![]() |
Satmadık Dostumuzu Bildik Hasmımızı... Kapatmadık Eskilerden Kalmış Yaralarımızı.. Akıtırız Kardeş Ugruna Kanımızı... Bilsinler ki; Krallar Ölmeden Bırakmaz Tacını Delikanlı - kardeşlik - dostluk yazısı :D |
Gerçekten inanıp sevseydin beni Böyle sabahları beklermiydim hiç Çoktan yanında olurdum çoktan Gece üç beş nöbetleriyle bitmezdim Sensiz kaldığım ilk günden beri İçimde bir umut vuslata dair Akşamları imzaladım gözyaşlarımla Seni aramıyor seni sormuyorsam Bu senden vazgeçtim demek değildir Bir daha böyle sevecek olsam Bir kalemde silerdim seni |
Yüreğimin tel örgüsünü paramparça eden haydut, Hain çelmesiyle pusuda bekler,yüzüme bakar nemrut.. |
Sensizlik bir kader, beni uzaklara iter Tutar ellerimi yalnızlık kaçamam, Sensizliğin zindanında bir hayalin var aklımda Onu da çal gözlerimden yaşamam… Mt |
buz gißisinz işLerSinz iLiğime inCe inCe... |
1 Mayıs özel bir gün, benm için de, dünya için de. Yok yok, ben doğdum diye dünya bayram yapmıyor. 1 Mayıs'taki kargaşa küçükken korkuturdu beni. Şimdi çok seviyorum 1 Mayısları.. İlk 1 Mayıs şiirini Osmanlı'nın ilk kadın şairi Yaşar Nezihe Hanım yazmış. "sayende saadetlere mazhar beşeriyet; sen olmasan etmezdi teali medeniyet. boynundan esaret bağını parçala, kes, at! kuvvetedir hak, hakkını haksızlara anlat.” |
Ah ah zamanında aşk meşk pöff boş işler derdim.Erkek adam bu tip şeylere bulaşmaz derdim.Bir kız için değmez derdim ya. Kardeş yaşayan bilir...::: :*( |
... Hayat bahçelerinden hüznü toplarken anlarsın; Garip bir platonikliğin içinde savrulanlardansın. sen herkes gibi yoğun ve yek olduğu halde, yanında birileri var sanan salaklardansın... ... |
yalnız kaldıysan kalkıp pencerenden bir bak güneş açmışmı yağmur düşmüşmü dön bak dünyaya herkes gitmişse sakince arkanı dön bak dostun kalmışmı aşkın solmuşmu dön bak dünyaya |
Sigaramın dumanını kıskan, Devran döner durur sabır an, Yok olmasan da saklan Utanmasanda arlan, Ve her zaman bulduğun en küçük ine saklan. Nerde çokluk orda haine tokluk,yalnız kal ve aklan! (ci) |
| Saat: 20:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık