![]() |
Sana Anlatabilmek Sana anlatabilmek... Bu çok zor, Anlık dinlemelerinde Sana doyasıya bakıp içimi dökmek çok zor. Karşılaşmak gibi bakışmalar gibi bu, Acelesi olan biri gibi, kaçıp gitmen gibi Gitmem gibi.. Sana anlatabilmek bu çok zor, ... uzattığında ellerini benim senden saatler istemem seninse asla olmayan sarılmak istediğimde tüm gücümle şefkatimle asla yetmeyen zamanlar bulmak, bulmaya çalışmak ... seni nasıl delice merak ettiğimi bildiğin halde hala da uzaklaşman sesini hep en uzaklardan duymam. ... her kapatışımda telefonu içimde kalan eksik cümlelerin, hepsinin beynime üşüşmesi gene içimde kalması,gene söylenememesi ... sana anlatabilmek bu çok zor ... işte sana şimdi anlatıyorum... içimdesin ve bütün cümlelerimde kalbimdesin sevgi dolu kalbinle gözlerimdesin bakışlarınla dudaklarımdasın önce sözlerin sonra dudaklarınla ve duyduğum her şeyde sen varsın AMA GALİBA BİZ AYNI YERDE DEĞİLİZ. |
Akarsuya Bırakılan Mektup İncecikti |
Hoşçakal Gidiyorum bulmaya aşksız hayatı çıkıyorum evet hayatından sevdim deme biliyorsun yalan çınladı isyan çanları çınladı düzeltmek bozmak gibi değildir değildir güzelim buraya kadar sevgi çağlardı damarlarımdan şimdiyse gözlerimden hüzün ben seni sevdim, gözlerini sen sevmedin ki benliğimi ince bir hayattı, kritikti vurgun oldu gitti artık bitti! buraya kadarmış çatladı dudak son radde son sabır son ramak sen bir kavramdın benim için yakut kadar değerli inci kadar saf |
* * NEREYE KAÇAYIM? * * http://www.geocities.com/sevgisiirs/rosesbar37.gif Gözetlersin beni, bacalardan Tıkır-tıkır yürüyüşünden belli Damdasın.! * Süzülürsün hayalet gibi Anahtar deliğinden Odamdasın.! * Gözümü kapadığım ân İncecik bir silûetle Rüyamdasın.! * Karıştırıyorum gerçekle hayali, Kurtuluş yok artık, Dünyamdasın.! * http://www.geocities.com/sevgisiirs/rosesbar37.gif |
Sensiz Sözcükler anlamıyor halimi Senin gibi sözcükler de Yurdundan uzak Çaresiz Belki de sürgünde Artık acıtmıyor boynumdaki halat Çekin tabureyi ayaklarımın altından Artık tükensin düşlerimin yalnızlığı |
Yasak Sorular http://www.myehost.de/resim/images/vKa50028.gif çözülme zamanlarını yaşamışlığım bir delici bakış esaretinde sorgularının bilirmisin en zor soruların cevapları acıdır bilinenden öte o bir yürek gömüsüdür dokunma onlara sakın dokunma bana acılarımın izidir sana çözülmelerim şu anlarda oysa biten zaman anılarını bir saksıya dikmiştim her gece su verdim saksılarıma ne kadar güçte olsa unutulmamacasına her sabah gözlerimin izinde açtı şiir çiçeklerim dokunma yüreğimin yapraklarına küsme bana çiçeği dalları gibi dokunuşlarından korkarım geri çekilir bütün duygularım 0 noktasına yeni bir tomurcuk olsa da hayat ya koparılırsa korkusuyla ölürüm sorma sakın sorma bana aşkı ve benim anlaşılmamışlıklarımı koydum bir sepet içine kurutulmuş güllerimi her an gözlerime dalıp beni sorgularınla yorma ... http://www.myehost.de/resim/images/vKa50028.gif |
Bir Çeyrek Aşk Versen bütün aşklarımı sana yaşıyorum, bütün sevgililer sen, bütün sevmeler senin yüzünden, herkesin ismi sen, gülüşü sen, resmi sen, bütün ayrılıklarımda sana kavuşuyorum, oysa sen... sevildiğinin bir çeyreği sevebilsen. |
Böyle Bir Sevmek ne kadınlar sevdim zaten yoktular yağmur giyerlerdi sonbaharla bir azıcık okşasam sanki çocuktular bıraksam korkudan gözleri sislenir ne kadınlar sevdim zaten yoktular böyle bir sevmek görülmemiştir hayır sanmayın ki beni unuttular hala arasıra mektupları gelir gerçek değildiler birer umuttular eski bir şarkğ belki bir şiir ne kadınlar sevdim zaten yoktular böyle bir sevmek görülmemiştir yalnızlıklarımda elimden tuttular uzak fısıltıları içimi ürpertir sanki gökyüzünde bir buluttular nereye kayboldular şimdi kimbilir ne kadınlar sevdim zaten yoktular böyle bir sevmek görülmemiştir. Atilla İlhan |
SEVGİ TRENİ Yavaşla makinist Sevgiler sarsılmasın Yürek çırpınışı Hep benimle kalsın Dudaklarında tebessüm. Elimde çiçek Tenimde sıcak kalsın. Sevgiler yüreğimi Sarsmasın, sadece ısıtsın. Yavaş makinist Tren sarsılmasın Sevgim ürkmeden bende kalsın. Vagonlara dağılsın tüm sevenler Sevdiklerine sarılsın.. ANONİM |
DÖK BANA İÇİNİ Dök bana içini Bir kahve içimi Beklerim yar seni Bir kahve içimi Bulunur bir perde Görülmeye değer Çaresiz bir derde Sahipsen sen eğer Dök bana içini Beklerim yar seni Bir kahve içimi Beklerim yar seni Görülür sevenler Övülmeye değer Aşkından ölenler Anılırsa eğer Dök bana içini Beklerim seni yar Bir kahve içimi Beklerim seni yar |
| Saat: 20:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık