![]() |
"Önce sen kucağındakilerin hepsini bana ver" dedi çocuk diğerine, hepsini aldı ve sonra bir tanesini geri verdi ve "Bak ben sana ne kadar önemli bir şey verdim, bunu hep almak istiyorsan, önce bana kucak dolusu getirip vermen gerekiyor" dedi. Çocuk şaşkındı, vermese O'nu kaybedecek..verse kendisini.. Asla bitmeden sürmesin bu konu, artık bir nokta koy çocuk.. BT http://img4.imageshack.us/img4/3585/fatos2.gif |
Hayal Olmak İsterdim Mutlu Olmak İçin Aşk Olmak İsterdim Sevilmek İçin Dertsiz Olmak isterdim Üzülmemek İçin... |
Korkmuyorum artık senden gece Korkmuyorum hiç karanLık.. Üzerime geL istersen Sar beni ben kaÇıp gitmem :uf: |
Herkes anladı ne yazık ki anlatamıyorum derdimi yare.. |
sil gözünün yalnızlıklarını.. o an fısılda duvarlara adımı. bin bıçak var sırtımda, biniyle de adaşsın her biri hayran sana... |
|
Dün birine rastladım aynı sokakta Saçları sen, gözleri sen Koştum heyecanla peşinden Ve hayatımda ilk defa bir tokat yedim Senin yüzünden... |
Yaşamayı özlemiştim; Yaşıyorum Bağımsızlığı özlemiştim; Bağımsızım Çalışmayı özlemiştim; Çalışıyorum Ben hala neden özlem doluyum? Bilmiyorum... |
|
... Bana güzel bir şey söyle, Kalbim sevinçle dolsun.. Bana tatlı bir şey söyle, Susma n'olursun... Bana güzel bir şey söyle, Kalbim sevinçle dolsun.. Bana tatlı bir şey söyle, Varsın yalan olsun, yalan olsun.. (ci) |
| Saat: 03:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık