN ÖYLE OLMAK İSTİYORUM İŞTE.. |
6 ay hiç hüzünlenmemek çok zor hiç haber izleme o zaman :) |
napıyonuz bakem burda sizi sizi :) üzülmeyin yaw hayat yaşamaya değer herşeyiyle :) |
sana katılmamak eldemi yaşanır olan her şey hayatın bi parçası..haklısın.. |
böyle diyorum ama bende kötü olduğumda hiç birşey yapmıyorum üzgün oluyorum ,,takıyorum kafama böyle olmamak lazım ama elimden gelmiyor :( |
aaa uykusuzlar için bölüm bile var..neden daha önce görmedim.:) |
Bu "Yasaklı / Pasif" ne demek..? Yani hangi durumlarda gerçekleşiyor bu durum. Konu ile alakalı bilgisi olan arkadaş varsa, kısaca anlatırsa sevinirim. |
yasaklı-pasif demek forum veya site kurallarına uymadığı için yöneticiler tarafından yasaklanmış kişi demek. forum kurallarını okuyalım ve uyalım..;) |
O kadarını ben de biliyorum da. Yeni üye olan birisine fazla uzun sürmeden "Yasaklı" halde gördüğüm için sordum. Tuhaf. Yoksa ben de başka sitelerde Moderatörlük yaptım, kuralları bilirim aşağı yukarı. : ) ;) |
mutlaka yanlış bir şey yapmıştır, mesele banlandığı halde basaka nickle gelmiştir.. |
Neyse kasmim bari. : ) Yapmıştır birşeyler elbet. =) Eyvallah. ;) |
s.a. hayırlı geceler.. iyi sohbetler :) |
sağol ıce hg bakem :) |
h.b. arw naper diye sorimmi.. :D |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık