![]() |
Kaybettim inancımı Gururumu umudumu Kaybettim yolumu Biri varmı ışık varmı Zaman varmı |
İnsan umudu taşıdı , kimisi kırdı umudu. Lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu,hepsi buydu..! |
''Umudunun ßittiqi Yerde, dudaqındaki Tebessümüm'' |
Bilmezler, kızmıyorum, bunu onlardan anlıyorum biraz Erimek, bir olmak ve unutulmak içindeki onlardan Ya da bir başkaca şey: ben kendimi ayırıyorum O yapayalnız olmaktaki kendimi Böyleyken akıp gidiyorum bir nehir gerçeği gibi Sanki ben upuzun bir hikâye En okunmadık yerlerimle Yok artık sıkılıyorum.. |
Dişin mi ağrıyor ? Çek kurtul. Başın mı ağrıyor? Bir çeyreğe iki asprin. Verem mi oldun ? Üzülme... Onun da çaresi var. Ölür gidersin.. |
Vur kadehi ustam bu gece de sarhoşuz Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze Bundandır böyle dibe vuruşumuz. (ci) |
Almış başını sevdalar, tam yol devam etmekte, Gün yine en güzel haliyle hayallerle yüklenmekte, Üzerimde tertemiz kokun, avare hallerini estirmekte, Gitmezki başımdan ateş, bende bu sensizliğin çaresizliğiyle... (ci) |
...ne sen baktın ardına ne ben hep ayrı yollarda yürüdük sustu bu gece karardı yine ay kaldı geriye cevapsız sorular uyandıgında onu ilk kim görecek bıraktıgım düşü kim büyütecek |
Bugün mesaj yazamıyorum, Yani benim düşlerim öldü mü ? Düş de kuramıyorum, Mesajlarımla düşlerime ne oldu ? Bulutların ardına mı saklandılar, Uçurumların dibine mi ? Düşlerimle mesajlarım, Yoksa ben mi ? |
Maske takmadan üstüme gelmek zor muydu? Adı olmayanların sesi de yok mu? |-) |
| Saat: 12:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık