![]() |
beniim sorunuma kimse cvp vermemiş. sebebini bilen yok mu hiç. giremiyorum msne kaç defa silip tekrar yükledim ama gene çıkıyo karşıma :( off napsam |
Alıntı:
Olmazsa ilgili konu'yu inceleyin : Meebo - Kurulumsuz Messenger |
Lütfen yardım Arkadaslar Ben posta görüntüsünü Live Çevirmeden önce karışıdan mail geldiğinde hangi iP nosunu kullandıgını posta görüntüğü ayarlarını değiştiterek görüyordum ama live ' da bu posta görüntü ayarları yok ben eskiye dönmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim yada live da bu varsa nasıl yapabilirim yardım lütfen... Saygılar |
Alıntı:
evet messenger discovery kullanıyodum ama msne ait bütün herseyi sildim öyle denedim ve düzeldi :) yinede ilgilendiğiniz için saolun :D |
merhaba arkadaşlar benim sorum: msn de sohbet kaydımızın geçmişini görebiliyotmuyuz. yani istediğimiz yerden. örneğin gmail hesabımda yaptığım görüşmeler kayıtlı hangi pc den açarsam açim bunlara ulaşabiliyorum. bunu msn de de yapabilirmiyiz. bildiğim kadarı ile msn de sadece plus v.b program ile kendi pc nizde kayıt yapabiliyosunuz. benim asıl istediğim günde 3/5 farklı pc de görüşme yapıyoruz bunlara ulaşmanın yolu varmı. |
Windows Messenger beni hatırlamıyor Merhabe makinemde .Net 2.0 ve son güncellemelri mevcut. Windows Live Messenger 8.0.0812 tr kullanıyorum Messengeri açmak için çift tıkladıgımda messenger biraz geç açılıyor ve kullanıcı adı ve parola kısımlarında önceden basarılı bağlantıda beni anımsa ve parolamı kaydet check boz larını ticklememe ragmen bilgilerim otomatik gelmiyor. Yani Messenger beni hatılamıyor. makinemde cesitli antivirüs ve spy bot search destroy programları ile sık sık tarama yaparım ve bunlarda güncel bi parazit gözükmüyor Messenger kurulu iken İnternet explorerda hotmail de maillerimi okumak için linklerimi tıklıyamıyordum. Messengeri kaldırdım yeniden kurdum klasör ve registry tamiliğini de yaptım internet explorer normale döndü ama Messenger hala kapatıp acınca beni hatırlamıyor Lütfen bi el atalım |
arkadaşlar bana... Eengelleyeni nasıl görebilirim yada bunu gösteren bir proğram varmı? BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ OLABİLECEK BİRİ VARMI ? |
Paylaşım klasörü oluşturma hatası alıyorum.. http://img216.imageshack.us/img216/6562/ads305zhb6.jpg Çözümünü bilen var mı ? :S |
arkadaşlar windows live messenger da yazilan iletilerin kaydedilip bi klasorde yer almasini istemiyorum.yazilan hic biseyin kaydedilmemesi icin ne yapmam gerekir |
ya ]bide şu engelleyenleri nasıl ögreniriz[/ |
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık