![]() |
http://www.yazgulu.com/karisik/roseformyloveredrose.jpg http://www.yazgulu.com/karisik/gulumsegunese.jpg http://www.yazgulu.com/karisik/roseformylovelace.jpg Bak şu tepenin ardına dostum, Güneş doğacak birazdan gülümseyerek. Çekip gidecek gece,tüm kasvetini alarak, Yeni bir gün yeni bir umutsabahı başlıyacak. Sil gözünün yaşını,pes etme hayatın yokuşuna, Koş kırlara...kelebeklerle yarış kim tutarki seni? Kader deyip bağlama kollarını böğrüne,kelepçenmi var? Gülümse kendine ,gülümse herkese güneş kıskansın! Bastığın toprak gururlansın!attığın adımlardan, Şiirler yaz gözlerinle,gökyüzünün derinliklerine. Dudaklarında çiğdemler açsın,tatlı sözlerinle, Hayat devam ediyor...küsmek çare değilki derdine. Çek ipini kederlerinin! mutluluk darağacında sallandır! Sevvvv,sevilll...gönül limitinin alabildiği kadar, Dün yok,yarın belki,!bugününü yaşa bence; Göreceksinki o zaman,asırlar sığacak her anına. |
Bekleyiş Heyecanla dokuduğum, büyük umut aşk sayfası, Zamana silinip gitti, kalan; bir alın yazısı. Geçmiş nerde konaklamış, geçmişe gidiş olsaydı, Seninle o eski günler, tekrar yaşanır olsaydı. Rüya görsem o rüyada, koşarak gelişin olsa, Elin elimde uyansam, sonra rüyam gerçek olsa... Acı dolu gözlerimi, sevinçle sana açsaydım, Ayrılıkta çektiğimi, bir bir sana anlatsaydım... Çıkmıyor bu acılarım, karanlıklardan sabaha Oysa imkansız sandığım, her dilek, kolay Allah’a |
http://www.yazgulu.com/Bg/perfectroseduo.jpg http://www.yazgulu.com/Bg/kusme.jpg küsme gül bahçem ateşte uyuyan var yüreğim hatıralarını koklar öper okşar küsme derin bir rüyadır kahra çeken hasreti var özlemi var yangını var küsme bu tüten dumanda boğulmak var elde şiir var elde gonca var elde gül var küsme bu ince bir sevdadır gönle akan yağmuru var fırtınası var boranı var küsme şuramda burkulan bir yürek var benim gökyüzümsün,bulutların yıldızların sen bilmezsin birde üflediğin nefeslerin var küsme gözlerimin gözlerine selamı var... |
Bileydin Beni Hayalini ruhuma döşeyip uçtun, Ne unutmak var ne de kurtulmak. Aşklar aşkımı dinler, sevdalar suskun, Zehirden anıların ruhumda sağnak. Gelmeyecek gibisin, bana, inatla Ve çıkmayacak gibi, kalpten hayalin Bir an yaşasaydın da, benim aşkımla Bir ömür ödeşseydik, beni bileydin. Heykelim bir zalimin ruhu peşinde Her görünmeyen yerde bir ben yaşarım. Gecenin kapkaranlık sessiz sesinde, Apaydınlık sesleri bir ben aşarım. |
SENİ GÖRÜYORUM DÜŞLERİMDE
|
Ölmüş İçimde Hasret İçimde bir sıkıntı Bir kasvet... bir duman... Dünya dar gelir inan Seni düşündüğüm an Titreyen ellerimde Sevgimiz arap saçı Umrumda değil zaman Çalsa da bilmem kaçı Zincirlere vurulur Umutlar liman liman Dünya dar gelir inan Seni düşündüğüm an Koparsam zincirimi İlk koşacağım sensin Sen çaresizliğimin Çaresiz ümidisin Bir hayıra yenilmiş Yüreğimde bin evet Kavuşmayı unutmuş Ölmüş içimde hasret Bir de çökerse kasvet... Karanlık...duman duman... Dünya dar gelir inan İşte bana o zaman Dünya dar gelir inan Seni düşündüğüm an...... Sevgilim biz ikimiz Ay ve Güneş gibiyiz Alev alev yansak da Artık birleşemeyiz Hasretin tohumunu Çıkar at yüreğinden Bahar da yaz da geçti Artık yeşeremeyiz...... |
Çelişkiler Özgürlük tutsak ediyor beni bazı zamanlar Bazen de tutsak olmanın özgürlüğünü yaşıyorum Aşk acı veriyor acıya aşık oluyorum Sevmeyi seviyor nefretten nefret ediyorum Nefretten nefret ettiğimi seviyor Nefret ettiğimi sevmekten nefret ediyorum Delice bir akıllılık deli ediyor beni Akıllı bir deli olsam insanların en bahtiyarı Hayat ölümü doğuruyor ölüm ise hayatı Farkında mıyım ölümü yaşadığım anların Ben şiirini yazarken Kedi umursamıyor hiçbirini bunların |
PARANOYA KIRLANGICIM PARANOYA İnsan güneşle dünyanın arasındadır |
Bir Aşkin Zehirinde Geceler Hiçbir yildiz onun kadar uzak degil bana, Hayalinin içimdeki yakinligina inat. Gecenin neresindeyim? Sabahi nerede katletmiş gece? Biri, bu parça yüregi alsin benden, Alip o sevgilinin avuçlarina biraksin. Nasilsa yanmayacak buna, Nasilsa atacak bir köşeye. Biri gecelerimi götürsün O’na, Nasılsa görmeyecek içinde beni, Sabahına katmayacak gecelerimi. O’na sözlerimi götürün/şiirlerimi, O’na sayıklamalarımı götürün, Bakışlarımdaki merhamet dilenişini. O’na en acıklı "yeter!" çığlığımı götürün, Nasılsa duymayacak. O’na beni götürün sonra, Nasılsa görmeyeceğim o sevgiliyi, Geç kalmış olacağım sabahı görmeye, O’nu görmeye en yakın yerden, Sonsuza kadar uzaklaşmaya, Başlamış olacağım, Götürün beni. |
Gökyüzü zifiri karanlıkken,pembe bir dünyada elele bu sevdanın içindeydik senle… Ve birlikte sonsuz olmaktı temennimiz. Çocuksu düşlerimiz vardı,sadece ikimizin olduğu… Zamanda uzun,yaşamda kısa olan bu aşkta; En güzel sevinçleri,en güzel anıları paylaştık,sevdaya dair çok şey öğrendik. Sevmeyi,gülmeyi ve terk etmeyi öğrettin bana,yaşamın sevince anlam taşıdığını gösterdin… Sevdim seni ! Can verip yollara düşecek kadar, Kimsenin gücü yetmeyeceği kadar sevdim. Uykularımızı paylaştık seninle,bir gece değil gecelerce uykusuz kaldık. Aşkımız için zamansız sevdik birbirimizi,umarsız,çıkarsız,yalansız… Dünyalara sığmayacak aşkımızı küçük yüreklerimize sığdırdık, Ayrılıklarımızı yaşanmamış saydık, Öyle ki hep birlikte olmalıydık. Sözler verdik birbirimize tutamayacağımızı bile bile… Sonra ayırdılar bizi; Kimseler düşünmedi ! seni,beni,sevgimizi. Sensiz hayat yoktu. Söz vermiştim sana,sevdama söz… Yaşayamazdım…bu sevdayı içime gömüp,seni bırakamazdım. Aldırış etmedim kimseye ayrılmadım senden. Sonra sen istemedin beni,sevdamın taşıyamayacağı sözler söyledin,bu aşkı hançerledin…sevdiğim ne yapar bile demedin,ama ben bıkmadım… Şimdi ise ayrılığımızın en karasında kara sevda oldu sevdam. Sen belki unuttun,ama ben unutmadım,unutamadım. Yeniden başlamak için çok çabaladım,olmadı,nafile… Sadece DÜŞLERİMDE KALDI SEVDAM… Şimdi sen yaşıyorsun,beni öldürdün,yüreğinde bana ait bir iz bile yok. Hatırla söz vermiştik sevdamıza,yaşadıkça bu aşkla beraber olacağımıza… Yalanmış oysa…gittin hayatımdan ama sevdan hep benimle. Bir gün üstümde çimenler bittiğinde bile sevdan yaşıyor olacak. Beni umut kurşunuyla vurdun ! ama onu öldüremezsin… Çünkü;sevdaya kurşun işlemez gülüm… |
| Saat: 19:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık