![]() |
|-) yatcam birasdan.. daha fazla dayanamıcam.. |
Dün İzmirden geldim, yarın Bolu'ya gidiyorum.. Allah izin verirse Çarşamba ya da Perşembe Bolu'dan dönücem , 1 gün sonra da İst'da çekim var.. Cumartesi günü aşkomla buluşcam, Pazar günü de annemi Çanakkale'ye yani memlekete götürcem..:S Benim normalde hergün düzenli olarak okula gitmem lazım ama bu nasıl bir hayat böyle ya.. Bıktım valla artık ölsemde kurtulsam..:cry::P |
ne kadar sessiz bir gece(bazılarının hayatları ne kadar da hareketli,ne sıkıcı:P:P ) |
normal akıl ve ruh sağlığı olan,etrafa borcu harcı,senedi,takıntısı felan olmayan,yarına çıkmaya senedi olan (!!!):P bir ademoğlu kaçgün uykusuzluğa dayanır ki acaba???? |
Aslına bakarsan dediğin tarife kısmen uyuyorum ve yaklaşık 3-4 gündür doğru düzgün uyumamama rağmen halen yaşıyorum..:P Cevabım şimdilik 3-4 gün yani..:D Ama şu da var ki önümüzde ki 3-4 günde pek uyuyamıycam gibi gözüküyo..:D Eğer uykusuzluktan ölmessem 7-8 gün heralde..:P |
genelde gece çalıştığım için uykusuzluk çekmede herhalde birinciyimdir.çünkü gündüz uyuyamıyorum.arkadaş ortamları gezmeler falan filan ama hayat devam ediyor.bizler çalışalımki bazıları ekmek yesinler. |
Bu bölümü 4 gün önce bıraktığım gibi bulmak oldukça güzel bir duygu..:D |
selamlar ohhh sizde kendinize uykusuz diyorsunuz saat 04.45 sabah oldu haydi uyaninda baliga gidelim :) ;) :smiley9: :P |
eh hadi be kardesim uyanin artik, baliklar kacti kacti yarin aksama ac kaldik saat 05.10 not:;) siz uyanincaya kadar uyumayacagim:naughty: |
sabah çok erken kalkıcam ama gözümde 1 damla uyku yok.. zombi olcam ben.. |
| Saat: 19:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık